Sales Representative

Ben jij een strategische denker, weet jij jezelf representatief te presenteren en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol in de transport en logistiek branche Een gedreven, commerciële instelling Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en..

Freight Forwarder

Krijg jij energie van het vinden van de beste oplossing, heb jij enige kennis binnen de transportwereld en zoek jij een uitdagende fulltimebaan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol De beheersing van MS Office Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse..

Applicatie Engineer WMS

Ben jij analytisch sterk, ben jij handig met softwaresystemen en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met een WMS Ervaring met softwareontwikkeling Kennis en ervaring met relationele databases Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Applicatie Engineer WMS ben jij verantwoordelijk voor de..

Coordinator Key Account

Heb jij een servicegerichte instelling, beschik jij over sociale vaardigheden en ben jij een échte relatiebouwer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minstens 2 jaar ervaring in een klantgerichte functie (bijv. customer service/transportplanner) Passie voor transport en logistiek Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees..

Quality Assurance Control Specialist

Ben jij een echte teamplayer, analytisch sterk en ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol Ervaring met ISO en andere kwaliteitssystemen Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Quality Control Specialist houd jij..

Medewerker Technische Dienst

Heb jij een opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatroncia afgerond en zoek jij een leuke baan om dit in de praktijk te brengen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal een afgeronde MBO 3 of MBO 4 opleiding Technische inzicht en affiniteit De beheersing van de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De..

Field Sales Manager Events

Ben jij organisatorisch sterk, ben jij gewend om projectmatig te werken en ben jij uiterst betrouwbaar? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde commerciële opleiding Ervaring in de buitendienst De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Field Sales Manager Events ben jij het..

Troubleshooter

Ben jij oplossingsgericht, zoek jij alles tot op de bodem uit en ben jij bereid om in ploegen te werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring binnen een logistieke (3PL) omgeving Kennis van MS Office en WMS Een goede beheersing van woord en geschrift in de Engelse taal Lees dan snel..

Global Manager Sales Support

Ben jij een échte leider, motiveer jij jouw team en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde bachelor of master Ca. 5 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare rol of bijv. als sales engineering/ projectmanagement Een perfecte beheersing van de Engelse taal Lees dan snel verder! De..

Sustainability Coordinator

Ben jij communicatief vaardig, heb jij een proactieve houding en kun jij goed zelfstandig werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met sustainability op HBO niveau Ervaring met SDG, MVO, ESG en ISO certificeringen Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Sustainability..

Sales Support Specialist

Heb jij een sterke commerciële drive, ben jij communicatief sterk en ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: De kwaliteiten van een échte relatiebouwer Ervaring met het MS Office pakket Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging:..

Allround Assemblagemedewerker

Kun jij zelfstandig werken, houd jij van een gezellige sfeer en heb jij twee rechterhanden? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal een afgeronde MBO 2 opleiding Technische affiniteit De beheersing van de Nederlandse Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Assemblagemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het op maat maken of aanpassen..

Administratief Specialist

Ben jij organisatorisch sterk, werk jij nauwkeurig en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO +  werk- en denkniveau Kennis van MS Office (Excel, Word e.d.) Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Administratief..

Teamleider Logistiek

Ben jij analytisch sterk, kun jij mensen motiveren en ben jij besluitvaardig? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO/ HBO werk- en denkniveau Leidinggevende ervaring binnen de logistiek De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Teamleider Logistiek werk je in een 3 ploegendienst en..

Allround Constructiewerker

Ben jij flexibel, kun jij goed zelfstandig aan de slag en ben jij wel in voor een dolletje? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal een afgeronde MBO 2 richting metaal(bewerking) Relevante werkervaring Ervaring in het lezen van tekeningen Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Allround Constructiewerker ben je verantwoordelijk voor..

Applicatiebeheerder

Ben jij creatief, werk jij graag in een team en beschik jij over een alerte en kritische houding? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde HBO ICT-opleiding Softwarekennis, netwerkkennis is een pré De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk..

Global Commercieel Tender Analist

Wil jij samen met een salesteam van internationale salesmanagers waar je dagelijks contact mee hebt een belangrijke rol spelen. Klantgegevens met data over vaste transport lanes omzetten naar de beste Business case.  Ben je commercieel en heb je analytisch inzicht. Dan is deze vacature voor jou! Heb jij: Analytische/commerciële vaardigheden waarmee je kosten en kansen..

Bouwkundig Werkvoorbereider Duitsland

Heb jij een passie voor bouw/techniek, ben jij organisatorisch sterk en ben jij flexibel? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een MBO of HBO diploma, het liefst in de richting van bouwkunde Enkele jaren relevante ervaring De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als..

Tender Analist

Heb jij analytische vaardigheden, beschik jij over sterke communicatie vaardigheden en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met Excel Affiniteit met logistiek is een pré Ambitie om jezelf te ontwikkelen Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Tender Analist behandel jij samen met..

Sales Manager Duitsland

Wil jij samen met een team van internationale salesmanagers waar je dagelijks contact mee hebt de aanvragen oppakken. Contracten afsluiten met klanten op locatie. Ben je commercieel en heb je technisch inzicht. Heb je het in je om potentiële klanten aan je te binden waardoor het klantenbestand verder kan groeien? Dan is deze vacature voor..