Customer Service Medewerker

Junior customer service medewerker MBO+ werk- en denkniveau in de logistieke sector; 1 jaar ervaring op een customer service afdeling waarbij ervaring in een transport/logistieke onderneming een pré is; Salaris €2800 – €3500. Ben jij communicatief sterk, flexibel en sta je sterk in je schoenen?  Wil je jezelf graag ontwikkelen binnen een grote internationale logistieke..

Internal Sales

MBO+ werk- en denkniveau; Je hebt eerdere werkervaring in een soortgelijke functie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, hardwerkende kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische, logistieke organisatie. Beschik jij over commercieel inzicht en weet jij van aanpakken? Dan is deze vacature echt wat..

Planner binnenvaart

Transportplanner Binnenvaart   Affiniteit met de binnenvaart en bij voorkeur een relevante opleiding Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal, Duitse taal is een pré Minimaal MBO werk- en denkniveau. Krijg jij energie van het plannen van transport en contact onderhouden met de opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou, lees snel verder!..

Logistiek Teamleider (3 ploegen)

Jij zorgt voor een correcte uitvoering van het productieproces en beschikt over uitstekende leidinggevende capaciteiten. Je hebt het talent om jouw team ook onder de dagelijkse operationele druk steeds optimaal te blijven aansturen. Heb jij: Een behaalde logistieke MBO opleiding (niveau 4); Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke teamleiders functie; De bereidheid om te..

Transport Planner

Transport Planner   MBO werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar werkervaring als Transport Planner of soortgelijke functie; Sterk in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij opzoek naar een baan binnen een internationale, logistieke organisatie? Ben je klantgericht en heb je goede geografische kennis? Lees dan zeker verder! Wat ga je..

Expediteur Douane

Expediteur Douane Afgeronde MBO 4 opleiding in de logistiek; Minimaal 5 jaar ervaring in een expediteursfunctie of Douaneafhandeling; €2.300 – €3.200 Ben jij een ervaren zelfstandige expediteur die graag alles van A tot Z regelt? Wil je graag werken voor een groot internationaal bedrijf gericht op heavy lift en break-bulk verschepingen? Lees dan vooral verder!..

Documentatiespecialist export

Documentatiespecialist expediteur export Je hebt relevante werkervaring op het gebied van documentatie en logistiek; Werken binnen een internationale, logistieke organisatie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ben jij oplossingsgericht, stressbestendig en werk jij graag afwisselend in een team en zelfstandig? Ben jij op zoek naar een toffe uitdaging..

Road Freight Forwarder

Road Freight Forwarder Afgeronde MBO4 opleiding richting de logistiek; Je hebt drie jaar werkervaring in de expeditie en transport; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, sociale kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationale, logistieke organisatie? Ga jij klantgericht en resultaatgericht te werk? Dan is..

Expediteur Import

Import Expediteur Mbo+ werk- en denkniveau; Minimaal twee jaar werkervaring in de functie als Expediteur; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de sociale, zelfstandige kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationale, logistieke organisatie? Ben jij communicatief sterk en ga je resultaat en klantgericht te werk? Dan..

Transportplanner

Transportplanner ✔   Afgeronde MBO+ opleiding in logistieke richting.   ✔   Relevante werkervaring in het plannen van transport ✔   Salaris €2.500 – €3.700 Ben jij op zoek naar een gevarieerde en vooral uitdagende functie binnen de logistiek? Gaat jouw hart sneller kloppen van een regelen van transporten? En dit op zowel nationaal als internationaal vlak? Lees dan snel..

Trader

Trader bij een handelsonderneming                                                                   ✔   MBO+ werk- en denkniveau ✔   Groeiende handelsonderneming ✔   Enthousiaste collega’s welke samen met jou willen groeien! Wil jij aan de slag bij een hard groeiende handels onderneming in regio Den Haag? En ben jij commercieel ingesteld? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als trader ben je..

Medewerker demurrage & detention

MBO+ werk- en denk niveau in de bedrijfskunde; Je hebt een goede kennis van Microsoft Office Exel; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de nauwkeurige, servicegerichte kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in de een internationale logistieke organisatie? Ga jij proactief en enthousiast te werk? Dan is deze vacature..

Export medewerker (Expediteur)

Je beschikt over een mbo-opleiding op het Scheepvaart en Transport College; Je hebt ervaring met het gebruik van Microsoft Office applicaties; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de klantvriendelijke, zelfstandige kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische en internationale logistieke organisatie? Ben jij goed in het vinden..

Cargadoor

Jij ziet de logistiek als een topsport en je bent goed in het overzicht behouden; Je hebt een afgeronde mbo-4 opleiding, het is een pre als de opleiding op het scheepvaart en transportcollege is gevolgd; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij een positieve, hardwerkende en gemotiveerde medewerker? Ga jij oplossingsgericht..

Administratief Medewerker

Administratief medewerker MBO- 4 afgerond in logistieke richting; Affiniteit met logistiek; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Heb jij een passie voor administratie en wil je met jouw werkzaamheden bijdragen aan het succes van het team? Daarnaast heb je affiniteit met de logistieke sector en ben je een echte teamplayer die nauwkeurig..

Logistiek Administratief Medewerker

Logistiek Administratief Medewerker                                                                                                 ✔   MBO+ werk- en denkniveau ✔   Groeiende handelsonderneming ✔   Enthousiaste collega’s welke samen met jou willen groeien! Wil jij aan de slag bij een hard groeiende handels onderneming in regio Den Haag? En ben jij in staat om prioriteiten te stellen en om het overzicht te bewaren? Lees dan snel..

Inside Sales Coördinator

Inside Sales Coördinator bij een logistieke grootmacht   Heb jij: MBO/HBO werk- en denkniveau met logistieke affiniteit; Relevante werkervaring (pré); Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Wil jij: Een bijdrage leveren voor een optimale dienstverlening naar de klant; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een financieel interessante pensioenregeling; Werkzaam zijn..

Commercial operator

Ben jij de commerciële kandidaat welke met een pro actieve houding graag investeert in een goede lange termijn relatie met de klant? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Heb jij: Een afgeronde logistieke HBO opleiding? 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functie? Een goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal?..

Operator documentatie

Draag jij graag een grote verantwoordelijkheid bij je? En wil je de schakel zijn tussen één van de grootste organisaties in de scheepvaart en haar klanten? Dan is deze uitdaging echt iets voor jou!   Heb jij:  Een mbo-diploma niveau 4 in logistieke richting; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en..

Administratief Medewerker

Ben jij de nauwkeurige en accurate kandidaat welke wij zoeken die met sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid een aanwinst is voor deze administratie afdeling? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Heb jij: Een minimaal MBO+ werk- en denkniveau? Relevante werkervaring op een soortgelijke administratie (douane) functie? En heb je ook ervaring in..