Procescontroller bij nieuw te openen DistributieCentrum

Durf jij de uitdaging aan in deze aansturende & coördinerende rol binnen een spiksplinternieuw Distributiecentrum?    Heb jij:   ·         Een HBO afgeronde (logistieke of technische) opleiding; ·         Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de supplychain of ruime ervaring als teamleider in een warehouse; ·         Kennis van Warehouse Management systemen; ·         Een pro-actieve houding;   Wil..

Specialist transport planner bij internationaal transportbedrijf

Jij bent binnen deze functie o.a. verantwoordelijk voor dedicated transporten buiten het normale proces om. Je werkt op een afdeling bestaande uit 25 medewerkers en rapporteert aan de Transport Manager. Heb jij: Ruime ervaring met planning van transporten; Kennis van rijtijdenbesluit; Ervaring met geautomatiseerde systemen en Excel; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal?..

Groupage Transportplanner gezocht bij een Expediteur in Vught!

Bij groupage transport worden zendingen van verschillende opdrachtgevers verzameld en gecombineerd tot één groupage transport. Heb jij? Minimaal 3 jaar ervaring met het plannen van groupage transporten; Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal; Behoefte aan flexibele werktijden?   Wil jij? Werken in een organisatie die openstaat voor verandering; De volledige verantwoordelijkheid over..

Assistent Internationaal Transportplanner Gezocht!

Als assistent transportplanner assisteer jij de ervaren rotten in het vak. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt en winstgevend mogelijk plannen van transportritten. Heb jij: Affiniteit met het plannen van transporten; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal; De ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen de functie..

Accountmanager binnendienst trucking bij internationaal transportbedrijf

Als accountmanager binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten omtrent operationele en commerciële vraagstukken. Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; (Enige) ervaring in commerciële functies waar klantcontact centraal stond; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal?   Wil jij: Werken bij een snelgroeiend, internationaal en innovatief bedrijf; Het eerste aanspreekpunt zijn..

Customer Service medewerker

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en je ziet toe op een goede uitvoering van transportopdrachten. Heb jij: Een afgeronde HBO opleiding; Werkervaring van minimaal vijf jaar in een soortgelijke functie Communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels? Wil jij: Een fijne informele werksfeer binnen een sterk groeiende organisatie; Ruimte voor eigen..

Transportplanner luchtvaart

Heb jij: HBO werk- en denkniveau; Een ondernemende en leergierige instelling + groot verantwoordelijkheidsgevoel; Minimaal twee jaar ervaring in de logistiek? Wil jij: Werken binnen een autoriteit binnen deze niche van transport; Een unieke functie wat nog uitdagender is dan een reguliere transportplanners functie, doordat het gaat om bijzonder lading en afmetingen; Werken binnen een..

Expediteur gezocht voor internationaal opererend en snel groeiend transportbedrijf

Als expediteur zorg jij voor de beste deal met zowel klant als internationale partner. Je gaat onderhandelen over de tarieven en verwerkt de administratie.   Heb jij?    Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durf je beslissingen te nemen; Altijd al in een dynamische werkomgeving willen werken; Minimaal Mbo werk- en denkniveau Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal?..

Business Development Manager

Als Business Developer ben jij verantwoordelijk voor de groei van de organisatie. Hiervoor breng jij al commerciële transportervaring mee. Heb jij: Een afgeronde HBO opleiding; Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie; Ervaring in de logistiek; Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal?   Wil jij: Een stabiele baan met een juiste balans..

Declarant gezocht bij een top 3 speler wereldwijd in de logistiek

Heb jij veel kennis van en ervaring met douane aangelegenheden en wil je dit inzetten bij een Top 10 speler wereldwijd in de logistiek? Heb jij: Een afgeronde vakopleiding tot Douane Declarant; Minimaal 1 jaar werkervaring als Declarant en kan zelfstandig de rol van Declarant uitvoeren; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in..

Chauffeursbaliemedewerker bij internationaal logistiek dienstverlener

Jij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van het contact met de vaste vervoerders en je bent het eerste gezicht voor de chauffeurs die je aan de balie zal ontvangen. Heb jij: Enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie; Sociale en communicatieve vaardigheden; Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel..

Transportplanner Chauffeurs

Als transportplanner chauffeurs ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inplannen van chauffeurs en materieel.   Heb jij: Minimaal een MBO opleiding in de richting van transport of planning; De bereidheid om in ploegen te werken (in ruil voor een goed salaris met extra toeslag); Goede kennis van het rijtijdenbesluit?   Wil jij: Werken..

Excel goeroe gezocht voor een analytische & adviserende functie

Als analyst stel je sales rapportages op. Je komt terecht op de commerciële management afdeling van het bedrijf. Heb jij: Minimaal een relevante HBO opleiding afgerond; Een minimale beschikbaarheid van 32 uur (40 uur is pré); Uitstekende kennis van Excel, een sterk analytisch vermogen en een proactieve houding?   Wil jij: Werken bij een snelgroeiend,..

Logistieke commerciële starter gezocht!

Commercie en logistiek in één functie, dit is dé uitdaging voor de starter die deze combinatie waar kan maken! Heb jij: Een relevante logistieke of commerciële MBO- of HBO opleiding; Een goed probleemoplossend vermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is pré); Maximaal twee jaar ervaring en affiniteit..

Gedreven transportplanner Frankrijk

Transportplanner met ervaring en dan specifiek de ervaring op Frankrijk, die het liefst ook die taal spreekt! Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Een goede geografische kennis van Frankrijk; Ervaring in een soortgelijke functie; Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse én Franse taal ?   Wil jij: Werken bij een internationaal logistiek dienstverlener; Een..

Assistent Expediteur bij een internationale logistiek dienstverlener

Heb jij: Kennis van het Europese wegennet rijtijden en routes; Ervaring in een soortgelijke functie (Customer Service Representive); Een afgeronde MBO (Logistieke) opleiding; Communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels? Wil jij: Continu in contact staan met klanten, agenten en instanties; Vervoersopdrachten bewaken om een zo hoog mogelijk rendement te behalen; Werken met geautomatiseerde..

Logistiek coördinator gezocht voor internationale trader

Een Coördinerende functie binnen wegtransport en zeevracht. Alles regelen van begin tot eind  Heb jij:   Kennis van transport en op/overslag;  De instelling van een frisse aanpakker;  Kennis van de Engelse taal?  Wil jij:   Een afwisselende uitdagende job;  De mogelijkheid om door te groeien;  Nauw contact hebben met de verschillende afdelingen van de organisatie?  Lees dan snel verder!   ..

Logistiek specialist / Expediteur Trucking voor een logistieke dienstverlener

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener dat zich specialiseert in transport, warehouse en data management. Innovatie staat hoog in het vaandel, waardoor zij gebruik maken van de IT mogelijkheden. Naast innovatie is kwaliteit een belangrijk begrip. Intern is er een kwaliteitswaarborgsysteem ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen van de klanten. Momenteel zijn we..

Assistent planner gezocht bij internationale logistieke onderneming

Als Assistent planner heb je een ondersteunende rol bij de totale planning. Aanspreekpunt voor klant en chauffeur is voor jou niet vreemd Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie; Kennis van de wetgeving en het vergunningsstelsel m.b.t. wegtransport (pré); Een goede dosis overtuigingskracht en een hands-on mentaliteit; Uitstekende kennis..