werken bij AXS Logistiek

Bij AXS Logistiek zit de sfeer er goed in. We zijn een club van ambitieuze mensen die van aanpakken weten. Voor ons is bemiddelen meer dan werk alleen; het is kandidaten en klanten bij elkaar brengen alsof het puzzelstukjes zijn.

We zoeken nieuwe collega’s die net zo commercieel en resultaatgericht zijn als wij en die ook de persoonlijke kant niet uit het oog verliezen. Onze werkdagen zijn vol energie en onze borrels? Nou, laten we zeggen dat de kroeg op vrijdagavond ons tweede kantoor is.

Binnenlopen bij AXS Logistiek voelt als binnenkomen bij vrienden. We werken nauw samen, lachen veel en streven samen naar succes. Iets voor jou? Solliciteer op een van onze interne vacatures!

onze interne vacatures

trainingen en cursussen

Bij ons kun je je volop ontwikkelen door zowel interne als externe trainingen te volgen. We investeren in jou met een persoonlijk jaarbudget van €10.000, zodat je snel up-to-date bent en je werk optimaal kunt uitvoeren.

wat moet je willen?

  • onderdeel worden van het team
  • werken binnen een organisatie met doorgroeimogelijkheden
  • opgeleid worden door axs academy
  • vrijdagmiddagborrels
  • elk kwartaal een tof uitje of borrel

open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures, maar voel je wel iets voor de vibe van AXS? Geen zorgen, laat gewoon je info achter of plan zelf een belafspraak in op een moment dat het jou uitkomt. We bellen en vinden samen uit welke rol bij AXS Logistiek jou op het lijf geschreven is. Wel zo makkelijk!

AXS verhalen

Lonneke: ‘’Via een wervingsdag ben ik hier terecht gekomen! AXS Logistiek zocht op dat moment nieuwe collega’s. Na een dag van gesprekken, kreeg ik aan het eind van de dag een aanbod.’’

heb je nog vragen
voor ons?