Meewerkend Voorman

Beschik jij over oplossingsgericht en proactief werkvermogen? En ben jij de logistieke duizendpoot die makkelijk uit de voeten kan in een warehouse? Dan is dit de vacature van jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau; Leidinggevende capaciteiten;  Nederlandse en Engelse taal en kun je jezelf helder en duidelijk verstaanbaar maken; Wil jij: Een bruto maandloon..

Transportplanner

Ben jij accuraat, communicatief sterk en wil jij meegroeien in de ontwikkeling van een bedrijf? Dan is deze functie perfect voor jou! Heb jij: Een mbo werk- en denkniveau; Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie; Geen moeite met stressvolle situaties en ben jij organisatorisch sterk; Ervaring met transport managementsystemen; Een hands-on mentaliteit en..

Supply Chain planner

Ben jij communicatief sterk aangelegd en ben jij een kei in plannen? Ben jij stressbestendig, heb je oog voor detail en analytisch sterk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal een HBO denk- en werkniveau; Relevante werkervaring in een soortgelijke functie als Productieplanner, Demand Planner of Supply Chain Planner; Beheersing van zowel..