samen onderweg naar jouw droom

AXS Logistiek verbindt mensen met banen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan of collega. Wij zorgen voor de match tussen beide partijen. Jij deelt jouw wensen, en wij gaan voor jou aan de slag. Zo bereiden we jou voor en zorgen voor jouw volgende stap.

Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0

onze oplossingen en diensten

Wij zijn een bureau dat helpt bij het vinden van werk in de logistieke sector en supply chain. We zorgen ervoor dat de juiste mensen bij de juiste bedrijven terechtkomen. We besteden veel aandacht aan onze kandidaten, bereiden ze voor op sollicitaties en zorgen ervoor dat zowel zij als de bedrijven blij zijn met de match. Hierdoor besparen we tijd en voorkomen we verrassingen.

vakgebieden

De logistiek is meer dan simpelweg goederen van punt A naar B verplaatsen. Het is het slim organiseren, plannen en sturen van de gehele goederenstroom, van begin tot eind. Omdat je zoveel richtingen op kan gaan, hebben wij deze verdeeld in de volgende 8 vakgebieden: rail, warehousing, zeevracht, wegtransport, douane, luchtvracht, supply chain en binnenvaart.

neem contact op

Heb je interesse, wil je solliciteren op een vacature of heb je een vraag? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Wij staan jou graag te woord. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Wel zo makkelijk.

onze locaties

AXS Logistiek heeft kantoren verspreid door Nederland. Zo zijn we te vinden in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg. Zo staat er altijd een collega van ons voor jou klaar.

werken bij…

Ga aan de slag binnen een jonge maar ervaren organisatie en maak het verschil. AXS Logistiek verbindt mensen aan banen, zorgt voor persoonlijke aandacht en haalt het beste in jou naar boven. Of je nu starter, medior of senior bent. Dat maakt niet uit. Wij hebben altijd toffe functies openstaan in de sales en marketing.

heb je nog vragen
voor ons?