Weekplanner

Weekplanner HBO werk- en denkniveau binnen in de logistieke richting Kennis van operations binnen een spoorbedrijf Salaris € 3.300 – € 4.700 Ben jij op zoek naar dynamische en uitdagende functie gericht op goedererenvervoer op een hypermodern kantoor en vind jij het leuk om in oplossingen te denken? Dan is deze vacature echt wat voor..

Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker MBO+ werk- en denkniveau binnen de logistieke industrie Ervaring binnen de financiële administratie Salaris € 2.000 – € 3.000 Ben jij op zoek naar uitdagende en afwisselende functie binnen in informeel bedrijf in de logistiek en vind jij het leuk om in oplossingen te denken en wil jij een wereldwijd netwerk opbouwen?..

Commercieel Medewerk(st)er Frankijk

Commercieel medewerk(st)er Frankrijk  MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in logistieke richting;  A-Z Functie;  Uitstekend salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je een grote rol speelt in het vestigen van een naam binnen de transportmarkt? Onze logistieke opdrachtgever biedt jou de kans om als FTL-specialist verantwoordelijk te..

Medewerker Chauffeursbalie

Medewerker Chauffeursbalie Je hebt al eerder logistieke kantoorervaring opgedaan; Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, ook persoonlijk; Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een grote ORT. Ben jij de leergierige kandidaat die zichzelf graag blijft ontwikkelen en op zoek is naar een toffe uitdaging binnen een ambitieuze, logistieke organisatie? Werk jij graag binnen een echt..

Assistent Expediteur

Assistent Expediteur Ontwikkeling van de werknemer staat centraal; Allround Logistieke dienstverlener; Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie bij één van de grootste logistieke dienstverleners? En vind jij het leuk om snel nieuwe taken je eigen te maken en deze direct toe te passen? Lees dan snel verder! Wat ga je doen?..

Logistiek administratief medewerker

Logistiek administratief medewerker  MBO+ werk- en denkniveau;  Financieel gezonde werkgever;  Salarisindicatie: €2.300 – €3.100 en 13e maand! Ben je administratief goed onderlegd en heb je affiniteit met auto’s? En wil je werken bij een toonaangevende speler binnen de import en export van oldtimers tot aan supercars? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Het..

Inside Sales Operator

Inside Sales Operator Logistiek MBO-diploma 5 jaar ervaring in expeditie € 2800 – €3500 Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de scheepvaart? Vind jij het leuk om te onderhandelen met externe partijen over tarieven en contracten? Dan is deze vacature echt wat voor jou, lees snel verder! Wat ga je doen? Jij..

commercieel / operationeel medewerker

commercieel / operationeel medewerker MBO+ werk- en denkniveau op logistiek gebied; Commerciële ervaring samen met een affiniteit voor transport; Salaris: €2300 – €3500. Ben jij nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en gestructureerd en wil jij jezelf ontwikkelen bij een logistiek transportbedrijf waar uitdaging en zelfstandigheid centraal staan? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als commercieel /..

Planner Zeecontainers

Planner containers MBO+ werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar ervaring in internationale transportplanning, bij voorkeur met containers; Salaris: €2500 – €4000. Ben jij flexibel, communicatief sterk en op zoek naar een uitdagende functie bij een toonaangevende organisatie in de logistieke sector? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als planner containers is het aan jou..

Export Customer Service

Export Customer Service  MBO+ werk- en denkniveau – Een logistieke opleiding is een pré  Ervaring in een vergelijkbare functie – In scheepvaart of transport is een pré  Salaris: €2200 – €3000  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie bij een internationale logistieke organisatie en vind jij het leuk om de schakel te..

Rail Coördinator

Rail Coördinator MBO+ werk- en denkniveau Logistieke ervaring een pré Salaris: €2400 – €3000 excl. onregelmatigheidstoeslag Heb jij interesse in spoorweglogistiek en wil je een functie waarin je jouw creativiteit kwijt kan? Werk jij secuur en wil jij je ontwikkelen binnen een bedrijf met diverse opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wat..

Customer Service Medewerker

Junior customer service medewerker MBO+ werk- en denkniveau in de logistieke sector; 1 jaar ervaring op een customer service afdeling waarbij ervaring in een transport/logistieke onderneming een pré is; Salaris €2800 – €3500. Ben jij communicatief sterk, flexibel en sta je sterk in je schoenen?  Wil je jezelf graag ontwikkelen binnen een grote internationale logistieke..

Logistiek Administratief Medewerker

MBO+ werk- en denkniveau in Administratieve richting; Je hebt ervaring met Administratieve werkzaamheden; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, hardwerkende kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische, logistieke organisatie? Heb jij passie voor de Logistiek en zijn administratieve werkzaamheden helemaal jou ding? Dan is..

Planner binnenvaart

Transportplanner Binnenvaart   Affiniteit met de binnenvaart en bij voorkeur een relevante opleiding Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal, Duitse taal is een pré Minimaal MBO werk- en denkniveau. Krijg jij energie van het plannen van transport en contact onderhouden met de opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou, lees snel verder!..

Transport Planner

Transport Planner   MBO werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar werkervaring als Transport Planner of soortgelijke functie; Sterk in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij opzoek naar een baan binnen een internationale, logistieke organisatie? Ben je klantgericht en heb je goede geografische kennis? Lees dan zeker verder! Wat ga je..

Expediteur Douane

Expediteur Douane Afgeronde MBO 4 opleiding in de logistiek; Minimaal 5 jaar ervaring in een expediteursfunctie of Douaneafhandeling; €2.300 – €3.200 Ben jij een ervaren zelfstandige expediteur die graag alles van A tot Z regelt? Wil je graag werken voor een groot internationaal bedrijf gericht op heavy lift en break-bulk verschepingen? Lees dan vooral verder!..

Medewerker Debiteuren Administratie

Gezocht: Medewerker Debiteuren Administratie Heb jij: Ervaring op het gebied van debiteuren administratie; Boekhoudkundig inzicht en ga jij secuur te werk; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?   Wil jij: Werken bij een rederij met zendingen over de hele wereld; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Deel uitmaken van een klein team..

Documentatiespecialist export

Documentatiespecialist expediteur export Je hebt relevante werkervaring op het gebied van documentatie en logistiek; Werken binnen een internationale, logistieke organisatie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ben jij oplossingsgericht, stressbestendig en werk jij graag afwisselend in een team en zelfstandig? Ben jij op zoek naar een toffe uitdaging..

Road Freight Forwarder

Road Freight Forwarder Afgeronde MBO4 opleiding richting de logistiek; Je hebt drie jaar werkervaring in de expeditie en transport; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, sociale kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationale, logistieke organisatie? Ga jij klantgericht en resultaatgericht te werk? Dan is..

Expediteur Import

Import Expediteur Mbo+ werk- en denkniveau; Minimaal twee jaar werkervaring in de functie als Expediteur; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de sociale, zelfstandige kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationale, logistieke organisatie? Ben jij communicatief sterk en ga je resultaat en klantgericht te werk? Dan..