Er worden meer en meer maatregelen getroffen rondom het coronavirus. Verschillende bedrijven gaan compleet dicht en andere werken vanaf huis. Aangezien wij ervoor kiezen door te werken willen wij dit op een zo verantwoordelijk mogelijke manier doen. Het contact met ons zal er dus anders uit gaan zien dan normaal. Ondanks het vermijden van fysiek contact zijn wij nog wel bereikbaar en gaan onze werkzaamheden gewoon door. Aankomende tijd zijn zal je als kandidaat zijnde de volgende stappen doorlopen:

Solliciteren
Hierin verandert niet veel, er kan nog steeds via de website gesolliciteerd worden op alle beschikbare vacatures. Neem dus vooral een kijkje naar het aanbod en laat ons weten van welke vacature jij enthousiast wordt.

Pre-scan
Zoals hierboven al vernoemt blijven wij telefonisch beschikbaar, wij bellen jou dus netjes na jouw sollicitatie om dit nog even goed door te nemen.

Verdieping
In plaats van een gezellig gesprek bij ons op kantoor, doen we dit nu via een video intake. Dit is de veiligste manier op het moment. Zo hoeft niemand te reizen en is er geen sprake van fysiek contact en houden we de risico’s voor beide partijen het kleinste.

Promotie
Op het moment dat wij een passende match vinden gaan wij nog even enthousiast aan de slag. We introduceren jouw profiel bij een of meerdere opdrachtgevers. Hier zullen wij de match zo goed mogelijk onderbouwen en hun overtuigen waarom juist jij geschikt ben!

Sollicitatietraining
Goed nieuws, je mag op gesprek komen! Wij laten je natuurlijk niet zonder voorbereiding gaan. We plannen weer een gesprek in om te videobellen en gaan aan de slag. We zorgen dat je perfect voorbereid bent voor je jouw potentiële nieuwe werkgever spreekt. Het gesprek wordt doorgenomen en er worden tips gegeven.

Op gesprek
De laatste stap ligt bij jouw potentiële werkgever. Zij bepalen hoe ze willen dat dit gesprek verloopt. Het ene bedrijf wil toch graag een fysiek gesprek en het andere gesprek zal via videobellen gaan. Dit gaat dus buiten ons om.

 

De stappen zijn dus wat afwijkend van hoe het normaal zal lopen. Toch kunnen wij op deze manier zowel onze relaties als onze kandidaten helpen bij het vinden van de juiste match! Hebben we je overtuigd van onze werkwijze? Kijk dan nu naar ons aanbod en solliciteer!