Inside Sales Coordinator

Neem jij graag initiatief, heb jij jouw timemanagement op orde en ben jij communicatief sterk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO+/HBO werk- en denkniveau Ervaring met klantgericht werken Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Inside Sales Coordinator..

Senior Assistent Accountant

Ben jij sterk in teamverband, ben jij communicatief vaardig en werk je resultaatgericht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring met programma’s waaronder Excel Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Senior Assistent Accountant ben je verantwoordelijk..

Junior Assistent Accountant

Ben jij bereid jezelf te ontwikkelen, ben jij communicatief vaardig en ga je nauwkeurig te werk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO+ werk- en denkniveau De ambitie jezelf te ontwikkelen in de accountancy Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als..

Process and Data Analist

Heb jij ervaring met het leiden van projecten, ben je communicatief sterk en zijn software programma’s jou niet vreemd? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een HBO opleiding in de richting van Supply Chain, Logistiek of Tech. Bedrijfskunde Ruime ervaring in de Supply Chain of Logistiek en een Lean Green Belt certificering..

QC Medewerker

‘Ben jij bekend met het uitvoeren van kalibraties en het volgen van productieprocessen? Lees dan vooral verder!’ Wil jij: De verantwoordelijkheid dragen voor het waarborgen van product- en proceskwaliteit; Actief bijdragen aan de optimalisatie van productieprocessen; Een sleutelrol vervullen in het identificeren en oplossen van kwaliteitskwesties? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als QC medewerker..

Allround monteur – Technische dienst

‘Heb jij continue aandacht voor veiligheid bij reparatiewerkzaamheden? Lees dan vooral verder!’ Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van onderhoud aan machines, installaties, gebouwen en terreinen; Storingen verhelpen en deelnemen aan investeringsprojecten; Een sleutelrol vervullen als installatieverantwoordelijke op locatie? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als technische onderhoudsmedewerker ben jij cruciaal in het waarborgen..

Teamleider Voorbereiding

‘Heb jij kennis van 5S en Lean en ben jij flexibel om ook in het weekend te werken? Lees dan vooral verder!’ Wil jij: Een sleutelrol vervullen in het waarborgen van de dagelijkse productie-effieiëntie; Een dynamisch team leiden binnen een veranderlijke omgeving; Bijdragen aan de levering van hoogwaardige producten aan de klanten? Lees dan snel..

Maintenance Monteur (Dagdienst)

Ben jij flexibel, proactief, klantgericht en op zoek  naar een nieuwe uitdaging als monteur? Dan past deze vacature perfect bij jou! Wil jij:   Verantwoordelijk zijn voor het gepland onderhoud, inspecties en reparatiewerkzaamheden aan machines en installaties; Actief bijdragen aan de overgang van reactief naar preventief onderhoud in een groeiende organisatie; Werken in een team..

Heftruckchauffeur/ kraanmachinist Roermond

Heb jij een gezonde dosis werklust en geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor het correct laden en lossen van containers op schepen en vrachtauto’s; Op een effectieve, efficiënte en veilige wijze werken om klanten te bedienen volgens een hoog serviceniveau en tegen lagen kosten;..

Nationaal Beroepsgoederen Chauffeur (C-E)

Werk jij secuur, ben jij flexibel en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Rijbewijs B-C-E met CCV-B / Code 95 Een bestuurderskaart De beheersing van de Nederlandse en/of Duitse en/of Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Nationaal Beroepsgoederen Chauffeur (C-E) ben jij verantwoordelijk voor..

Logistiek Medewerker Crossdock

Werk jij secuur, ben jij flexibel en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Aansturende capaciteiten Ervaring binnen een magazijn/ logistieke omgeving De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistiek Medewerker Crossdock ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van een..

Allround Logistiek Medewerker

Ben jij betrouwbaar, heb jij een proactieve houding en ben jij stressbestendig? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel Enige ervaring binnen de logistiek De beheersing van de Nederlandse of Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Allround Logistiek Medewerker ben je (mede) verantwoordelijk voor het gehele logistieke..

Finance Officer

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, werk je nauwkeurig en sta je altijd klaar voor je collega’s? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Financieel- administratieve achtergrond Gevorderde computervaardigheden Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Finance Officer ben je verantwoordelijk..

Manager Machinetransport

Kun jij nauwkeurig en gestructureerd werken, beschik jij over de kennis van het reilen en zeilen in de logistiek en kun jij zelfstandig werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring met het transport van machines en douaneprocedures De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees..

Coördinator Montage Buitenland

Ben jij communicatief vaardig, technisch sterk en op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO niveau en een opleiding richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde Kennis van moderne bouw De beheersing van de Engels taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Coördinator Montage Buitenland ga jij aan..

Constructiebankwerker

Ben jij een echte teamplayer, ben jij stressbestendig en werk je georganiseerd? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO richting constructie of bouw Kennis van materialen en gereedschappen Kennis van geldende voorschriften en kwaliteitseisen Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Constructiebankwerker toon jij initiatief en ondersteun jij meerdere afdelingen met je..

Montage Medewerker (Internationaal)

Ben jij zowel zelfstandig als in teamverband sterk, ben jij bereid om te reizen voor je werk en houd jij niet van stilzitten? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau Kennis van constructie en bouw De beheersing van de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Montage..

Customer Service Engineer

Heb jij communicatieve vaardigheden, ben jij resultaatgericht en ben jij een echte teamplayer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Relevante werkervaring De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Customer Service Engineer neem jij orders en aanvragen in behandeling, zorgt voor..

Technisch Inkoper

Ben jij analytisch sterk, beschik jij over communicatieve vaardigheden en heb jij ervaring met het implementeren van verbetertrajecten? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring in een technische omgeving als inkoper De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Technisch Inkoper..

Quality Engineer

Ben jij een echte teamspeler, heb jij kennis van kwaliteitsstandaarden en ben jij bekend met audits? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Technische kennis De beheersing van de Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Quality Engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles van..