Transportplanner

Ben jij een logistieke professional en zie jij uitdaging in het zorgdragen voor een optimale transportplanning in een duurzame omgeving? Dan is dit een baan voor jou! Wil jij: Werken in een dynamische en "Groene" transportwereld, met de focus op Servicegraad en Duurzaamheid? Een functie waarbij je niet alleen plant, maar ook de uitvoering ervan..

Ervaren logistiek accountmanager gezocht! Mét mooie bonusregeling!

Ben jij communicatief vaardig? Ben jij op zoek naar een internationale uitdaging en ook nog eens proactief? Dan is dit de uitdaging voor jou! Wil jij: Een uitdagende functie in een innovatieve en groeiende organisatie; Een mooi salaris met goed secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken binnen een gedreven en dynamisch team? Lees dan snel verder! De uitdaging:..

Commercieel medewerker

Ben jij accuraat en proactief? Werk jij gestructureerd en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan is dit de uitdaging voor jou! Wil jij: Een uitdagende functie in een stabiele en groeiende organisatie; Een goed salaris met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken binnen een gemoedelijk en dynamisch team? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Commercieel Medewerker..

(Financieel) Administratief Medewerker

Heb jij interesse in een internationaal transportbedrijf? Ben jij graag bezig met cijfertjes? Dan is de vacature (financieel) administratief medewerker wat voor jou! Wil jij: Een dynamische en internationale werkomgeving ervaren bij een toonaangevend bedrijf in de transport; Een aanspreekpunt zijn voor interne en externe communicatie binnen het bedrijf; Werken in een gezellige en ontwikkelingsgerichte..

Administratief Medewerker Emballage

Maak jij graag deel uit van een dynamisch team? Ben jij een harde werker en communicatief vaardig? Dan is dit de uitdaging voor jou! Wil jij: Werken in een goede werksfeer met regelmatig geplande teamactiviteiten; Een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Administratief..

Administratief Medewerker

Neem jij initiatief, ben je klantgericht en kan je goed omgaan met stress? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken bij een uitdagend en innovatief bedrijf; Jouw initiatieven gewaardeerd zien worden; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en optimale ontwikkelmogelijkheden hebben? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Office Medewerker bij onze opdrachtgever..

Procesverbeteraar

Wil jij bijdragen aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en ben jij in staat om uitdagingen om te zetten in verbeteringen? Dan is de vacature ‘’Procesverbeteraar’’ iets voor jou! Wil jij: Werken in een uitdagende en dynamische omgeving; Actief bijdragen aan de implementatie van verbeteringen in bedrijfsprocessen; Werken in een team met leuke collega's? Lees dan..

Klantenservice medewerker

Ben jij een klantgerichte en communicatief sterke professional met een passie voor logistiek? Dan is Klantenservice medewerker de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een uitdagende en dynamische omgeving; Klanten helpen bij hun logistieke vraagstukken; Werken in een team met leuke collega's? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Klantenservice medewerker ben je verantwoordelijk..

Transport medewerker

Wil jij werken als een transport medewerker medewerker en beschik jij over analytische vaardigheden en oog voor detail? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een uitdagende en dynamische omgeving; Contact onderhouden met klanten, leveranciers en transporteurs; Werken in een team met leuke collega's? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als..

Expediteur

Wil jij werken in een dynamische en internationale omgeving en beschik jij over een commerciële mindset en klantgerichte instelling? Dan is deze vacature als Expediteur wellicht iets voor jou! Wil jij: Werken binnen een ambitieuze werkomgeving met positief ingestelde collega’s; Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Dagelijks werken met klanten en collega's uit verschillende..

Administratief teamleider

Beschik jij over sterke administratieve vaardigheden en leidinggevende capaciteiten? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Leiding geven aan een team van administratieve medewerkers; Zorgen voor een optimale operationele administratieve ondersteuning binnen de organisatie; Proactief bijdragen aan procesverbeteringen en optimalisaties binnen de afdeling? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Administratief Teamleider ben..

Transportplanner

Ben jij een communicatief vaardig, wil jij werken binnen een dynamische werkomgeving en kan je goed plannen? Dan is dit de uitdaging voor jou! Wil jij: De ruimte krijgen om je door te blijven ontwikkelen; Een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken in een team met gedreven collega’s en een informele werksfeer? Lees dan..

Gemotiveerde Junior Transportplanner Gezocht!

Wil jij werkzaam zijn in de logistiek en ben je graag verantwoordelijk voor de planning van de chauffeurs? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij? Een afgeronde MBO opleiding niveau 4, bij voorkeur in de richting transport/logistiek; Een stressbestendige- en oplossingsgerichte houding? De motivatie om door te groeien tot een volwaardig transportplanner?..

Transportplanner

Heb je affiniteit met de logistiek, regel je graag alles omtrent het transport en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij? Een afgeronde MBO+/HBO opleiding, voorkeur in de richting logistiek; Een goede beheersing van Excel met een analytisch vermogen; Een stressbestendige en flexibele houding? Wil..

Junior Planner, perfecte functie voor HBO / MBO drop-out

Het vak van Planner leren zonder dat je de benodigde ervaring hebt opgedaan? Bij onze opdrachtgever is het mogelijk!  Wil jij: Contact met klanten, chauffeurs en vervoerders onderhouden; De vrijheid in een functie om zelf een netwerk op te bouwen; Aan de slag binnen een divers, informeel team binnen een groeiend en financieel gezonde organisatie?..

Customer Service Medewerker bij internationaal transportbedrijf gezocht!

Ben jij administratief sterk onderlegd? En ga jij accuraat te werk? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven! Heb jij: Werkervaring binnen de logistiek of transport is een pré, maar solliciteren zonder ervaring is ook mogelijk. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal; Een stressbestendig en sociaal sterk karakter?  Wil jij:..

Junior Customer Service Medewerker

Wil jij als schakel fungeren van de organisatie? Maar heb jij nog geen ervaring als customer service medewerker of in de logistiek? Dat maakt onze opdrachtgever niet uit!  Wil jij: Contact onderhouden met diverse stakeholders; De vrijheid in een functie om zelf een netwerk op te bouwen; Aan de slag binnen een divers, informeel team..

Expediteur

Heb jij de capaciteiten om het overzicht te bewaren inzake transporten van huiftrailers naar allerlei bestemmingen in Europa, waaronder veel naar Duitsland en Italië? Ben jij in staat om snel te schakelen met chauffeurs en klanten? Kan jij een zo efficiënt mogelijke transportplanning te verzorgen rekening houdend met allerlei factoren zoals laadtijden, verschillende goederen in..

Transportplanner winkeldistributie

Ben jij stressbestendig, neem je graag initiatief en ben je organisatorisch sterk? Zoek dan niet verder, want deze baan is jou op het lijf geschreven!   Wil jij: Werken in een mooie familiebedrijf met enthousiaste collega’s; Goede begeleiding en een duidelijk inwerktraject; Een goed salaris en secundaire, plus een breed scala aan doorgroeimogelijkheden? Lees dan..