Waarom je een nieuwe baan vindt via AXS

Banensites, zoekmachines en social media sites matchen vacatures en sollicitanten op basis van harde criteria zoals opleiding, werkervaring, vakgebied en branche. Zo wordt ook jouw cv beoordeeld op basis van deze harde criteria. Ook worden er aannames gemaakt op basis van de tekst in het cv, Dat is prima als basis. Maar de jarenlange ervaring van AXS heeft geleerd en aangetoond dat het nou juist de persoonlijkheid van een kandidaat is dat de doorslag geeft in het vinden van een passende baan.

AXS is gespecialiseerd in het in kaart brengen van jouw kennis en kunde en je ambities, motivatie en wensen. Kortom wij brengen het gehele pakket in kaart: jouw persoonlijkheid. Vervolgens kijken we welke baan bij je past en waarom.

Kost dat veel tijd? Het matchingstraject van AXS is persoonlijk, intensief en professioneel. Wij maken gebruik van een vooruitstrevend CRM pakket, online testen en video cv’s om het traject snel te doorlopen en dus ook snel resultaat te boeken.

AXS werkt vooruitstrevend en snel, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Meerwaarde leveren dat is waar het om draait!

Onze werkwijze in een schema

Waarom u een nieuwe medewerker vindt via AXS

Banensites, zoekmachines en social media sites matchen vacatures en sollicitanten op basis van harde criteria zoals opleiding, werkervaring, vakgebied en branche. Zo worden ook vaak cv’s van sollicitanten beoordeeld op basis van deze harde criteria. Ook worden er aannames gemaakt op basis van de tekst in het cv. Dat is prima als basis. Maar de jarenlange ervaring van AXS heeft geleerd en aangetoond dat het nou juist de persoonlijkheid van een kandidaat is dat de doorslag geeft in het vinden van een passende collega en werknemer.

AXS is gespecialiseerd in het in kaart brengen van de kennis en kunde en de ambitie, motivatie en wensen van sollicitanten. Kortom brengen het gehele pakket in kaart: de persoonlijkheid.

Kost dat veel tijd? Het matchingstraject van AXS is persoonlijk, intensief en professioneel. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een vooruitstrevend CRM pakket, online testen en video cv’s om het traject snel te doorlopen en dus ook snel resultaat te boeken.

AXS werkt vooruitstrevend en snel, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Meerwaarde leveren dat is waar het om draait!

Onze werkwijze in een schema