Ik zoek personeel!

Zoek je personeel via een bureau dat jou werkelijk meerwaarde kan bieden? AXS Logistiek is zeer succesvol in het leveren van de perfecte kandidaat. Wij bemiddelen MBO en HBO geschoold kantoorpersoneel binnen de disciplines wegtransport, railtransport, luchttransport, zeevracht/-transport, sales, logistiek management, binnenvaart, douane, magazijn/warehousing, expeditie en supply chain.

Naast dat wij een zeer persoonlijk traject doorlopen met onze kandidaten, verdiepen wij ons ook in jouw organisatie. Zo brengen wij inzichtelijk welke kandidaat het beste bij jouw vacature en bedrijf past, op basis van ervaring en persoonlijkheid. Door onze voorkennis- en selectie krijg je alleen passende kandidaten aangeboden. Deze kandidaten zijn betrouwbaar gescreend, onder andere door het nabellen van hun referenties. Ook brengen wij de motivatie, talenten en vaardigheden van de kandidaat voor jou inzichtelijk. Wij voeren evaluatiegesprekken met jou en de werknemer tijdens de werkperiode. Om de goede momenten te kunnen bespreken, maar ook om tijdig te kunnen inspelen op minder goede momenten. Ook kunnen kandidaten aanvullend cursussen of opleidingen bij/via ons volgen.

Wij zijn een goed georganiseerd bureau met heldere procedures. En ook niet onbelangrijk: duidelijke garantieregelingen. Meer weten wat AXS Logistiek jou kan bieden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Verdiepend

Onze adviseurs verdiepen zich in jullie organisatie en brengen zo inzichtelijk welke kandidaat het beste bij jullie vacature én bedrijf past

Voorselectie

Door onze uitgebreide voorselectie krijgen jullie alleen passende kandidaten aangeboden

Evaluatie gesprekken

Wij voeren evaluatiegesprekken met jullie en de werknemer tijdens de werkperiode

Cursussen en opleidingen

Kandidaten kunnen aanvullende cursussen of opleidingen bij ons volgen

Contactpersoon

Wij werken zoveel mogelijk 2 vaste adviseurs als contactpersoon, waardoor bereikbaarheid gewaarborgd is

Garantie regelingen

Wij bieden duidelijke garantieregelingen

erkenning

AXS Logistiek is aangesloten bij:

Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1)
Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendorganisaties (NBBU)
Ecabo