Logistics Engineer Freight

Heb jij een hoog analytisch vermogen, heb jij een hands on mentaliteit en voel je je als een vis in het water in de logistiek? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde bachelor- of masteropleiding Een aantal jaar ervaring in een gelijkwaardige functie Ervaring binnen de contractlogistiek Lees dan snel verder!..

Operations Manager

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij een geboren leider en werk jij oplossingsgericht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ruime leidinggevende ervaring in een 3PL omgeving Een passie voor logistiek Een goede beheersing van woord en geschrift in de Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Operations Manager ben..

Accountmanager

Ben je sales gedreven. Ligt jouw focus op klantbeheer en het uitbouwen van relaties en krijg je energie van upselling. Heb je ervaring  met transport en logistiek. Solliciteer dan direct en grijp je kans! Heb jij: Ervaring in de sales en bij voorkeur in transport en logistiek; Kennis van wegtransport en ervaring met beheren en..

Logistiek Coördinator

Heb jij ervaring met het aansturen van een team, ben jij flexibel inzetbaar en heb jij een oog voor detail? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring binnen de logistiek en ervaring met het aansturen van een team De bereidheid om in ploegendienst te werken Een goede beheersing van woord en geschrift..

Sales and Data Marketeer

Ben jij stressbestendig, zoek jij altijd naar de beste oplossing en maak jij graag het verschil? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met binnen marketing en/of sales Een commerciële instelling Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Sales..

Expediteur Special Equipment

Ben jij stressbestendig, zoek jij altijd naar de beste oplossing en maak jij graag het verschil? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met transportplanning en/of expeditie Een commerciële instelling Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Expediteur Special..

Logistics Engineering

Wil jij: Op alle niveaus effectief communiceren en samenwerken; Uitdagingen aangaan en je mannetje staan in een internationale omgeving; Werken aan wereldwijde projecten en reizen? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistics Engineer speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de business en het stroomlijnen van wereldwijde processen binnen ons bedrijf. Je..

Salarisadministrateur

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, werk je nauwkeurig en sta je altijd klaar voor je collega’s? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring binnen een vergelijkbare rol Ervaring met Excel en andere payroll-systemen Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging:..

Facilitair Supervisor

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten, heb jij een oog voor detail en ben jij communicatief sterk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De..

Commercieel Manager

Werk jij resultaatgericht, herken jij commerciële kansen en ben jij de specialist om bij te dragen aan de potentiële groei? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een gedreven en resultaatgerichte instelling in sales, beschik jij over ervaring in de transportsector en ben jij bekend in contractlogistiek? Minimaal HBO werk- en denkniveau, verkregen..

Senior Business Development Manager

Ben jij analytisch vaardig, ben jij communicatief sterk en kun jij zelfstandig werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een bachelor- of masterdiploma richting logistiek of commercieel Sales ervaring binnen de transportsector Ervaring met (internationale) B2B projecten Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Senior Business Development Manager ben jij een belangrijke..

Supply Chain Coordinator

Ben jij communicatief sterk, heb jij (analytisch) inzicht in logistiek processen en heb jij een commerciële instelling? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring en/of affiniteit met ERP- en WMS-systemen De volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Supply Chain..

CE-Chauffeur

Ben jij verantwoordelijk, enthousiast en op zoek naar een nieuwe uitdaging? We zijn voor een familie bedrijf op zoek naar de perfecte match! Spreekt jou dit aan? Dan is dit deze vacature wellicht iets voor jou! Wil jij: Deel uitmaken van een tof team met een flinke dosis humor? De weg op met moderne vrachtauto’s..

Voorraadbeheerder

Ben jij organisatorisch sterk, denk jij oplossingsgericht en zoek jij alles tot op de bodem uit? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal een afgeronde technische HBO opleiding Ervaring met MS Office De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Voorraadbeheerder ben je verantwoordelijk..

Warehouse Supervisor

Zit leidinggeven in jouw bloed en heb jij een passie voor logistiek? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij:   Leidinggeven in het eerste dubbeldeks warehouse in Venlo; Met jouw probleemoplossend vermogen en passie voor logistiek het verschil maken; Dagelijks een team van gemiddeld 20 personen aansturen over meerdere afdelingen? Lees dan snel..

Inside Sales Specialist

Ben jij een strategische denker, weet jij jezelf representatief te presenteren en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke rol in de transport en logistiek branche Een gedreven, commerciële instelling Ervaring met CRM systemen, Excel en outlook Een goede beheersing van woord..

Applicatie Engineer WMS

Ben jij analytisch sterk, ben jij handig met softwaresystemen en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met een WMS Ervaring met softwareontwikkeling Kennis en ervaring met relationele databases Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Applicatie Engineer WMS ben jij verantwoordelijk voor de..

Coordinator Key Account

Heb jij een servicegerichte instelling, beschik jij over sociale vaardigheden en ben jij een échte relatiebouwer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minstens 2 jaar ervaring in een klantgerichte functie (bijv. customer service/transportplanner) Passie voor transport en logistiek Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees..

Troubleshooter

Ben jij oplossingsgericht, zoek jij alles tot op de bodem uit en ben jij bereid om in ploegen te werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring binnen een logistieke (3PL) omgeving Kennis van MS Office en WMS Een goede beheersing van woord en geschrift in de Engelse taal Lees dan snel..

Sustainability Coordinator

Ben jij communicatief vaardig, heb jij een proactieve houding en kun jij goed zelfstandig werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met sustainability op HBO niveau Ervaring met SDG, MVO, ESG en ISO certificeringen Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Sustainability..