Logistiek medewerker

Ben jij een vroege vogel, niet bang om aan te pakken en werk jij graag samen met collega’s om tot het beste resultaat te komen? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor de ontvangst en opslag van inkomende goederen; Zorgvuldig controleren of de juiste aantallen zijn ontvangen en steekproefsgewijs de..

Teamleider logistiek

Ben jij stressbestendig, proactief en weet jij van aanpakken? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een energiek en gemotiveerd team; Uitzicht op een vast dienstverband; Een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistiek Teamleider ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden..

Transportplanner

                                              Transportplanner Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als transportplanner? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Heb jij: MBO/HBO denk- en werkniveau; Stressbestendige en resultaatgerichte vaardigheden; Ervaring als transportplanner?..

Customer Service Teamlead

Ben jij een echte leidinggevende die vanuit kansen en mogelijkheden denkt? Dan is de functie van Teamlead Customer Service echt iets voor jou! Wil jij: Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving in de haven van Vlissingen?; Investeren in jouw toekomst met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden?; Een salaris passend..

Meewerkend Voorman

Beschik jij over oplossingsgericht en proactief werkvermogen? En ben jij de logistieke duizendpoot die makkelijk uit de voeten kan in een warehouse? Dan is dit de vacature van jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau; Leidinggevende capaciteiten;  Nederlandse en Engelse taal en kun je jezelf helder en duidelijk verstaanbaar maken; Wil jij: Een bruto maandloon..

Supply Chain planner

Ben jij communicatief sterk aangelegd en ben jij een kei in plannen? Ben jij stressbestendig, heb je oog voor detail en analytisch sterk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal een HBO denk- en werkniveau; Relevante werkervaring in een soortgelijke functie als Productieplanner, Demand Planner of Supply Chain Planner; Beheersing van zowel..