Customer Service Medewerker

Haal jij voldoening uit administratieve en communicatieve werkzaamheden en word je enthousiast van een sportieve omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij? MBO werk- en denkniveau; Minimaal drie jaar relevante werkervaring; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Wil jij? De volledige orderafhandeling monitoren; Dagelijks in contact staan met..

Logistiek Teamleider Outbound (2-ploegen)

Een leidinggevende functie als Logistiek Teamleider bij een snel groeiend bedrijf in de e-commerce Heb jij: HBO denkniveau (diploma niet vereist) en minstens één jaar werkervaring als leidinggevende in de logistiek / warehouse / magazijn / distributiecentrum OF supermarkt; Een scherp oog voor verbetering van de processen, zodat zaken in de toekomst efficiënter verlopen? De..

Freight Management Specialist

Freight Management Specialiast bij een Supply Chain Specialist, in Utrecht! Heb jij: Afgeronde MBO/HBO opleiding met logistieke ervaring; Kennis en affiniteit met logistiek transport en IT-producten; Goede beheersing van de Engelse taal. Wil jij: Verantwoordelijkheid dragen voor diverse grote klanten; Werken voor een organisatie waarin de werknemers centraal staan; Een baan hebben welke vol doorgroeimogelijkheden..