Marketeer

Wil jij graag gave en vernieuwende content maken en ervaring op doen in een veelzijdige functie? Ben jij leergierig, creatief en heb jij een proactief karakter? Kom dan snel langs voor een kopje koffie!

De uitdaging:

De uitdaging is kort gezegd: marketing naar een hoger level trekken voor AXS Logistiek Brabant, Customs Professionals Nederland en HYP Breda (in de toekomst wellicht nog wel meer labels en/of vestigingen). Wij zijn op zoek naar een creatieve, kritische, initiatiefrijke en zelfstandige persoonlijkheid die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als (Content) Marketeer. Je gaat zowel een adviserende als ondersteunende rol binnen de organisatie vervullen, waar jij de marketing zal gaan leiden. Het ene uur ben je bezig met het maken van content voor de nieuwe campagne, het andere uur ben je aan het brainstormen over het 5-jaren marketingplan. Binnen deze functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je kwaliteiten te ontdekken door veel samen te werken met het marketingteam in Rotterdam. Er heerst binnen onze organisatie een start-up vibe, waardoor er dus veel ruimte is voor nieuwe ideeën waar jij mee mag komen!

Binnen onze vestiging in Breda ben jij de eerste die alle facetten van het vak gaat oppakken. Je staat nauw in contact met jouw collega’s in Rotterdam om te sparren en samen te werken. Je gaat je bezighouden met de content op social media, campagnes opzetten, de branding, marketingstrategie maar ook een stukje data marketing (SEO, SEA, Facebook Marketing, E-mail marketing). Heb je hier nog geen ervaring mee? Dat is niet erg, want uiteindelijk mag jij het team uitbreiden met collega’s die deze rollen en verantwoordelijkheden binnen het team gaan oppakken. Verder kom je te werken in een jong en enthousiast team wat bestaat uit Young Professionals die energie halen uit het werken met elkaar.

Heb jij al wel kennis van content marketing, maar wil je uiteindelijk ook kennis/ervaring op doen van Marketing Automation? Dan krijg je de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen. Dit kan door middel van calls met partners en leveranciers, concullega’s, maar dit is ook iets waarbij wij als organisatie kunnen faciliteren door middel van cursussen.

Verdere werkzaamheden die jij zal gaan uitvoeren, zijn:

 • Nieuwe marketing ideeën implementeren;
 • Verantwoordelijk voor het bedenken van de contentstrategie voor de verschillende labels AXS Logistiek Brabant en HYP Breda;
 • Bedenken en schrijven van teksten voor social media posts of blogs;
 • Campagnes bedenken en uitvoeren;
 • Het schieten van foto’s voor socials, video’s opnemen en inspelen op actualiteiten;
 • Video’s opnemen bij klanten op locatie;
 • Het werken met verschillende adobe programma’s zoals photoshop en premierepro.

Wat kan jij bieden:

 • Een HBO/WO opleiding bij voorkeur marketing gerelateerd, ervaring is een pré.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een creatieve geest en flexibel ingesteld.

Waar ga je op gesprek?

AXS Logistiek Brabant en HYP Breda zijn dé startups binnen de AXS Groep. Vanuit het schitterende klassieke kantoorpand in het centrum van Breda bestrijken wij geheel Noord-Brabant en helpen wij werkzoekende aan een gave nieuwe uitdaging. Met een jong, gezellig en gelijktijdig ontzettend gedreven en professioneel team zijn wij leverancier van internationale organisaties actief in de logistiek en office. Wij zijn een jong team (gemiddelde leeftijd 25 jaar) met een professionele instelling, waarbij er op de werkvloer veel gezelligheid heerst. Regelmatig gaan wij met elkaar een hapje lunchen buiten de deur, een drankje doen in de stad op vrijdagavond of spelen wij een potje tafeltennis.  

Waarom AXS Logistiek Brabant en HYP Breda?

Wij bieden jou als Marketeer de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, door zelf onze marketing afdeling verder op poten te zetten. Onze organisatie groeit hard (binnen 1 jaar van ca. 8 medewerkers naar 20+ medewerkers), waardoor wij nog geen marketing positie binnen onze vestiging hebben. Hierdoor zijn wij op zoek naar iemand die alle marketing gerelateerde taken naar zichzelf toe kan trekken én de afdeling kan leiden. Wij zijn op zoek naar een pro actieve en enthousiaste medewerker die het maximale uit zichzelf wil halen! Onze belangrijkste eis is dat iemand past binnen ons team, een team van Young Professionals die het motto ‘’Work Hard, Play Hard’’ in de praktijk brengen. Als Marketeer krijg je de vrijheid om projecten aan te dragen, te komen met nieuwe ideeën en het maken van gave content. Verder krijg je de vrijheid om je eigen collega’s te werven en een team van gemotiveerde professionals om je heen te verzamelen om onze marketing afdeling compleet te maken.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd om meer te weten over deze functie? Mail dan naar evalynn.van.gool@axslogistiek.nl of bel/app naar 06 21637416 of 076-3036700! Ook kan je reageren via de onderstaande knoppen!

SOLLICITEREN

  SOLLICITEER

  Vragen over deze vacature?

  Adviseur: Sander Rook

  Nieuwe Prinsenkade 9
  4811 VC Breda
  T: 076-303 67 00
  W31 6 21320658
  Esander.rook@axslogistiek.nl
   Sander Rook