Logistieke commerciële starter gezocht!

Commercie en logistiek in één functie, dit is dé uitdaging voor de starter die deze combinatie waar kan maken! Heb jij: Een relevante logistieke of commerciële MBO- of HBO opleiding; Een goed probleemoplossend vermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is pré); Maximaal twee jaar ervaring en affiniteit..

Sales support medewerker voor internationale onderneming

Binnen de functie sales support export medewerker zal je beginnen met  het ondersteunen van het  Export team. Heb jij? Minimaal een afgeronde (commerciële) opleiding op MBO 4; Een pro-actieve houding en een ondernemend karakter; Een goed klantgevoel en ben je stressbestendig; Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal?   Wil jij? Werken in..

Technisch commerciële allrounder voor Ship supplier

Commercie en technische kennis gecombineerd in één functie en dat bij een shipsupplier.  Heb jij: Technisch commerciële werkervaring? HBO werk / denk niveau; Goede Nederlandse en Engelse vaardigheden? Een vlotte babbel en een commercieel inzicht?  Wil jij: De spil tussen de klant, het magazijn en leverancier zijn? Verschillende technische materialen inkopen en verkopen? Een functie..

Traineeship tot Logistiek adviseur

AXS Breda is dé startup binnen AXS logistiek. Vanuit het schitterende klassieke kantoorpand in het centrum van Breda bestrijken wij geheel Noord-Brabant. Met een jong en professioneel team zijn wij leverancier van logistiek personeel aan transportbedrijven, warehouses, expediteurs etc. We groeien keihard en daarom zijn wij op zoek naar een jong talent in het bedrijfsleven…

Business Development Manager

Als Business Developer ben jij verantwoordelijk voor de groei van de organisatie. Hiervoor breng jij al commerciële transportervaring mee. Heb jij: Een afgeronde HBO opleiding; Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie; Ervaring in de logistiek; Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal?   Wil jij: Een stabiele baan met een juiste balans..