Onze bemiddelingsvormen

Wij werken met maatwerk contracten. Deze op u afgestemde overeenkomsten zijn doorgaans gebaseerd op één van onderstaande bemiddelingsvormen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een bemiddelingsvorm? AXS Logistiek bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Inlenen
Gaat u voor flexibiliteit en maximale vrijheid? Dan kiest u voor deze formule waarbij de kandidaat voor korte tijd of met uitzicht op een vast dienstverband kan worden ingeleend. Wij hanteren hierbij de richtlijnen van de brancheorganisatie N.B.B.U.

Detachering
Heeft u iemand nodig voor de duur van een of meerdere project(en)? Iemand waarmee u bindende afspraken kunt maken en waarmee u uw wensen kunt afstemmen? In dat geval kiest u voor inlenen via de detacheringsformule. In een detacheringsovereenkomst kunnen meerdere emolumenten opgenomen worden zoals een proeftijd, een opzegtermijn, een projectbonus of andere emolumenten.

Werving en Selectie
U weet op voorhand al dat u een medewerker direct in dienst wilt nemen? Dan adviseren wij u bemiddeling via een werving en selectieopdracht. Voor het vinden van de geschikte medewerker geeft u ons exclusiviteit en maakt u gebruik van de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van AXS Logistiek.