Verkoopspecialist

Verkoopspecialist MBO+ werk- en denkniveau binnen de logistiek; Minimaal twee tot drie jaar logistieke werkervaring of gewerkt in een commerciële functie binnen een andere sector; Een mooi salaris tussen de €2500 en de €3400 per maand excl. dertiende maand Ben jij een kei in het leggen en onderhouden van relaties, kan jij goed mensen overtuigen..

Groupageplanner

Fulltime Groupage planner · Heb jij ervaring met groupageplanning of ben jij in het bezit van een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de logistiek of een vergelijkbare branche? · Wil jij een uitdagende functie bij een gezonde onderneming met een sterke marktpositie? · Varieer jij graag je werkzaamheden en heb jij een flexibele instelling? Ben..

Customer Service Orderwerking

Medewerker Orderverwerking / Customer Service (afdeling Wegtransport) MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in logistieke richting Relevante werkervaring binnen de logistiek Salaris tussen de €2500 en €4000 Ben jij op zoek naar: Onze opdrachtgever is een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van containerlogistiek in het Europese achterland. Met een goed ontwikkeld netwerk van terminals en..

Customer service- / Administratief medewerker

Customer service- / Administratief medewerker MBO werk- en denkniveau; Ervaring in de logistieke sector is een pré; Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.000. Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende functie binnen de logistieke wereld? En vind jij het leuk om deel uit te maken van een hecht team en dagelijks bij te..

BIM Modelleur Koeltechniek

BIM Modelleur Koeltechniek Bedrijf dat gespecialiseerd is in koeltechniek, elektrotechniek en klimaattechniek •            Ontwerpen van verlichtingsplannen in 2D en 3D; •            Zelfstandig plannen en organiseren van werkzaamheden; •            Communiceren met collega's over projectvoortgang en -details. Heb je een passie voor lichtontwerpen en een stressbestendige instelling? Vind je het uitdagend om met deadlines te werken en..

Expediteur

Expediteur  MBO+ werk- en denkniveau  Ervaring in de logistieke sector  Salaris € 2.800 – € 3.500  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een internationale en onafhankelijke expediteur en vind jij het leuk om zorg te dragen voor de hoogwaardige klantenservice? Lees dan door!    Wat ga je doen?  Je bent verantwoordelijk..

Coordinator Customer Service Export Documentation

Coordinator Customer Service Export Documentation  MBO werk- en denkniveau  Ervaring in de scheepvaartsector  Salaris € 2.200 – € 2.800  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een internationale rederij en vind jij het leuk om zorg te dragen voor de hoogwaardige klantenservice? Lees dan door!   Wat ga je doen?  Je bent..

Waterklerk

Waterklerk  MBO+ werk- en denkniveau  Ervaring in de logistieke sector  Salaris € 2.500 – € 3.500  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een informeel bedrijf en vind jij het leuk om zorg te dragen voor de logistieke afhandeling op de Kapiteinsafdeling? Lees dan door! Deze organisatie is dé specialist in..

Weekplanner

Weekplanner HBO werk- en denkniveau binnen in de logistieke richting Kennis van operations binnen een spoorbedrijf Salaris € 3.300 – € 4.700 Ben jij op zoek naar dynamische en uitdagende functie gericht op goedererenvervoer op een hypermodern kantoor en vind jij het leuk om in oplossingen te denken? Dan is deze vacature echt wat voor..

Commercieel Medewerk(st)er Frankrijk

Commercieel medewerk(st)er Frankrijk  MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in logistieke richting;  A-Z Functie;  Uitstekend salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je een grote rol speelt in het vestigen van een naam binnen de transportmarkt? Onze logistieke opdrachtgever biedt jou de kans om als FTL-specialist verantwoordelijk te..

Medewerker Chauffeursbalie

Medewerker Chauffeursbalie Je hebt al eerder logistieke kantoorervaring opgedaan; Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, ook persoonlijk; Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een grote ORT. Ben jij de leergierige kandidaat die zichzelf graag blijft ontwikkelen en op zoek is naar een toffe uitdaging binnen een ambitieuze, logistieke organisatie? Werk jij graag binnen een echt..

Logistiek administratief medewerker

Logistiek administratief medewerker  MBO+ werk- en denkniveau;  Financieel gezonde werkgever;  Salarisindicatie: €2.300 – €3.100 en 13e maand! Ben je administratief goed onderlegd en heb je affiniteit met auto’s? En wil je werken bij een toonaangevende speler binnen de import en export van oldtimers tot aan supercars? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Het..

Inside Sales Operator

Inside Sales Operator Logistiek MBO-diploma 5 jaar ervaring in expeditie € 2800 – €3500 Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de scheepvaart? Vind jij het leuk om te onderhandelen met externe partijen over tarieven en contracten? Dan is deze vacature echt wat voor jou, lees snel verder! Wat ga je doen? Jij..

Planner Zeecontainers

Planner containers MBO+ werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar ervaring in internationale transportplanning, bij voorkeur met containers; Salaris: €2500 – €4000. Ben jij flexibel, communicatief sterk en op zoek naar een uitdagende functie bij een toonaangevende organisatie in de logistieke sector? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als planner containers is het aan jou..

Export Customer Service

Export Customer Service  MBO+ werk- en denkniveau – Een logistieke opleiding is een pré  Ervaring in een vergelijkbare functie – In scheepvaart of transport is een pré  Salaris: €2200 – €3000  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie bij een internationale logistieke organisatie en vind jij het leuk om de schakel te..

Rail Coördinator

Rail Coördinator MBO+ werk- en denkniveau Logistieke ervaring een pré Salaris: €2400 – €3000 excl. onregelmatigheidstoeslag Heb jij interesse in spoorweglogistiek en wil je een functie waarin je jouw creativiteit kwijt kan? Werk jij secuur en wil jij je ontwikkelen binnen een bedrijf met diverse opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wat..

Customer Service Medewerker

Junior customer service medewerker MBO+ werk- en denkniveau in de logistieke sector; 1 jaar ervaring op een customer service afdeling waarbij ervaring in een transport/logistieke onderneming een pré is; Salaris €2800 – €3500. Ben jij communicatief sterk, flexibel en sta je sterk in je schoenen?  Wil je jezelf graag ontwikkelen binnen een grote internationale logistieke..

Planner binnenvaart

Transportplanner Binnenvaart   Affiniteit met de binnenvaart en bij voorkeur een relevante opleiding Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal, Duitse taal is een pré Minimaal MBO werk- en denkniveau. Krijg jij energie van het plannen van transport en contact onderhouden met de opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou, lees snel verder!..

Transport Planner

Transport Planner   MBO werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar werkervaring als Transport Planner of soortgelijke functie; Sterk in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij opzoek naar een baan binnen een internationale, logistieke organisatie? Ben je klantgericht en heb je goede geografische kennis? Lees dan zeker verder! Wat ga je..

Expediteur Douane

Expediteur Douane Afgeronde MBO 4 opleiding in de logistiek; Minimaal 5 jaar ervaring in een expediteursfunctie of Douaneafhandeling; €2.300 – €3.200 Ben jij een ervaren zelfstandige expediteur die graag alles van A tot Z regelt? Wil je graag werken voor een groot internationaal bedrijf gericht op heavy lift en break-bulk verschepingen? Lees dan vooral verder!..