Crediteuren administrateur

Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar een crediteuren administrateur die toe is aan zijn/haar volgende stap. Heb jij: Jouw mbo niveau 4 diploma op zak en enkele jaren werkervaring binnen een zelfde soort functie; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Een stressbestendig karakter en kan jij..

Intermodaal Transportplanner gezocht voor multinational in Rotterdam Centrum!

Intermodaal Transportplanner gezocht voor multinational in Rotterdam Centrum!   Heb jij:   Minimaal MBO werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar logistieke werkervaring op intermodaal gebied; Vloeiend in Nederlands EN Engels; Communicatief vaardig.   Wil jij: Intermodale planning regelen via feeder, barge, rail en truck; Schakel zijn tussen de transporteur, klant en collega’s; Werken in een..

Multimodaal transportplanner (junior / senior)

Jij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en daarnaast ben je ook bezig met de andere modaliteiten als rail en zeetransport.  Heb jij:  ·         Ervaring als multimodaal transportplanner; ·         een goede beheersing van NL / Eng en het liefst ook Duits; ·         zin om in een nieuwe omgeving veel te leren?   Wil jij:  · ..

Transportplanner

Ben jij een transportplanner of wil jij graag de stap maken naar een planners rol? Dit is jouw kans!    Heb jij: Een relevante logistieke opleiding afgerond op MBO niveau; Minimaal 3 jaar ervaring als Transportplanner; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse en Duitse taal?   Wil jij: Werken bij een internationaal, groeiend..

Customer Service Representative

Customer service medewerker gezocht voor een ferry transporteur!    Heb jij: Een relevante logistieke opleiding afgerond op MBO 4 niveau; Mimimaal twee jaar werkervaring in forwarding/shortsea (must); Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal?   Wil jij: Werken bij een internationaal, groeiend en dynamisch bedrijf; Actief zijn in de haven van Rotterdam; Jezelf..