Logistiek accountmanager

Logistiek Accountmanager Ben jij commercieel ingesteld en vind jij het leuk om diverse uitdagingen aan te gaan? Dan is Logistiek Accountmanager de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een dynamische en groeiende organisatie; Persoonlijke aandacht kunnen besteden aan klanten; Een veelzijdige functie met strategische uitbreidingsmogelijkheden? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistiek Accountmanager..

Teamleider Productie (2 ploegen)

Ben jij stressbestendig, streef jij naar verbetering en ben jij een echte leider? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau Ervaring in de productie in een leidinggevende rol Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging:..

Teamleider Productie

Ben jij een echte leider, houd jij van een dynamische baan en ben jij stressbestendig? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau Ervaring in de productie in een leidinggevende rol Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder!..

Productiemedewerker

Ben jij sterk in organiseren, denk jij oplossingsgericht en heb jij technisch inzicht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: VMBO/ MBO 2 diploma De mogelijkheid fysiek werk te verrichten De beheersing van de Nederlandse, Engelse of Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Productiemedewerker heb je een erg gevarieerd takenpakket…

Allround Planner

Ben jij sterk in organiseren, denk jij oplossingsgericht en heb jij technisch inzicht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO/ HBO werk- en denkniveau Ervaring met MS-Office en ERP De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Allround Planner houd jij je bezig met..

Technisch Inkoper

Heb jij ervaring in de bouwsector, heb jij affiniteit met techniek en ben jij communicatief vaardig? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een HBO diploma in de richting van Techniek/Bedrijfskunde Ervaring met ingewikkelde inkoopprocessen De beheersing van de Engelse en Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Technische Inkoper sta..

Heftruckchauffeur

Heb jij ervaring in een productieomgeving, ben jij gemotiveerd en houd jij van een gezellige sfeer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minstens een MBO 2 diploma Ervaring in een productieomgeving Een rijbewijs B en een heftruckcertificaat Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Heftruckchauffeur werk je met zware materialen. Je bent..

Project Coördinator

Ben jij communicatie vaardig, sta jij open voor projectmatig werken en heb jij technisch inzicht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een MBO/HBO diploma in een bouw- of commercieel gerelateerde opleiding Organisatorische kwaliteiten en ervaring met MS Office en ERP De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder!..

Finance Controller

Heb jij ervaring als leidinggevende, houd jij je team scherp en ben jij bekend met financiële wet- en regelgeving? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een HBO Diploma en ruime ervaring binnen een soortgelijke functie Kennis van softwarepakketten waaronder Excel De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees dan snel..

Montagemedewerker Buitendienst

Ben jij een echte aanpakker, beschik jij over technisch inzicht en wil jij dat geen dag hetzelfde is? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij:  MBO 2, 3 of 4 niveau Technisch inzicht Een rijbewijs B Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Montagemedewerker Buitendienst is geen dag hetzelfde en reis je samen..

Account Manager

Wil jij werken in een dynamische omgeving, heb jij de drang om altijd naar het beste te streven en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Bachelor of Master diploma in de richting van Logistiek/ Supply Chain/ Business Relevante ervaring binnen een internationale logistieke omgeving De volledige beheersing..

Manager Operations Noord-Limburg

Ben jij communicatief sterk, heb jij leidinggevende kwaliteiten en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een Bachelor of Master diploma Ervaring in een operationele/ logistieke omgeving en als leidinggevende Kennis van financiën, systemen, project management en analytische vaardigheden Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Manager Operations..

Project Engineer

Heb jij een sterke persoonlijkheid, ben jij altijd op zoek naar verbetering en heb jij ervaring met projectmatig werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een Bachelor in Logistiek/ Techniek of Business Affiniteit met IT/ WMS/ ERP systemen De volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De..

Project Analyst

Heb jij een sterke persoonlijkheid, ben jij constant op zoek naar kansen en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een Bachelor diploma in de richting van Logistiek/ Techniek/ Business Affiniteit met IT / WMS/ ERP systemen en ervaring met projectmatig werk De volledige beheersing van de Engelse..

Warehouse Manager

Wil jij werken in een dynamische omgeving, heb jij de drang om altijd naar het beste te streven en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring binnen een warehouse, met processen en met project management Het streven om de klant optimaal van dienst..

Quality Coordinator

Heb jij een oog voor kwaliteit, ben jij altijd op zoek naar verbetering en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde HBO opleiding Enkele jaren ervaring met kwaliteitsmanagement en bijbehorende regels De volledige beheersing van de Engelse taal, Nederlands is een pré Lees..

Teamleider

Ben jij analytisch sterk, mensgericht en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: 1 jaar ervaring als supervisor of 2 jaar als teamleider Kennis van Excel De volledige beheersing van de Engelse taal, Nederlands is een pré Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Teamleider coördineer jij het..

Operations Manager

Ben jij gedreven, heb jij graag de touwtjes in handen en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een Bachelor of Master diploma Ervaring in een operationele en logistieke omgeving en communicatieve/ analytische vaardigheden Kennis van financiën, systemen, project management Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Manager..

Transportplanner Venlo

Ben je zelfstandig. Schakel je makkelijk tussen de verschillende aandachtsgebieden en zorg jij ervoor dat de vervoersopdrachten vlekkeloos verlopen? Dan ben jij de kandidaat welke wij zoeken. Heb jij: De kennis om besluiten te nemen over prijsgegevens van de huidige transportmarkt; De communicatieve vaardigheden om zowel de klant, als de chauffeur klantvriendelijk te woord te..

Douane Declarant Roermond

Ben jij de (ervaren) Douane Declarant, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!  Heb jij?  Een afgeronde basisopleiding Declarant;  Uitstekende nauwkeurige vaardigheden en een instelling om je eigen werk te controleren op mogelijke fouten;   Werkervaring als Declarant, bij een Douane Expediteur of op de Douane afdeling van een logistiek..