AXS Logistiek is niet zomaar een personeelsbemiddelingsbureau. Wij gaan graag grondig te werk. Bij een bemiddelingstraject doorlopen we de volgende stappen met jou:

Prescreening

De adviseur van AXS bekijkt en beoordeeld eerst je cv. Vervolgens nemen we contact met je op om alvast e.e.a met elkaar door te nemen en om te bekijken of een persoonlijke afspraak zinvol is.

Intake

Tijdens het intakegesprek, bij ons op kantoor of via de video chat, nemen we de belangrijke zaken goed door. Niet alleen de feitelijke zaken zoals je opleidingen, referenties en werkervaring maar vooral ook waar je goed in bent en wat je verwacht van een nieuwe functie en werkgever. Waar liggen je kansen en wat zijn eventuele ontwikkelpunten.

Carrière potentietest

Daarnaast kun je bij ons op kantoor (of online) een carrière potentietest maken. In deze test komen onder andere de volgende competenties aan bod:
– Zelfstandigheid
– Beïnvloedend vermogen
– Teamgerichtheid
– Contactuele vaardigheden
– Beheersing administratieve vaardigheden

Je leert dus veel over jezelf in de carrière potentie test!

Voorleggen jouw profiel

De volgende stap is dat wij je voorstellen aan de bedrijven die matchen met jouw profiel, wensen en vaardigheden. Dit is niet simpel jouw cv doorsturen. Wij kunnen en willen op basis van de gesprekken met jou ook beargumenteren waarom jij de juiste persoon voor een bedrijf en baan bent. Van de bedrijven (ons relatienetwerk) waar we je voorstellen kennen wij de cultuur, de personeelsbehoefte en de carrièremogelijkheden namelijk goed.

Sollicitatiegesprek en sollicitatievoorbereiding

Als je bij een van onze relaties uitgenodigd wordt voor een gesprek, dan bereiden we je daar ook goed op voor. Bij ons op kantoor of via de video chat geven we je tips mee zodat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen op gesprek gaat.

Aan het werk via AXS

Ga je vervolgens aan de slag bij je nieuwe werkgever, dan stopt onze begeleiding niet. Sterker nog, onze begeleiding krijgt zelfs een stuk meer inhoud. Denk bijvoorbeeld aan evaluaties en het verzorgen van trainingen. Hoe dan ook, we houden persoonlijk contact!

Schematisch ziet het er als volgt uit.

Werkwijze AXS Logistiek kandidaten