Enkele klanten van AXS uitgelicht:

VLS Group B.V.
Dayenne Van Dijk – Human Resources Netherlands

Wij doen al geruime tijd zaken met AXS. We zijn tevreden over de mensen die ze aanleveren. Zij weten wat wij nodig hebben en kunnen zo een juiste match maken. Contact met de adviseurs is professioneel en loopt altijd erg soepel. Al met al een zeer juiste en professionele organisatie die zijn klanten goed kent.

—————

NYK Line (Benelux) B.V.
Wilma Erftemeijer – Manager HR & Administration

Het hoofdkantoor in de Aert van Nesstraat in Rotterdam heeft in 1994 haar deuren geopend en werkt sinds 2003 tot volle tevredenheid samen met AXS.

Naar de mening van NYK is de kracht van AXS dat zij zich goed inleven in de wensen van zowel de werkgever als de kandidaat en zich verdiepen in de bedrijfscultuur van de vragende partij. Daardoor zijn zij in staat gebleken om regelmatig de juiste kandidaten voor ons te vinden hetgeen heeft geresulteerd in de plaatsing van veel tijdelijke en vaste krachten. Op dit moment heeft NYK Line (Benelux) B.V. in Rotterdam 70 medewerkers in dienst waarvan 9 via AXS zijn binnengekomen. Dit is toch wel het bewijs van een goede samenwerking die wij nog lang hopen voort te zetten.

———–

Cosco Container Lines (Netherlands) B.V. en Cross-Ocean B.V.
Linda Jacobs – Manager HR

When looking for new and (well) experienced talent, we regularly ask AXS Logistiek to help us find our new colleague due to their excellent service and knowledge. The fact that they are well experienced finding logistic talent and that we are having one and the same account-manager for years already surely contributes to our opinion!

————

Vopak Agencies Rotterdam B.V.
Leontien Muis – Manager HR

Een langdurige en goede samenwerking met de AXS account manager in combinatie met goede kennis van de logistiek én de inleen-organisatie zijn de sleutel(s) voor succes.
Hierdoor is AXS keer op keer in staat om de juiste kandidaat voor VOTG te selecteren!