Administratief Medewerker

Neem jij initiatief, ben je klantgericht en kan je goed omgaan met stress? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken bij een uitdagend en innovatief bedrijf; Jouw initiatieven gewaardeerd zien worden; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en optimale ontwikkelmogelijkheden hebben? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Office Medewerker bij onze opdrachtgever..

Procesverbeteraar

Wil jij bijdragen aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en ben jij in staat om uitdagingen om te zetten in verbeteringen? Dan is de vacature ‘’Procesverbeteraar’’ iets voor jou! Wil jij: Werken in een uitdagende en dynamische omgeving; Actief bijdragen aan de implementatie van verbeteringen in bedrijfsprocessen; Werken in een team met leuke collega's? Lees dan..

Transport medewerker

Wil jij werken als een transport medewerker medewerker en beschik jij over analytische vaardigheden en oog voor detail? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een uitdagende en dynamische omgeving; Contact onderhouden met klanten, leveranciers en transporteurs; Werken in een team met leuke collega's? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als..

Expediteur

Wil jij werken in een dynamische en internationale omgeving en beschik jij over een commerciële mindset en klantgerichte instelling? Dan is deze vacature als Expediteur wellicht iets voor jou! Wil jij: Werken binnen een ambitieuze werkomgeving met positief ingestelde collega’s; Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Dagelijks werken met klanten en collega's uit verschillende..

Resource planner

Ben jij zelfstandig, flexibel  en vind jij het leuk om ritten van chauffeurs te verzorgen?  Dan is dit de perfecte baan voor jou! Heb jij: MBO+ niveau, met enkele jaren werkervaring binnen de transport; Een vermogen om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden; Goede communicatieve vaardigheden. Wil jij: De mogelijkheid om door te groeien binnen de..

Logistics Manager bij groot logistiek dienstverlener

Ben jij een echte teamplayer en kan je goed omgaan met verantwoordelijkheden? Dan zijn wij opzoek naar jou! Heb jij: 5 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening; HBO werk- en denkniveau; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Wil jij: Een operationeel warehouseteam aansturen; Eigen verantwoordelijkheid over diverse werkzaamheden;  Zorgen..

Gemotiveerde Junior Transportplanner Gezocht!

Wil jij werkzaam zijn in de logistiek en ben je graag verantwoordelijk voor de planning van de chauffeurs? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij? Een afgeronde MBO opleiding niveau 4, bij voorkeur in de richting transport/logistiek; Een stressbestendige- en oplossingsgerichte houding? De motivatie om door te groeien tot een volwaardig transportplanner?..

Transportplanner

Heb je affiniteit met de logistiek, regel je graag alles omtrent het transport en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij? Een afgeronde MBO+/HBO opleiding, voorkeur in de richting logistiek; Een goede beheersing van Excel met een analytisch vermogen; Een stressbestendige en flexibele houding? Wil..

Junior Planner, perfecte functie voor HBO / MBO drop-out

Het vak van Planner leren zonder dat je de benodigde ervaring hebt opgedaan? Bij onze opdrachtgever is het mogelijk!  Wil jij: Contact met klanten, chauffeurs en vervoerders onderhouden; De vrijheid in een functie om zelf een netwerk op te bouwen; Aan de slag binnen een divers, informeel team binnen een groeiend en financieel gezonde organisatie?..

Customer Service Medewerker bij internationaal transportbedrijf gezocht!

Ben jij administratief sterk onderlegd? En ga jij accuraat te werk? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven! Heb jij: Werkervaring binnen de logistiek of transport is een pré, maar solliciteren zonder ervaring is ook mogelijk. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal; Een stressbestendig en sociaal sterk karakter?  Wil jij:..

Junior Customer Service Medewerker

Wil jij als schakel fungeren van de organisatie? Maar heb jij nog geen ervaring als customer service medewerker of in de logistiek? Dat maakt onze opdrachtgever niet uit!  Wil jij: Contact onderhouden met diverse stakeholders; De vrijheid in een functie om zelf een netwerk op te bouwen; Aan de slag binnen een divers, informeel team..

Warehouse Teamleider

Ben jij iemand die een team efficiënt kan laten werken waardoor de producten op tijd worden geleverd bij de klant? Dan is dit zeker iets voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau; Enige ervaring met leiding geven en kennis van een WMS-Systeem; Goede computervaardigheden en ben je daarnaast klant- en service gericht? Wil jij:..

Teamleider Distributiecentrum (2-ploegen)

Heb jij al enige ervaring als teamleider in de logistieke sector en ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij? MBO werk- en denkniveau; Relevante ervaring als leidinggevende; Oplossings- en resultaatgericht vermogen? Wil jij? Verantwoordelijk zijn voor de optimale inzet van de personele bezetting; Dagelijks..

Declarant

Heb jij affiniteit met douaneactiviteiten en werk jij gestructureerd en accuraat? Ben jij daarnaast ook collegiaal en heb jij naast een analytisch denkvermogen ook een stressbestendige houding? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Minimaal een MBO werk- en denkniveau; Een afgeronde vakopleiding declarant óf relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving; Uitstekende..

Transportplanner gezocht voor toonaangevend transportbedrijf!

Kan jij goed communiceren met de chauffeurs en klanten, houd jij je hoofd ten alle tijden koel en kan je presteren onder druk? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Mbo werk- en denkniveau; Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en heb je ervaring met transport managementsystemen; Affiniteit met wegtransport..

Transportplanner / Expediteur

Heb jij de capaciteiten om het overzicht te bewaren inzake transporten van huiftrailers naar allerlei bestemmingen in Europa, waaronder veel naar Duitsland en Italië? Ben jij in staat om snel te schakelen met chauffeurs en klanten? Kan jij een zo efficiënt mogelijke transportplanning te verzorgen rekening houdend met allerlei factoren zoals laadtijden, verschillende goederen in..