Logistiek coördinator bij dynamisch en innovatief handelsbedrijf

Je bent binnen deze functie samen met je team verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van fabriek of warehouse tot aan de aflevering bij klanten wereldwijd. Hoe de producten van punt A naar punt B gaan is aan jou. Heb jij: Een afgeronde HBO opleiding; Een vlotte babbel en een flinke dosis overtuigingskracht; Enige ervaring..

Talent Trainee gezocht voor AXS Logistiek Brabant!

Persoonlijke ervaring ‘’Zelf werk ik sinds januari 2019 bij AXS Logistiek. Ik heb vestiging Breda bijna vanaf het eerste moment meegemaakt en de groei en ontwikkeling mee mogen maken. Ik werd vanaf het eerste moment goed ingewerkt. Middels heldere uitleg kon ik aan de slag met het zoeken en benaderen van kandidaten. Na verloop van..

Logistiek Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker werk jij op de afdeling Expeditie. Je bent een grote meerwaarde op deze afdeling. Meer weten? Heb jij: Een MBO diploma in de administratieve richting; Ongeveer 3 jaar werkervaring binnen een B2B omgeving; Uitstekende kennis van de Nederlandse én Engelse taal? Kennis van MS office en bij voorkeur van SAP;   Wil..