Voor studenten en starters

Wil jij ook gemakkelijk een stage of baan vinden? Meld je dan aan bij de Student Drink, de netwerkborrel voor HBO studenten en starters. In minder dan 2 uur maak jij – onder het genot van een hapje en een drankje -kennis met meerdere bedrijven, waardoor jij zelf de meest uitdagende organisatie kan uit kiezen. De aanwezige bedrijven zijn veelal internationaal, groeiend en hebben een passende stage of vacature op HBO-niveau.

Als je interesse hebt meld je dan hieronder aan, je zal dan snel meer informatie ontvangen.

Aanmelden Student Drink studenten:
  Upload CV *

  Voor bedrijven

  De Student Drink is een netwerkborrel gericht op studenten, starters en bedrijven. Meerdere malen per jaar organiseert AXS Logistiek, in samenwerking met een of meerdere opleidingsinstituten, deze netwerkborrels met logistiek karakter. Het doel? De student/starter kennis laten maken met jullie bedrijf!

  Naast het netwerkgedeelte kunnen jullie, wanneer er een concrete stageopdracht of vacature open staat, je  aanmelden voor de speeddates. Deze speeddates vinden ook gewoon tijdens de Student Drink plaats, waardoor jullie de keuze hebben om te gaan speeddaten, te netwerken óf allebei! Kandidaten waar jullie de speeddates mee voeren bestaan door AXS Logistiek geselecteerde studenten en/of starters, afhankelijk van de positie die open staat. Per speeddate houden we gemiddeld 10-15 minuten gesprekstijd aan, waarna er gewisseld wordt.

  Jaarlijks nemen er meer dan 250 gedreven HBO studenten en starters deel aan onze events. Veel bedrijven hebben tijdens de Student Drink al een perfecte kandidaat voor de vervulling van hun rol gevonden. Bekijk ook even het filmpje voor een impressie! 

  Deelname is kosteloos en aanmelden kan direct via onderstaande link! Wij zullen vervolgens contact opnemen.

  Aanmelden Student Drink bedrijven:
   Upload vacatureprofiel (optioneel)