Verkoopspecialist

Verkoopspecialist MBO+ werk- en denkniveau binnen de logistiek; Minimaal twee tot drie jaar logistieke werkervaring of gewerkt in een commerciële functie binnen een andere sector; Een mooi salaris tussen de €2500 en de €3400 per maand excl. dertiende maand Ben jij een kei in het leggen en onderhouden van relaties, kan jij goed mensen overtuigen..

Logistiek medewerker met douane kennis

Logistiek medewerker met douane kennis Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op gebied van expeditie en transport; Een afgeronde opleiding tot (assistent) declarant; Een salaris tussen de €2500 – €3500 excl. overige emolumenten. Ben jij op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging? Ben jij internationaal aangelegd? Weet jij alles over douane zaken? Lees dan snel verder,..

Groupageplanner

Fulltime Groupage planner · Heb jij ervaring met groupageplanning of ben jij in het bezit van een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de logistiek of een vergelijkbare branche? · Wil jij een uitdagende functie bij een gezonde onderneming met een sterke marktpositie? · Varieer jij graag je werkzaamheden en heb jij een flexibele instelling? Ben..

Customer Service Orderwerking

Medewerker Orderverwerking / Customer Service (afdeling Wegtransport) MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in logistieke richting Relevante werkervaring binnen de logistiek Salaris tussen de €2500 en €4000 Ben jij op zoek naar: Onze opdrachtgever is een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van containerlogistiek in het Europese achterland. Met een goed ontwikkeld netwerk van terminals en..

Customer service- / Administratief medewerker

Customer service- / Administratief medewerker MBO werk- en denkniveau; Ervaring in de logistieke sector is een pré; Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.000. Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende functie binnen de logistieke wereld? En vind jij het leuk om deel uit te maken van een hecht team en dagelijks bij te..

BIM Modelleur Koeltechniek

BIM Modelleur Koeltechniek Bedrijf dat gespecialiseerd is in koeltechniek, elektrotechniek en klimaattechniek •            Ontwerpen van verlichtingsplannen in 2D en 3D; •            Zelfstandig plannen en organiseren van werkzaamheden; •            Communiceren met collega's over projectvoortgang en -details. Heb je een passie voor lichtontwerpen en een stressbestendige instelling? Vind je het uitdagend om met deadlines te werken en..

Expediteur

Expediteur  MBO+ werk- en denkniveau  Ervaring in de logistieke sector  Salaris € 2.800 – € 3.500  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een internationale en onafhankelijke expediteur en vind jij het leuk om zorg te dragen voor de hoogwaardige klantenservice? Lees dan door!    Wat ga je doen?  Je bent verantwoordelijk..

Coordinator Customer Service Export Documentation

Coordinator Customer Service Export Documentation  MBO werk- en denkniveau  Ervaring in de scheepvaartsector  Salaris € 2.200 – € 2.800  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een internationale rederij en vind jij het leuk om zorg te dragen voor de hoogwaardige klantenservice? Lees dan door!   Wat ga je doen?  Je bent..

Waterklerk

Waterklerk  MBO+ werk- en denkniveau  Ervaring in de logistieke sector  Salaris € 2.500 – € 3.500  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een informeel bedrijf en vind jij het leuk om zorg te dragen voor de logistieke afhandeling op de Kapiteinsafdeling? Lees dan door! Deze organisatie is dé specialist in..

Weekplanner

Weekplanner HBO werk- en denkniveau binnen in de logistieke richting Kennis van operations binnen een spoorbedrijf Salaris € 3.300 – € 4.700 Ben jij op zoek naar dynamische en uitdagende functie gericht op goedererenvervoer op een hypermodern kantoor en vind jij het leuk om in oplossingen te denken? Dan is deze vacature echt wat voor..

Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker MBO+ werk- en denkniveau binnen de logistieke industrie Ervaring binnen de financiële administratie Salaris € 2.000 – € 3.000 Ben jij op zoek naar uitdagende en afwisselende functie binnen in informeel bedrijf in de logistiek en vind jij het leuk om in oplossingen te denken en wil jij een wereldwijd netwerk opbouwen?..

Commercieel Medewerk(st)er Frankrijk

Commercieel medewerk(st)er Frankrijk  MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in logistieke richting;  A-Z Functie;  Uitstekend salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je een grote rol speelt in het vestigen van een naam binnen de transportmarkt? Onze logistieke opdrachtgever biedt jou de kans om als FTL-specialist verantwoordelijk te..

Medewerker Chauffeursbalie

Medewerker Chauffeursbalie Je hebt al eerder logistieke kantoorervaring opgedaan; Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, ook persoonlijk; Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een grote ORT. Ben jij de leergierige kandidaat die zichzelf graag blijft ontwikkelen en op zoek is naar een toffe uitdaging binnen een ambitieuze, logistieke organisatie? Werk jij graag binnen een echt..

Assistent Expediteur

Assistent Expediteur Ontwikkeling van de werknemer staat centraal; Allround Logistieke dienstverlener; Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie bij één van de grootste logistieke dienstverleners? En vind jij het leuk om snel nieuwe taken je eigen te maken en deze direct toe te passen? Lees dan snel verder! Wat ga je doen?..

Logistiek administratief medewerker

Logistiek administratief medewerker  MBO+ werk- en denkniveau;  Financieel gezonde werkgever;  Salarisindicatie: €2.300 – €3.100 en 13e maand! Ben je administratief goed onderlegd en heb je affiniteit met auto’s? En wil je werken bij een toonaangevende speler binnen de import en export van oldtimers tot aan supercars? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Het..

Inside Sales Operator

Inside Sales Operator Logistiek MBO-diploma 5 jaar ervaring in expeditie € 2800 – €3500 Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de scheepvaart? Vind jij het leuk om te onderhandelen met externe partijen over tarieven en contracten? Dan is deze vacature echt wat voor jou, lees snel verder! Wat ga je doen? Jij..

commercieel / operationeel medewerker

commercieel / operationeel medewerker MBO+ werk- en denkniveau op logistiek gebied; Commerciële ervaring samen met een affiniteit voor transport; Salaris: €2300 – €3500. Ben jij nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en gestructureerd en wil jij jezelf ontwikkelen bij een logistiek transportbedrijf waar uitdaging en zelfstandigheid centraal staan? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als commercieel /..

Planner Zeecontainers

Planner containers MBO+ werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar ervaring in internationale transportplanning, bij voorkeur met containers; Salaris: €2500 – €4000. Ben jij flexibel, communicatief sterk en op zoek naar een uitdagende functie bij een toonaangevende organisatie in de logistieke sector? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als planner containers is het aan jou..

Export Customer Service

Export Customer Service  MBO+ werk- en denkniveau – Een logistieke opleiding is een pré  Ervaring in een vergelijkbare functie – In scheepvaart of transport is een pré  Salaris: €2200 – €3000  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie bij een internationale logistieke organisatie en vind jij het leuk om de schakel te..

Rail Coördinator

Rail Coördinator MBO+ werk- en denkniveau Logistieke ervaring een pré Salaris: €2400 – €3000 excl. onregelmatigheidstoeslag Heb jij interesse in spoorweglogistiek en wil je een functie waarin je jouw creativiteit kwijt kan? Werk jij secuur en wil jij je ontwikkelen binnen een bedrijf met diverse opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wat..