Maintenance Monteur (Dagdienst)

Ben jij flexibel, proactief, klantgericht en op zoek  naar een nieuwe uitdaging als monteur? Dan past deze vacature perfect bij jou! Wil jij:   Verantwoordelijk zijn voor het gepland onderhoud, inspecties en reparatiewerkzaamheden aan machines en installaties; Actief bijdragen aan de overgang van reactief naar preventief onderhoud in een groeiende organisatie; Werken in een team..

Field Operator LAS

Wil jij samen met de rest  van het team verantwoordelijk zijn voor de optimale output van logistieke processen? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij:   Samen met een team zorgen voor de optimale inzetbaarheid van logistieke automatiseringssystemen; Verantwoordelijkheid dragen voor de voortgang en kwaliteit van logistieke processen; Een proactieve rol spelen in..

Accountmanager Buitendienst

Ben jij klantgericht, commercieel ingesteld en durf jij initiatief te nemen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minstens 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol Actuele kennis over de transportmarkt De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Accountmanager Buitendienst ben je proactief bezig met..

Administratief Medewerker

Ben jij sterk met cijfertjes, heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en streef jij naar verbetering? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO+ werk- en denkniveau Een afgeronde opleiding richting administratie of financieel De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Administratief Medewerker ben je..

Marketing en Business Assistent

Ben jij klantgericht, werk jij gestructureerd en ben jij communicatief zeer vaardig? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Affiniteit met Digitaal werken Ervaring met Social Media Ervaring met MS Office Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Marketing en Business Assistent ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoekers op locatie. Daarnaast..

Nationaal Beroepsgoederen Chauffeur (C-E)

Werk jij secuur, ben jij flexibel en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Rijbewijs B-C-E met CCV-B / Code 95 Een bestuurderskaart De beheersing van de Nederlandse en/of Duitse en/of Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Nationaal Beroepsgoederen Chauffeur (C-E) ben jij verantwoordelijk voor..

Logistiek Medewerker Crossdock

Werk jij secuur, ben jij flexibel en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Aansturende capaciteiten Ervaring binnen een magazijn/ logistieke omgeving De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistiek Medewerker Crossdock ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van een..

Allround Logistiek Medewerker

Ben jij betrouwbaar, heb jij een proactieve houding en ben jij stressbestendig? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel Enige ervaring binnen de logistiek De beheersing van de Nederlandse of Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Allround Logistiek Medewerker ben je (mede) verantwoordelijk voor het gehele logistieke..

Manager Machinetransport

Kun jij nauwkeurig en gestructureerd werken, beschik jij over de kennis van het reilen en zeilen in de logistiek en kun jij zelfstandig werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring met het transport van machines en douaneprocedures De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees..

Coördinator Montage Buitenland

Ben jij communicatief vaardig, technisch sterk en op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO niveau en een opleiding richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde Kennis van moderne bouw De beheersing van de Engels taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Coördinator Montage Buitenland ga jij aan..

Constructiebankwerker

Ben jij een echte teamplayer, ben jij stressbestendig en werk je georganiseerd? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO richting constructie of bouw Kennis van materialen en gereedschappen Kennis van geldende voorschriften en kwaliteitseisen Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Constructiebankwerker toon jij initiatief en ondersteun jij meerdere afdelingen met je..

Montage Medewerker (Internationaal)

Ben jij zowel zelfstandig als in teamverband sterk, ben jij bereid om te reizen voor je werk en houd jij niet van stilzitten? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau Kennis van constructie en bouw De beheersing van de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Montage..

Customer Service Engineer

Heb jij communicatieve vaardigheden, ben jij resultaatgericht en ben jij een echte teamplayer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Relevante werkervaring De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Customer Service Engineer neem jij orders en aanvragen in behandeling, zorgt voor..

Technisch Inkoper

Ben jij analytisch sterk, beschik jij over communicatieve vaardigheden en heb jij ervaring met het implementeren van verbetertrajecten? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring in een technische omgeving als inkoper De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Technisch Inkoper..

Quality Engineer

Ben jij een echte teamspeler, heb jij kennis van kwaliteitsstandaarden en ben jij bekend met audits? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Technische kennis De beheersing van de Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Quality Engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles van..

Projectmanager

Ben jij klant- en resultaatgericht, heb jij ervaring met het werken met MSProject en heb jij ervaring met ERP? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring met multidisciplinaire projecten De beheersing van de Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het..

Senior Systeembeheerder

Heb jij ervaring als systeembeheerder en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor de activiteiten op het gebied van ICT; Proactief operationele problemen identificeren en oplossen; De sparringpartner zijn van ICT-dienstverleners en deze aansturen? Lees dan snel verder! De uitdaging: In deze..

Engineer Industriële Automatisering

Ben jij nauw op de hoogte van de ontwikkelingen en vernieuwingen binnen het technisch vakgebied? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor de optimale beschikbaarheid en modificaties van industriële automatiseringssystemen; Samenwerken met diverse afdelingen en systeemleveranciers binnen een dynamische organisatie; Bijdragen aan continue verbeterprocessen en op de hoogte blijven van..

Financial Controller

Heb jij goede communicatieve vaardigheden en behaal jij graag jouw deadlines en targets? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wil jij: Een cruciale rol spelen in het beheer van de financiële administratie van een dynamische organisatie; Actief bijdragen aan de optimalisatie van financiële processen; Samenwerken met diverse finance en control afdelingen en jouw expertise..

Beveiligingsmonteur

Krijg jij energie van klantgericht werken, heb jij een proactieve houding en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau Een rijbewijs B Relevante diploma’s (bijv. MBV) of de bereidheid deze te halen Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Beveiligingsmonteur zorg jij dat..