”Ik wil iemand echt zien en spreken om achter iemands verhaal te komen” Aldus Ken. Ken werkt sinds een half jaar als adviseur bij AXS Logistiek. Persoonlijk contact is waar Ken het meeste energie van krijgt.

Zo had Ken contact met een kandidaat die na 30 jaar opeens op straat stond, ze had nog nooit een sollicitatiegesprek gehad en was verdrietig over het feit dat ze opeens weg moest. Zo’n gesprek gaat dan veel dieper. Ken heeft haar samen met de andere adviseurs goed kunnen begeleiden. Uiteindelijk heeft zij via AXS Logistiek een nieuwe baan gevonden, dit zijn de momenten waar ik het voor doe. Hij wil mensen helpen bij het zoeken van een baan die echt bij ze past.

Als adviseur werk je in een dynamisch beroep waarin dingen snel kunnen lopen, daarom is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Zo had Ken een tijdje terug op maandag een intake met een dame en die maandag erop tekende ze haar contract, daar wordt hij blij van!

Als adviseur is het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in wat iemand kan en wil. Ken vertelt dat hij het belangrijk vindt om verder te kijken dan een CV en keiharde skills. ‘’Ik vind het gewoon heel interessant dat er achter een CV een heel persoon zit. “Ik wil iemand echt zien en spreken om achter iemands verhaal te komen’’. Als je dit kunt achterhalen en mee kunt nemen naar een nieuwe stap dan is dat heel waardevol.

Binnen AXS hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding en het is mooi dit terug te zien bij onze adviseurs.