Junior declarant

Heb jij: Een mbo-diploma niveau 4 in logistieke richting; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits in woord is een pré); Minimaal 1 jaar ervaring in de scheepvaart op douane gebied?   Wil jij: Werken bij een wereldwijde scheepvaartmaatschappij in een internationale omgeving; Deel uitmaken van een bedrijf met..

Assistent declarant Gezocht!

Als Assistent Declarant vervul je een proactieve rol binnen het Declaratie team en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het correct verwerken en afhandelen van douaneformaliteiten. Heb jij: Een afgeronde (logistieke) MBO opleiding, bij voorkeur de opleiding (assistent) Declarant; 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in de logistieke branche en hierbij in aanraking..

Declarant gezocht bij een top 3 speler wereldwijd in de logistiek

Heb jij veel kennis van en ervaring met douane aangelegenheden en wil je dit inzetten bij een Top 10 speler wereldwijd in de logistiek? Heb jij: Een afgeronde vakopleiding tot Douane Declarant; Minimaal 1 jaar werkervaring als Declarant en kan zelfstandig de rol van Declarant uitvoeren; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in..