Medewerker Maintenance & Repair

Wil jij processen volledig laten verlopen voor klanten, ben jij een communicatief vaardig en open collega, beschik jij over kennis van PLC besturing en het oplossen van storingen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Je hebt een LBO/MBO mechatronisch werk- en denkniveau; Je bezit een BHV certificaat of bent bereid deze te..

Winkelmedewerker

Winkelmedewerker  Ben jij zelfstandig en vind jij het leuk om mensen te helpen? Dan is winkelmedewerker de vacature voor jou! Wil jij: Zelfstandig werken en afwisseling hebben; Ruimte krijgen om te leren en jezelf te ontwikkelen; Een goed salaris en prima secundaire voorwaarden? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Winkelmedewerker ben je bezig met..

Logistiek medewerker

Logistiek Medewerker Klaar voor een uitdagende rol waar zelfstandigheid en diversiteit samenkomen? Dan is Logistiek Medewerker de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een jong en ambitieus team; Ruimte hebben voor gezelligheid en een goede werksfeer; Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistiek Medewerker heb je..

Administratie planning

Administratief Medewerker Planning Ben jij zelfstandig, oplossingsgericht en word je blij bij het creëren van routes? Dan is Administratief Medewerker Planning de vacature voor jou! Wil jij: Een mooi marktconform salaris + goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken binnen een groeiend wegtransport bedrijf in de logistiek; Een leuke uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel..

Commercieel Binnendienst

Commercieel Binnendienst Ben jij commercieel ingesteld en hou je van uitdaging? Dan is Commercieel Binnendienst de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een snelle, dynamische werkomgeving; Verantwoordelijkheden op je nemen in een snelgroeiend bedrijf; Zelfontwikkeling en werken in een enthousiast team? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Commercieel Binnendienst ben je bezig met..

Operator

Operator Wil jij graag bijdragen aan een optimale en veilige productie? Dan is de functie van Operator echt iets voor jou! Wil jij: Mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling ; Een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden; Een personeelsvereniging die erg actief is en regelmatig leuke activiteiten organiseert? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als operator..

Voorman bij productiebedrijf

Voorman Wil jij een optimaal en veilig productieverloop realiseren binnen een team? Dan is deze voorman functie voor jou! Wil jij: Mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling ; Een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden; Een personeelsvereniging die erg actief is en regelmatig leuke activiteiten organiseert? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als voorman ben je..

Loodskantoormedewerker

Loodskantoormedewerker Ben jij opzoek naar een baan met een divers takenpakket binnen een super gezellig bedrijf? Dan is loodskantoormedewerker de functie voor jou! Wil jij: Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; Deel uitmaken van een gezellig team met een open en directe sfeer; Jezelf ontwikkelen met een divers takenpakket? Lees dan snel verder! De..

Logistiek Administratief Medewerker

Ben jij een geboren planner en krijg je energie van het aansturen van chauffeurs? Dan is de functie als Logistiek Administratief Medewerker precies wat je zoekt! Wil jij: Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Een marktconform salaris; Een dynamische werkomgeving waarin jij continu wordt uitgedaagd om jezelf te verbeteren en waar verandering de enige..

Junior Superintendent

Wil jij werken met het vervoeren van ladingen vanaf het vasteland? Ben jij energiek, zelfstandig en een flexibele collega? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij:  Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; Minimaal HBO werk- of denkniveau;  Kennis van de zeevaart of affiniteit met de zeevaart?  Lees dan snel verder!..

Junior Controller

Ben jij op zoek naar een functie binnen een mooi, internationaal, ambitieus bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden? En wil jij een uitdagende rol binnen Finance waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen?  Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als Junior (Financial) Controller ben jij een belangrijk onderdeel van het Finance team en fungeer jij als..

HR Medewerker (36-40 uur)

Ben jij een mensen-mens en haal jij energie uit het onderhouden van contacten met de collega's? En ga jij accuraat te werk? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven! Heb jij: 0-5 jaar werkervaring op HR of Recruitment gebied; HBO werk- en denkniveau; Enthousiast, een mensen-mens en een spontaan karakter, waarbij je uitstekend..

Supply Chain Coördinator

Wil jij werken in een hecht team, ben jij accuraat, beschik jij over een stressbestendig en positief karakter? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgerond mbo-diploma; Minimaal 3 jaar werkervaring binnen Productie of Supply Chain; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrifte? Lees dan snel..

Commercieel Medewerker Binnendienst gezocht!

Wil jij werken als commerciële medewerker binnendienst en beschik jij over de volgende eigenschappen en vaardigheden? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Uitstekende communicatieve vaardigheden; Ervaring in een soortgelijke functie; De vaardigheid om zich snel bekend te maken met computersystemen? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als commerciële medewerker binnendienst ben je..

Transport planner Senior

 Wil jij voor de planning zorgen en vind jij het leuk om leiding te geven? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; Deel uitmaken van een geweldig team? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Teamlead transportplanning neem je leiding..

Front Office/ Chauffeursbalie Medewerker

Ben jij graag hét aanspreekpunt op de werkvloer, ben je toe aan een uitdaging en beschik jij over een proactieve houding? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring binnen een dynamische omgeving waar communicatie en administratie gecombineerd worden; Minimaal MBO werk – en/of denkniveau; Een praktische en pragmatische instelling? Lees dan snel..

Freight Forwarder

Ben jij oplossingsgericht, ben jij sterk in de communicatie en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Administratieve ervaring De bereidheid om verschoven diensten te werken Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Freight Forwarder..

Declarant (op een nieuwe Customs afdeling)

Heb jij altijd al interesse gehad in alle douaneactiviteiten? Ben jij zeer zorgvuldig met het invoeren van gegevens? Vind jij het leuk om zaken uit te zoeken? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Werkervaring als declarant; Uitstekende nauwkeurige vaardigheden; Goede beheersing van zowel de Engelse taal als de Nederlandse taal; Vakkennis..

Customer Service Medewerker (order-to-cash) 32 tot 40 uur

Wil jij een uitdagende baan bij een duurzaam bedrijf, heb jij een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Al ervaring op een Customer Service of Client Relations positie binnen een middelgroot bedrijf; Een klantgerichte instelling en goede administratieve vaardigheden; Enige ervaring met Excel,..

Stock / Inventory Administrator parttime or fulltime (fluent English)

Strategic Stock Administrator Ben jij iemand die zowel goed in teamverband als individueel kan werken? Beschik je over sterke sociale vaardigheden en neem je graag het initiatief? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Heb jij: Mbo werk- en denk niveau; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Een..