Productiemedewerker

Vind jij het leuk om veelzijdig bezig te zijn en heb jij enige ervaring binnen de Logistiek? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een teamverband binnen een dynamische functie; Een interessant marktconform salaris; Werken in ploegendiensten? Lees dan snel verder! De uitdaging: Binnen deze uitdaging ben je verantwoordelijk voor de..

Logistiek coördinator

Je bent binnen deze functie samen met je team verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van fabriek of warehouse tot aan de aflevering bij klanten wereldwijd. Hoe de producten van punt A naar punt B gaan is aan jou. Heb jij: Een vlotte babbel en een flinke dosis overtuigingskracht; Enige ervaring in een soortgelijke functie;..

Talent Trainee gezocht voor AXS Logistiek Brabant!

Persoonlijke ervaring ‘’Zelf werk ik sinds januari 2019 bij AXS Logistiek. Ik heb vestiging Breda bijna vanaf het eerste moment meegemaakt en de groei en ontwikkeling mee mogen maken. Ik werd vanaf het eerste moment goed ingewerkt. Middels heldere uitleg kon ik aan de slag met het zoeken en benaderen van kandidaten. Na verloop van..

Logistiek Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker werk jij op de afdeling Expeditie. Je bent een grote meerwaarde op deze afdeling. Meer weten? Heb jij: Een MBO diploma in de administratieve richting; Ongeveer 3 jaar werkervaring binnen een B2B omgeving; Uitstekende kennis van de Nederlandse én Engelse taal? Kennis van MS office en bij voorkeur van SAP;   Wil..