werken in de logistiek

Werken in de logistiek betekent dat je midden in de actie van de logistieke wereld staat. Het is niet gewoon het transport van punt A naar B; het is een essentiële rol spelen in het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van goederenstromen van begin tot eind.

Ben je op zoek naar een vacature in de logistiek? AXS Logistiek bied je een scala aan mogelijkheden om je carrière te starten of voort te zetten. Of het nu gaat om de inkoop van grondstoffen of het leveren van het eindproduct aan de consument, elk onderdeel van deze logistieke reis is essentieel. En alle logistieke vacatures die we aanbieden, van warehousing tot transport, vraagt om inzicht en efficiëntie om alles op rolletjes te laten lopen. Ontdek jouw rol in de ‘logistieke ketting’ bij AXS Logistiek en geef je carrière een boost.

wat kan je verwachten?

Overweeg je een carrière in de logistiek? Dan duik je in een wereld vol beweging en innovatie. Hier is een korte introductie van wat je kunt verwachten in deze energieke en essentiële sector:

wat moet je willen/kunnen?

Werken in de logistiek is dus ideaal voor iemand die houdt van een snelle, veranderende omgeving met de mogelijkheid om echt impact te maken op de dagelijkse operaties van een bedrijf en zijn klanten.

Werken in de logistiek iets voor jou? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

onze vakgebieden

Het maakt niet uit welke logistieke richting je op wilt. gaan. Bij AXS Logistiek staan de deuren wijd open. Met functies in de binnenvaart, douane, luchtvracht, en meer, vind je vast de baan die bij jou past. Jouw volgende logistieke uitdaging wacht op je!

heb je nog vragen
voor ons?