de perfecte match voor jouw bedrijf

Wij weten dat het niet makkelijk is om aan het juiste personeel te komen. Je hebt weinig tijd, werknemers switchen makkelijk van baan omdat ze meer keuzevrijheid hebben. Maar jij wilt juist groeien en toe bent aan vast personeel. Dat snappen wij. Door onze doordachte, professionele en gerichte aanpak kunnen wij voor jou de match maken. Ons ervaren team staat klaar om voor jou aan de slag te gaan en heeft al potentiële kandidaten geselecteerd die aan jouw behoeften kunnen voldoen.

het probleem dat wij oplossen

Het juiste personeel vinden is een uitdagende taak. Je zoekt getalenteerde en toegewijde medewerkers, maar het kan moeilijk zijn om de juiste kandidaten te vinden. Door gebrek aan tijd, middelen of de juiste tools. Wij snappen deze uitdagingen en bieden een oplossing: AXS Logistiek is er om uw bedrijf te ondersteunen bij het vinden van personeel dat bij jouw bedrijf past. Met onze expertise, uitgebreide netwerk en innovatieve wervingstechnieken, kunnen wij u helpen om de perfecte match voor uw organisatie te vinden. Wij nemen dit voor jou uit handen, zodat jij je kan concentreren op wat jou belangrijk is.  

dit nemen wij voor jou uit handen

je bespaart tijd

Voordat we starten, willen we echt begrijpen wat jullie nodig hebben, dus duiken we diep in jullie wensen en eisen. Zo zorgen we ervoor dat we precies weten welke persoon het beste bij jullie organisatie past.

wij filteren voor jou

We bekijken elke kandidaat nauwkeurig, controleren hun vaardigheden, ervaring én of ze goed in jullie team zouden passen. Vervolgens voeren we uitgebreide beoordelingen uit om zeker te zijn dat we de perfecte persoon voor jullie vinden.

geen kosten bij ziekte

Je komt niet voor kosten te staan als je personeel ziek wordt. Ze werken namelijk het eerste jaar via ons en dat betekent dat wij voor de kosten opdraaien als zij ziek worden.

onze locaties

Samenwerken zit in ons DNA en wij geloven in elkaars groei. Daarom kan je bij een van onze 3 locaties terecht, in Rotterdam, Breda en Venlo. Omdat wij in een groot zoekgebied werken verspreid over Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg kunnen wij het talent vinden dat bij jouw organisatie past!

vacature uploaden

Ben je klaar om jouw team te versterken? Upload dan eenvoudig jouw vacature, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met jou op! 

neem contact op

Heb je interesse, wil je solliciteren op een vacature of heb je een vraag? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Wij staan jou graag te woord. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Wel zo makkelijk.

heb je nog vragen
voor ons?