Operations Manager bij een logistiek dienstverlener in ontwikkeling!

Ben jij iemand die van aanpakken houd, zelfstandig te werk kan gaan en altijd al in een internationale logistieke organisatie heeft willen werken? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Heb jij: Een HBO werk – en denkniveau; Enkele jaren ervaring binnen een logistieke organisatie gericht op expeditie; Ervaring in het coachen van een..

Logistiek Manager

Ben jij iemand met een leidinggevende rol binnen de logistiek en heb je enkele jaren ervaring met het aansturen van een groot logistiek team gericht op expeditie? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; Kennis en..

Administratief medewerker douane

Ben jij oplossingsgericht, accuraat en klantvriendelijk? Wil jij je verder ontwikkelen binnen een groeiende organisatie? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Mbo werk- en denkniveau; Kennis en ervaring met Excel; Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Wil jij: Werken in een gemotiveerd en informeel team; Verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen van..

Ervaren Transportplanner

Wil jij actief zijn met transportzendingen door heel Nederland en zoek je een afwisselende en toffe job binnen het transport? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij: Ervaring als transportplanner en met name de distributieplanning; Uitstekende geografische kennis van Nederland; Een flexibele werkhouding en ben stressbestendig?  Wil jij: De schakel zijn tussen..

Teamleider VAT bij douanedienstverlener

Ben jij een geboren leider en ken jij geen geheimen op gebied van btw zaken Dan is deze functie perfect voor jou!   Heb jij: HBO werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar ervaring in een s0ort gelijke functie; Goede contactuele eigenschappen?   Wil jij: Werken bij een van de grootste douanekantoren; Meegroeien binnen een veelzijdige..

Expediteur gezocht bij logistiek dienstverlener!

Heb je ervaring als Expediteur/Planner en ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan is dit dè vacature voor jou!   Heb jij: Enkele jaren ervaring als expediteur of planner; Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal; Commercieel vermogen en ben je klantgericht? Wil jij: Intern en extern een..

Douane declarant gezocht!

Heb jij affiniteit met douaneformaliteiten en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Werk jij gestructureerd en accuraat en ben jij daarnaast ook collegiaal? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Een declarantendiploma (Fenex/EVO) en minstens drie jaar relevante werkervaring; Ervaring in de logistieke dienstverlening, met de GPA aangifte en een bounded warehouse is..