Solliciteren is vaak net zo spannend als een eerste date. Je wilt jezelf van je beste kant laten zien en een goede eerste indruk achterlaten. Er tegenop zien is vaak niet nodig, maar het blijft altijd spannend. Bij AXS Logistiek helpen wij jou om die drempel wat lager te maken. In acht stappen stomen wij jou klaar voor jouw nieuwe baan.

  1. Je solliciteert op een vacature of je meld je aan via onze website.
  2. We maken een afspraak op kantoor. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar beter kennen, zodat wij op zoek kunnen naar de perfecte match.
  3. Telefonisch bespreken wij de vacatures die wij voor jou hebben gevonden.
  4. Je neemt de tijd om goed na te denken over welke functie het beste bij jou past, waarna je langs komt voor een op maat gemaakte sollicitatietraining.
  5. Tijd om te shinen! Je gaat op sollicitatiegesprek.
  6. It’s a match! Je hebt een nieuwe baan.
  7. We bespreken het contract, proosten op je nieuwe uitdaging en je kan aan de slag!
  8. Tussendoor houden we contact met elkaar en zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt.

Door de diverse functies die wij open hebben staan, komen wij er samen achter wat het beste bij jou past. Kom je een vacature tegen en heb je het idee dat het iets voor jou is? Dan is het altijd aan te raden om te solliciteren. Maar mochten wij het idee hebben dat de functie of het bedrijf niet bij jou past, dan gaan wij samen op zoek naar een passende functie bij een passend bedrijf!