neem contact op als werkgever

Zit je met openstaande vacatures? Geen probleem. Wij vinden de perfecte werknemer voor jou, of het nu om een jong talent, een ervaren kracht of een trainee gaat. Neem contact met ons op en we bespreken samen hoe we je het beste kunnen helpen. Wij zijn momenteel actief op drie verschillende locaties in Nederland. In Rotterdam, Breda en Venlo, waar we overal dezelfde duidelijke en efficiënte aanpak gebruiken.

Rotterdam

ons team

Bij AXS Logistiek werken we met jong team dat barst van het enthousiasme en professionaliteit. Een deel van ons richt zich op de bedrijven en een ander deel staat klaar voor de werknemers. Met persoonlijke aandacht en begeleiding bouwen we sterke relaties op. We luisteren goed, zodat we de ideale match kunnen maken tussen werkzoekenden en werkgevers, en dat allemaal met onze expertise en ervaring. Ons kantoor bruist van gezelligheid en een informele sfeer, waar hard en slim werken hand in hand gaan.

op zoek naar personeel?

Wij weten dat het niet makkelijk is om aan het juiste personeel te komen. Werknemers switchen makkelijk van baan, terwijl jij juist wilt groeien en toe bent aan vast personeel. Dat snappen wij. Ons team zal voor jou aan de slag gaan en door onze doordachte, professionele en gerichte aanpak kunnen wij voor jou de juiste match maken in het transport, logistiek en supply chain.

bel ons in Rotterdam

bel ons in Venlo

bel ons in Breda

of mail

heb je nog vragen
voor ons?