werken in een andere branche?

Naast logistieke kantoorbanen hebben wij ook vacatures in andere sectoren. we noemen het onze andere labels. Zo kun je bij HYP aan de slag bij toffe office functies, bij HYP Technical bieden wij technische kantoorbanen aan, bij HR Sterk hebben wij diverse hr functies openstaan en bij CPN kan je als douane declarant aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat ons aanbod zo breed mogelijk is. Mocht je vragen hebben over een van onze labels dan kan je ook ons altijd bellen.

wat kunnen zij voor jou betekenen?

HYP

HYP kan je helpen aan kantoorbanen in de branches; marketing en communicatie, finance, hr, commercie en administratie. Wij zijn degene die jou aan je volgende stap in je carrière helpen. Een diverse groep, die allemaal aan hetzelfde doel werken.

HYP Technical

Gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling in de technische sector gericht op kantoorpersoneel. Dankzij onze expertise in bovenstaande disciplines maken wij de perfecte match tussen werknemers en werkgevers. Snel, betrokken, deskundig!

HR Sterk

Een team met passie, ervaring en kennis. Wij focussen ons op in-, door- en uitstroom van personeel. Als sparringpartner op het gebied van HR maken wij in een persoonlijk gesprek een inventarisatie van jouw uitdaging en geven we een advies op maat.

CPN

Gespecialiseerd in het projectmatig of langdurig detacheren van Junior, Medior en Senior declaranten. Wij zijn succesvol door onze persoonlijke werkwijze, onze expertise en onze inhoudelijke kennis over douanezaken.

liever in de logistiek?

Toch in de logistiek aan de slag, maar ben je nog niet helemaal zeker wel vakgebied bij jou past? Lees hier alles over onze vakgebieden.