Resource planner

Ben jij zelfstandig, flexibel  en vind jij het leuk om ritten van chauffeurs te verzorgen?  Dan is dit de perfecte baan voor jou! Heb jij: MBO+ niveau, met enkele jaren werkervaring binnen de transport; Een vermogen om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden; Goede communicatieve vaardigheden. Wil jij: De mogelijkheid om door te groeien binnen de..

Logistics Manager bij groot logistiek dienstverlener

Ben jij een echte teamplayer en kan je goed omgaan met verantwoordelijkheden? Dan zijn wij opzoek naar jou! Heb jij: 5 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening; HBO werk- en denkniveau; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Wil jij: Een operationeel warehouseteam aansturen; Eigen verantwoordelijkheid over diverse werkzaamheden;  Zorgen..

Gemotiveerde Junior Transportplanner Gezocht!

Wil jij werkzaam zijn in de logistiek en ben je graag verantwoordelijk voor de planning van de chauffeurs? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij? Een afgeronde MBO opleiding niveau 4, bij voorkeur in de richting transport/logistiek; Een stressbestendige- en oplossingsgerichte houding? De motivatie om door te groeien tot een volwaardig transportplanner?..

Transportplanner

Heb je affiniteit met de logistiek, regel je graag alles omtrent het transport en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij? Een afgeronde MBO+/HBO opleiding, voorkeur in de richting logistiek; Een goede beheersing van Excel met een analytisch vermogen; Een stressbestendige en flexibele houding? Wil..

Junior Planner, perfecte functie voor HBO / MBO drop-out

Het vak van Planner leren zonder dat je de benodigde ervaring hebt opgedaan? Bij onze opdrachtgever is het mogelijk!  Wil jij: Contact met klanten, chauffeurs en vervoerders onderhouden; De vrijheid in een functie om zelf een netwerk op te bouwen; Aan de slag binnen een divers, informeel team binnen een groeiend en financieel gezonde organisatie?..

Customer Service Medewerker bij internationaal transportbedrijf gezocht!

Ben jij administratief sterk onderlegd? En ga jij accuraat te werk? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven! Heb jij: Werkervaring binnen de logistiek of transport is een pré, maar solliciteren zonder ervaring is ook mogelijk. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal; Een stressbestendig en sociaal sterk karakter?  Wil jij:..

Junior Customer Service Medewerker

Wil jij als schakel fungeren van de organisatie? Maar heb jij nog geen ervaring als customer service medewerker of in de logistiek? Dat maakt onze opdrachtgever niet uit!  Wil jij: Contact onderhouden met diverse stakeholders; De vrijheid in een functie om zelf een netwerk op te bouwen; Aan de slag binnen een divers, informeel team..

Warehouse Teamleider

Ben jij iemand die een team efficiënt kan laten werken waardoor de producten op tijd worden geleverd bij de klant? Dan is dit zeker iets voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau; Enige ervaring met leiding geven en kennis van een WMS-Systeem; Goede computervaardigheden en ben je daarnaast klant- en service gericht? Wil jij:..

Teamleider Distributiecentrum (2-ploegen)

Heb jij al enige ervaring als teamleider in de logistieke sector en ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij? MBO werk- en denkniveau; Relevante ervaring als leidinggevende; Oplossings- en resultaatgericht vermogen? Wil jij? Verantwoordelijk zijn voor de optimale inzet van de personele bezetting; Dagelijks..

Declarant

Heb jij affiniteit met douaneactiviteiten en werk jij gestructureerd en accuraat? Ben jij daarnaast ook collegiaal en heb jij naast een analytisch denkvermogen ook een stressbestendige houding? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Minimaal een MBO werk- en denkniveau; Een afgeronde vakopleiding declarant óf relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving; Uitstekende..

Customer Service Frans

Ben jij stressbestendig en ga jij accuraat te werk? Heb jij een klantgerichte houding en ben je communicatief sterk? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Relevante werkervaring in een relevante functie zoals Customer Service, Administratief, Commercieel Binnendienst o.i.d..; Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse taal als de Franse taal; Minimaal..

Transportplanner gezocht voor toonaangevend transportbedrijf!

Kan jij goed communiceren met de chauffeurs en klanten, houd jij je hoofd ten alle tijden koel en kan je presteren onder druk? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Mbo werk- en denkniveau; Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en heb je ervaring met transport managementsystemen; Affiniteit met wegtransport..

Transportplanner / Expediteur

Heb jij de capaciteiten om het overzicht te bewaren inzake transporten van huiftrailers naar allerlei bestemmingen in Europa, waaronder veel naar Duitsland en Italië? Ben jij in staat om snel te schakelen met chauffeurs en klanten? Kan jij een zo efficiënt mogelijke transportplanning te verzorgen rekening houdend met allerlei factoren zoals laadtijden, verschillende goederen in..

Transportplanner winkeldistributie

Ben jij stressbestendig, neem je graag initiatief en ben je organisatorisch sterk Zoek dan niet verder, want deze baan is jou op het lijf geschreven!   Heb jij: HBO werk- en denkniveau met ervaring in de logistiek; Minimaal drie jaar ervaring in het vak van planner, met brede transportkennis; Een flexibele werkhouding; Analytisch vermogen en..

Declarant / Customs Consultant ( ZZP / Freelance )

Ben jij nauwkeurig, zelfsturend, onderzoekend en standvastig en kan je goed overzicht houden in complexe situaties? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie; In het bezit van een diploma declarant; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Wil jij: Werken bij een internationaal en..