Rail Coördinator

Rail Coördinator MBO+ werk- en denkniveau Logistieke ervaring een pré Salaris: €2400 – €3000 excl. onregelmatigheidstoeslag Heb jij interesse in spoorweglogistiek en wil je een functie waarin je jouw creativiteit kwijt kan? Werk jij secuur en wil jij je ontwikkelen binnen een bedrijf met diverse opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wat..

Customer Service Medewerker

Junior customer service medewerker MBO+ werk- en denkniveau in de logistieke sector; 1 jaar ervaring op een customer service afdeling waarbij ervaring in een transport/logistieke onderneming een pré is; Salaris €2800 – €3500. Ben jij communicatief sterk, flexibel en sta je sterk in je schoenen?  Wil je jezelf graag ontwikkelen binnen een grote internationale logistieke..

Out of Gauge Specialist

HBO werk- en denkniveau; Je hebt eerdere ervaring en kennis wat betreft OOG ladingen; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de vriendelijke, sociale hardwerkende kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische, logistieke organisatie. Beschik jij over een probleemoplossend vermogen en ben jij analytisch? Dan is deze..

Internal Sales

MBO+ werk- en denkniveau; Je hebt eerdere werkervaring in een soortgelijke functie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, hardwerkende kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische, logistieke organisatie. Beschik jij over commercieel inzicht en weet jij van aanpakken? Dan is deze vacature echt wat..

Logistiek Administratief Medewerker

MBO+ werk- en denkniveau in Administratieve richting; Je hebt ervaring met Administratieve werkzaamheden; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, hardwerkende kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische, logistieke organisatie? Heb jij passie voor de Logistiek en zijn administratieve werkzaamheden helemaal jou ding? Dan is..

Teamleider Internationaal

Teamleider Internationaal HBO werk- en denkniveau in logistieke richting; Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Duits; Werkervaring als teamleider is een pré. Wat ga je doen? Als Internationaal Teamleider ben jij verantwoordelijk voor een team van internationale machinisten en mentoren. Hier kijk je goed naar wat medewerkers nodig hebben en onderneemt actie wanneer nodig. Daarnaast..

Expediteur Douane

Expediteur Douane Afgeronde MBO 4 opleiding in de logistiek; Minimaal 5 jaar ervaring in een expediteursfunctie of Douaneafhandeling; €2.300 – €3.200 Ben jij een ervaren zelfstandige expediteur die graag alles van A tot Z regelt? Wil je graag werken voor een groot internationaal bedrijf gericht op heavy lift en break-bulk verschepingen? Lees dan vooral verder!..

Medewerker Debiteuren Administratie

Gezocht: Medewerker Debiteuren Administratie Heb jij: Ervaring op het gebied van debiteuren administratie; Boekhoudkundig inzicht en ga jij secuur te werk; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?   Wil jij: Werken bij een rederij met zendingen over de hele wereld; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Deel uitmaken van een klein team..

Documentatiespecialist export

Documentatiespecialist expediteur export Je hebt relevante werkervaring op het gebied van documentatie en logistiek; Werken binnen een internationale, logistieke organisatie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ben jij oplossingsgericht, stressbestendig en werk jij graag afwisselend in een team en zelfstandig? Ben jij op zoek naar een toffe uitdaging..

Sales Support

Sales Support Medewerker Je hebt een gezonde dosis motivatie; Enige kennis van Microsoft office en van CRM systemen; Een afgeronde opleiding in de richting van marketing, sales of commercie. Ben jij de positieve, leergierige kandidaat met doorzettingsvermogen die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationale, sterk groeiende organisatie? Werk jij graag nauw samen..

Road Freight Forwarder

Road Freight Forwarder Afgeronde MBO4 opleiding richting de logistiek; Je hebt drie jaar werkervaring in de expeditie en transport; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, sociale kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationale, logistieke organisatie? Ga jij klantgericht en resultaatgericht te werk? Dan is..

Expediteur Import

Import Expediteur Mbo+ werk- en denkniveau; Minimaal twee jaar werkervaring in de functie als Expediteur; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de sociale, zelfstandige kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationale, logistieke organisatie? Ben jij communicatief sterk en ga je resultaat en klantgericht te werk? Dan..

Waterklerk

  Een afgeronde middelbare schoolopleiding; Je bent in bezit van een rijbewijs B; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, sociale kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een logistieke organisatie in de Rotterdamse haven? Wil jij een coördinerende functie hebben en veel in contact zijn met..

Expediteur Import

Je hebt relevante werkervaring op het gebied van zeevrachtimport; Werken binnen een internationale organisatie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ben jij oplossingsgericht, beschik jij over de juiste dosis doorzettingsvermogen en ben je op zoek naar een toffe uitdaging binnen een grote organisatie in de logistieke branche? Ga..

Transportplanner

Transportplanner ✔   Afgeronde MBO+ opleiding in logistieke richting.   ✔   Relevante werkervaring in het plannen van transport ✔   Salaris €2.500 – €3.700 Ben jij op zoek naar een gevarieerde en vooral uitdagende functie binnen de logistiek? Gaat jouw hart sneller kloppen van een regelen van transporten? En dit op zowel nationaal als internationaal vlak? Lees dan snel..

Trader

Trader bij een handelsonderneming                                                                   ✔   MBO+ werk- en denkniveau ✔   Groeiende handelsonderneming ✔   Enthousiaste collega’s welke samen met jou willen groeien! Wil jij aan de slag bij een hard groeiende handels onderneming in regio Den Haag? En ben jij commercieel ingesteld? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als trader ben je..

Logistics & Customer Support Medewerker

HBO werk- en denkniveau, in de richting logistiek of Supply Chain; Relevante werkervaring in een soortgelijke functie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de zorgvuldige, proactieve kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een groeiende, succesvolle organisatie? Ga jij klantgericht en servicegericht te werk? Dan is deze vacature..

Supply Chain Medewerker

  Je hebt relevante werkervaring in de Logistiek; Werken binnen een internationale organisatie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, oplossingsgerichte kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationaal, groeiende organisatie? Ga jij servicegericht te werk en doe je er alles aan om de klanten tevreden..

Medewerker demurrage & detention

MBO+ werk- en denk niveau in de bedrijfskunde; Je hebt een goede kennis van Microsoft Office Exel; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de nauwkeurige, servicegerichte kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in de een internationale logistieke organisatie? Ga jij proactief en enthousiast te werk? Dan is deze vacature..

Serviceplanner Montage

MBO4 werk- en denk niveau in een logistieke of technische richting; Relevante werkervaring als Serviceplanner; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de sociale, leergierige kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische logistieke organisatie? Ga jij klantgericht te werk en ben je besluitvaardig? Is plannen helemaal jouw..