AXS Logistiek is al sinds 1998 gespecialiseerd in de bemiddeling van logistiek personeel. Als kwaliteitsbureau bemiddelen wij mbo en hbo personeel naar een uitdagende functie bij de meest toonaangevende bedrijven. Dit doen wij binnen de disciplines: wegtransport, railtransport, sales, luchttransport, zeevracht/-transport, logistiek management, binnenvaart, douane, magazijn/warehousing, expeditie, supply chain. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij onze opdrachtgevers altijd iemand bieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet. Van Warehousemedewerker tot Douanebeambte.

Visie AXS Logistiek:

Onze visie is dat ondanks de sterke opkomst van nieuwe technologieën zoals video chat, facetime en social media de persoonlijke inbreng van een AXS adviseur altijd het beste resultaat zal opleveren in het vinden van een passende baan of het juiste personeel. AXS Logistiek begrijpt dat het hebben van een baan die bij je past een zeer belangrijke factor is om gelukkig en succesvol te zijn.

Missie AXS Logistiek:

AXS Logistiek is het meest professionele personeelsbemiddelingsbureau van de Randstad in logistiek personeel op mbo- en hbo niveau. Kenmerkend voor de werkwijze van AXS is de snelle en grondige aanpak Het persoonlijke contact met zowel kandidaat als opdrachtgever. En de lange termijn visie waarmee de AXS adviseurs werken.

De persoonlijke schakel

AXS Logistiek onderscheidt zich door onze adviseurs op te leiden tot commerciële, succesvolle, sociale, professionele en betrouwbare professionals die de slogan de persoonlijke schakel dagelijks in de praktijk uitdragen en er trots op zijn dat ze bij AXS werken. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring en inleving in zowel de klant als de kandidaat maakt AXS uw multifunctionele partner op het gebied van personeelsbemiddeling.