Customer Service Medewerker (24 tot 40 uur)

Vind jij het leuk om klanten (consumenten) gelukkig te maken met de vetste paar sneakers? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Heb jij: Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk) Een vermogen om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden; Ambitie om met klanten in contact te zijn én het..

Productie Supervisor

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb jij het in je om leiding te geven aan grote groepen medewerkers? Ben jij in staat om anderen te motiveren en voel jij je thuis in een dynamische omgeving? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Relevante werkervaring binnen de AGF; Kennis en ervaring met..

Logistiek Teamleider Outbound (2-ploegen)

Een leidinggevende functie als Logistiek Teamleider bij een snel groeiend bedrijf in de e-commerce. Heb jij: Minstens één jaar werkervaring als leidinggevende in de logistiek / warehouse / magazijn / distributiecentrum OF supermarkt; Een scherp oog voor verbetering van de processen, zodat zaken in de toekomst efficiënter verlopen? De kwaliteiten om je medewerkers te coachen,..

Expediteur Road

Ben jij gemotiveerd en opzoek naar een uitdagende baan waar nooit een dag hetzelfde is? Dan is dit de perfecte baan voor jou!   Heb jij: De drive en motivatie om jezelf te ontwikkelen binnen een klein, betrokken team; Relevante werkervaring in de transport; Sterke communicatieve vaardigheden (Frans & Duits zou een pré zijn, geen..

Gedreven transportplanner Frankrijk

Transportplanner met ervaring en dan specifiek de ervaring op Frankrijk, die het liefst ook die taal spreekt! Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Een goede geografische kennis van Frankrijk; Ervaring in een soortgelijke functie; Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse én Franse taal ?   Wil jij: Werken bij een internationaal logistiek dienstverlener; Een..

Assistent Declarant (met doorgroeimogelijkheden)

Heb jij altijd al interesse gehad in alle douaneactiviteiten? Ben jij zeer zorgvuldig met het invoeren van gegevens? Vind jij het leuk om zaken uit te zoeken? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Werkervaring als declarant; Uitstekende nauwkeurige vaardigheden; Goede beheersing van zowel de Engelse taal als de Nederlandse taal; Vakkennis..

Analytisch Transportplanner

Handel jij servicegericht, ben je goed in multitasking en pak jij snel dingen op? Dan is dit de vacature van jou! Heb jij: HBO denk- en werkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Een analytische blik of een hart voor proces verbetering; De nodige werkervaring in de transportplanning? Wil jij: Veel..

Magazijn medewerker (sneakers)

Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor het logistieke proces van begin tot eind? En ben jij een echte sneakerfreak? Dan zoeken wij jou! Heb jij: Goede communicatieve vaardigheden; Uitstekende beheersing van Nederlands in woord en geschrift; Passie voor exclusieve sneakers? Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor de ontvangst en aangifte van goederen; De leveringen verzendklaar maken;..

Warehouse manager

Heb jij ervaring met het verbeteren van warehouseprocessen? Ben jij in staat om een team te motiveren en aan te sturen? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en omgeving; HBO werk- en denkniveau en ervaring als MT-Lid; Ervaring en kennis van voorraad-..

Supply Chain & Demand Planner

Ben jij communicatief erg sterk en heb jij het vermogen om anderen te overtuigen? Kan jij goed multitasken en ben jij analytisch erg sterk? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Minimaal een HBO werk- en denkniveau; Minstens 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijk omgeving (sales & operations planning); Ervaring en kennis..

Logistics engineer

Ben je als ervaren Logistics Engineer op zoek naar een volgende stap? Dan is dit de uitdaging voor jou! Heb jij? Hbo denk- en werkniveau en affiniteit met de logistiek; Meer dan 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en procesverbetering met bijbehorende tools; Computervaardigheden zoals MS Office, Visio, AutoCAD, Project etc.; Een flexibele instelling..

Transportplanner

Ben jij iemand die van plannen houdt en wil graag werken met een uitgebreid wagenpark? Ben jij communicatief erg sterk en daarnaast iemand die van aanpakken houdt? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Minimaal een MBO werk- en denkniveau; Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel in het Nederlands als in het Engels..

Shipping Coördinator

Heb je affiniteit met de logistiek en ben je graag verantwoordelijk voor de kwaliteit van het gehele proces? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij? Enige affiniteit met Transport of Logistiek; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;   Een stressbestendige instelling en goede nauwkeurige vaardigheden? Wil jij? Verantwoordelijk zijn voor de..

Meewerkend Voorman

Heb jij een technische achtergrond en ben je klaar om leiding te geven? Heb jij: MBO+ werk- en denkniveau; Ervaring in een hectische productie omgeving; Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je bereid en stap extra te zetten? Wil jij: Een afwisselende en uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is; Werken binnen een enthousiast en gemotiveerd..

Senior Declarant (hybride werkplek)

Ben jij klantgericht, oplossingsgericht en kan je goed overzicht houden in complexe situaties? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie; In het bezit van een diploma declarant; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré. Wil jij: Werken in een internationaal..

Technisch Operations Supervisor

Kan jij goed leidinggeven, houdt jij ervan om een team te professionaliseren en coachen en heb je affiniteit met techniek? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een groot verantwoordelijkheidsgevoel; Het streven om als leidinggevende het maximale uit je team te halen; Opleiding elektrotechniek MBO werk- en denkniveau? Wil jij: Een goede pensioenregeling..

Administratief medewerker

Ben jij communicatief sterk, geordend en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Administratieve ervaring? Wil jij: Werken jij werken bij moderne organisatie die blijft groeien; Het centrale punt zijn voor klant en collega; Afwisseling..

Ervaren declarant

Ben jij flexibel en weet jij ideeën om te zetten in acties? Heb jij affiniteit met douaneactiviteiten en heb jij goede communicatieve vaardigheden? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Een opleiding afgerond tot declarant; Enkele jaren werkervaring als declarant; Goede kennis en ervaring met Office-pakketten en ervaring met WMS-systemen (pre); Uitstekende..

Marketing stage (HBO)

Heb jij: Een enorm creatieve geest; Interesse in een stage met bewegingsvrijheid; Wat ervaring in de marketing, bijvoorbeeld met het schrijven van blogs of het werken met Photoshop? Wil jij: Een stage waarin eigen input leveren centraal staat; Met heel veel on- en offline marketing bezig zijn; Samen met de andere marketeers input leveren aan..

Assistent planner

Heb jij al wat logistieke ervaring, zit plannen in jouw bloed en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde MBO diploma logistiek; Een goede beheersing van Nederlands en Engels; Ervaring in de containertransport? Wil jij: Verantwoordelijkheid dragen voor de administratie van transportopdrachten; Een uitdagende..