fbpx

Expediteur gezocht voor een veelzijdige dienstverlener

Ga aan de slag binnen een uitdagende expediteur functie bij een leuk en informeel internationale bedrijf. Heb jij: Een minimale afgeronde Logistieke MBO opleiding; Tenminste 2-3 jaar werkervaring in zo’n soortgelijke functie; Kennis van expeditie processen en transportdocumenten? Wil jij: Onderdeel zijn van een enthousiast team; Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden; Werken in een..

Parttime (20-24u) HR Officer – ervaring met salarisadministratie is een eis

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in koeltransport en zijn op zoek naar een versterking van het HR-team! Heb jij? HBO werk- en denkniveau; Kennis van sociale HR wetgeving; Ervaring met het HR systeem, SAP, office-programma's en het verwerken van salarisadministratie; Goede communicatieve vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal (zowel geschreven als gesproken)?  Wil jij? Werken in..

Logistiek coördinator gezocht voor internationale trader

Een Coördinerende functie binnen wegtransport en zeevracht. Alles regelen van begin tot eind  Heb jij:   Kennis van transport en op/overslag;  De instelling van een frisse aanpakker;  Kennis van de Engelse taal?  Wil jij:   Een afwisselende uitdagende job;  De mogelijkheid om door te groeien;  Nauw contact hebben met de verschillende afdelingen van de organisatie?  Lees dan snel verder!   ..

Manager Personeel, Materieel en Quayplanning

Als de Manager Personeel, Materieel en Quayplanning binnen deze terminal, ben jij verantwoordelijk voor het realiseren en waarborgen van het efficiënt functioneren van de afdeling Terminal Planning. In overleg met de overige MT leden geef jij vorm aan het beleid rondom de Planning en het succesvol realiseren hiervan. Als onderdeel van het MT draag je..

Assistent Internationaal Transportplanner Gezocht!

Als assistent transportplanner assisteer jij de ervaren rotten in het vak. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt en winstgevend mogelijk plannen van transportritten. Heb jij: Affiniteit met het plannen van transporten; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal; De ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen de functie..

Junior transportplanner gezocht bij een grote logistieke speler!

Ben jij een MBO starter en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan past deze vacature bij jou! Als junior transportplanner wordt je opgeleid door professionals tot volwaardig transportplanner.   Heb jij: Een afgeronde logistiek-of transport MBO opleiding; De aspiratie om veel te leren en jezelf te ontwikkelen in de logistieke branche; Gevoel voor werken met..

Fulltime backoffice medewerker

Binnen deze veelzijdige functie ben je medeverantwoordelijk voor het maken van inbound en transport boekingen en planningen. Heb jij:  Ervaring in de logistiek;   Kennis van geautomatiseerde systemen en het Microsoft Office pakket;  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; De bereidheid om te werken in verschoven diensten? (Tussen 07:00-19:00) Wil jij:  Ruimte voor doorgroeimogelijkheden en persoonlijke..

Adviseur bij AXS Logistiek Brabant gezocht!

Als Adviseur vervul je zowel binnen- als buitendienstwerkzaamheden. Juist die combinatie maakt deze functie zo leuk! In de buitendienst ga je actief op bezoek bij opdrachtgevers Voor onze vestiging in Breda zoeken wij een nieuwe collega om ons team te versterken!  Organisatie AXS Logistiek is een dynamische organisatie, succesvol in gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Wij zorgen voor..

Junior Inkoper Voorraad & Projecten – Aziatische markt

Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor alle logistieke handelingen binnen de organisatie. Wil jij weten wat dit inhoudt? Lees dan snel verder! Heb jij: Minimaal twee jaar relevante werkervaring; HBO werk- en denkniveau in de richting Supply Chain Management of Inkoop; Oog voor detail en gestructureerde werkhouding; Uitstekende kennis van de Engelse taal..

Logistiek coördinator in het Frans of Duits gezocht!

Word jij de nieuwe logistieke coördinator bij een internationaal liquid bedrijf, waarbij jij het logistieke proces begeleidt? Heb jij: Een MBO werk- en denkniveau; Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie; Een goede talenkennis van Engels, Duits en Frans? Wil jij: Werken in een dynamische en informele werkomgeving; Veel eigen verantwoordelijkheden binnen..

(Aankomend OF) Senior Expediteur Zeevracht Export

Heb jij ervaring als assistent expediteur en wil jij graag doorgroeimogelijkheden hebben tot volwaardig expediteur? Dan is deze vacature geschikt voor jou! Heb jij: Afgeronde MBO opleiding richting Scheepvaart en Transport; Relevante werkervaring als Expediteur of soortgelijke functie; Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal? Wil jij: Aan de slag bij een kleine maar hechte..

Commerciële stagiair gezocht voor AXS Logistiek Brabant!

Persoonlijke ervaring: ’Zelf werk ik sinds september 2019 bij AXS Logistiek als stagiaire. Ik werd vanaf het eerste moment goed ingewerkt. Middels heldere uitleg kon ik aan de slag met het zoeken en benaderen van kandidaten. Na verloop van tijd kwamen hier steeds meer taken en verantwoordelijkheden bij. Hoe sneller ik iets oppakte, des te..

Accountmanager met achtergrond in Bulk of Intermodaal

Een ervaren Accountmanager met een achtergrond in de Bulk of meerdere modaliteiten.  Heb jij: HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie; Een flinke dosis overtuigingskracht, zelfverzekerdheid en een winnaarsmentaliteit; Een uitstekende kennis van én netwerk binnen de bulktransport (vereiste); Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal   ..

HBO Transportplanner Express 50% & Transportanalist 50%

In deze combifunctie ben je ongeveer de helft van je tijd bezig met het monitoren van alle facetten binnen de afdeling transport. Je houdt je bezig met optimalisatie van transportnetwerken en denkt mee over procesoptimalisatie. Heb jij?    Minimaal MBO+ werk- en denkniveau Ervaring met transportplanning (bij voorkeur 2 tot 5 jaar); De drive om..

Expediteur Zeevracht Import & Warehousing

Onze opdrachtgever is een Logistiek Dienstverlener (Expediteur) waar alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd wordt voor de klant. De organisatie staat voor kwaliteit en wil dat ook uitstralen naar de klanten toe. Heb jij: Goede kennis van de Engelse taal in zowel woord en geschrift; Kennis en ervaring in wegtransport? Minimaal een afgeronde..

Supply Chain Adviseur / Forwarder gezocht in de Food Logistics

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Supply Chain Adviseur / International Forwarder. Naast het verrichten van expeditie-werkzaamheden, ga jij je ook bezighouden met het coördineren van logistieke processen en het optimaliseren van de bestaande processen. Heb jij? Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie; Minimaal een MBO diploma (logistiek is pré)..