Office Manager

Wil jij werken in teamverband, ben jij organisatorisch sterk, beschik jij over een gedreven persoonlijkheid en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Werk -en denkniveau op HBO niveau; Een proactieve werkhouding; Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel mondeling en geschrift? Lees..

Teamleider Overslag Nachtdienst

Teamleider Overslag Nachtdienst Wil jij werken in de nacht, ben jij leergierig, beschik jij over een stevige persoonlijkheid en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO denkniveau; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, en bij voorkeur ook de Duitse en Engelse; Een uitstekende beheersing..

Ervaren Douane Declarant

Heb jij affiniteit met douaneactiviteiten en heb je al ervaring binnen deze sector? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO- werk en denkniveau; Brede ervaring in een vergelijkbare rol; Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal? Lees dan snel verder! De uitdaging: Binnen deze uitdaging ben je..

Logistics administrator bij een internationale producent

Ben jij een echte duizendpoot in je werk en houdt je ervan om veel verantwoordelijkheden te krijgen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: De beheersing op MBO+ niveau; Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre; Administratieve processen verricht en kan je makkelijk overweg met nieuwe systemen? Wil jij:..

Import Medewerker (CIF / FOB) bij Trader

Wil jij in een Logistiek en handelsomgeving werken waar geen saaie dagen bestaan? En lijkt het jou leuk om je zowel bezig te houden met logistieke als administratieve als planners werkzaamheden bezig te houden? Dan is deze functie iets voor jou! Heb jij: Minimaal een afgeronde MBO opleiding gericht op logistiek/productie of ervaring in een..

Logistics Specialist (ENG or NL)

Do you have good communication skills? Are you flexible and proactive? Then this is the vacancy for you! Do you have: A completed HBO education preferably in logistics or business economics; At least two years of relevant work experience; Command of the Dutch language, French is an advantage? Do you want: A varied job where..

Business Development Employee

Als accountmanager bij onze opdrachtgever heb jij de ambitie om haar klantenportfolio sterk uit te breiden, vooral op het gebied van Shipping, Contract Logistics, Airfreight, Road transport, Warehousing en Supply Chain Solutions. Heb jij: Minimaal vijf jaar commerciële ervaring in een Business Development positie binnen een logistieke organisatie; Minimaal HBO werk en denk niveau; Een..

Inkoper

Ben jij een echte doener en haal je veel uitdaging uit inkoopprocessen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: De beheersing op HBO werk- en denkniveau; De vloeiende beheersing in de Nederlandse en Engelse taal; Overeenkomstige ervaring als Buyer/ Inkoper of Material Planner? Wil jij: Werken in een organisatie die streeft naar internationale..

Warehouse Employee (20 – 40 hours – long term)

Are you a real jack-of-all-trades, are you enthusiastic about a varied range of tasks? Then we are looking for you! Do you have: The skills to keep overview between various tasks; Do you have experience with logistics / warehouse work, for example orderpicking? A good command of the Dutch OR English language; Do you want..

Supervisor Customer Service

Ben jij een echte teamspeler en ben jij bereid om klanten met tevredenheid te helpen en jezelf volledig te verdiepen in relevante processen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: De beheersing op HBO werk- en denkniveau; De vloeiende beheersing in de Nederlandse en Engelse taal; De binding om succesvol met IT-systemen en..

Meewerkend voorman Crossdock

Ben jij leidinggevend en houdt je van dynamiek in je werk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau; Ervaring in een leidinggevende positie in een warehouse of binnen de logistiek; Bereidheid om te werken in twee verschillende diensten? Wil jij: In een verantwoordelijke rol actief zijn binnen een speler..

Customer Service Supervisor (deels hybride)

Ben jij een echte teamspeler en beschik jij over leiderschap met resultaatgerichte visie op succes? Dan is dit de vacature Supervisor Customer Service iets voor jou! Heb jij: De beheersing op HBO werk- en denkniveau; De vloeiende beheersing in de Nederlandse en Engelse taal; Als leidinggevende al eerder gefunctioneerd binnen de afdeling Customer Service? Lees..

Analytisch Transportplanner

Handel jij servicegericht, ben je goed in multitasking en ben jij analytisch aangelegd? Dan is dit de vacature van jou! Heb jij: HBO denk- en werkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Een analytische blik of een hart voor proces verbetering; De nodige werkervaring in de transportplanning?   De uitdaging: Als..

Logistiek coördinator bij een internationale logistiek dienstverlener

Ben jij klantgericht, vindt je het leuk om klaar te staan voor zowel je collega’s als onze klanten en kan je goed samenwerken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal Mbo werk- en denkniveau; Een jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; Een proactieve houding gecombineerd met een organiserend vermogen? Wil jij: Een..

Chauffeursbalie medewerker bij internationale organisatie

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Ga jij graag klantgericht te werk en fungeer jij als logistieke spin in het web? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een MBO werk- en denkniveau; Klant- en servicegerichte instelling; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Wil jij: Een afwisselende..

Allround Warehouse Medewerker

Heb jij altijd al in het buitenland willen werken voor verschillende bedrijven en hou jij je graag bezig met de dagelijkse operationele zaken binnen een logistieke omgeving? Dan is deze functie als Allround warehouse medewerker iets voor jou!   Heb jij: Een MBO, Bij voorkeur richting de logistiek; Ervaring binnen de logistiek; Een BE Rijbewijs;..

Declarant

Heb jij affiniteit met douaneactiviteiten en kent het customs vakgebeid weinig tot géén geheimen voor jou? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Een afgeronde opleiding tot declarant met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke rol; Goede kennis en ervaring met Office-pakketten en ervaring met WMS-systemen (pre); Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de..

Inkoper bij een van de grootste verpakkingsorganisaties

Ben je iemand die het leuk vind om het inkoopbeleid op te stellen maar ook uitvoeren en ben je sterk op tactisch en operationeel inkoopvlak? Dan is deze vacature iets voor jou! Heb jij: Aantoonbare ervaring op het gebied van inkoop; Het vermogen om situaties in een breder perspectief te bekijken; Kennis over de Nederlandse..

Administratief Medewerker

Ben jij de persoon die aan de slag wil bij een afwisselende en uitdagende rol waarbij de werkzaamheden als het systeembeheerder en de business intelligence elkaar in hoog tempo afwisselen? Dan zijn we opzoek naar jou!   Heb jij: Een gevoel voor processen; Ervaringen met ICT en/of een gelijke opleiding gevolgd; De intrinsieke motivatie om..

Productieplanner

Ben je de stressbestendige organisator die zich niet op de kast laat jagen door tijdsdruk en is communicatie een van jouw sterke punten? Dan is de vacature Productieplanner iets voor jou! Heb jij: Een goede beheersing over zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift; De flexibiliteit om zowel vroegen als verschoven..