Werken bij 

Waarom werken bij AXS Logistiek

Recente vacatures

Dit zeggen jouw toekomstige collega’s

Er valt binnen AXS veel te leren en de sfeer is altijd goed. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk en leerzaam.

Robbin Witteveen

Bij AXS kom je te werken met mensen van dezelfde leeftijd, die allemaal willen knallen en daarnaast ook van gezelligheid houden! Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, je doorloopt het gehele traject tot je als volwaardig adviseur jouw eigen klanten klantenportfolio beheert. Als je een plek zoekt met spontane en sociale mensen om je heen, dan ben je bij AXS Logistiek aan het juiste adres!

Jair Hamelink

Ik krijg energie van de dynamische omgeving en ben elke dag omringd met collega’s die enorm veel ervaring en kennis hebben van het vak. Mijn werk is leerzaam, energiek en ik ervaar ontzettend veel plezier in wat ik doe!

Namja Arkhouch

Bij AXS is het leuk, omdat je met allemaal gedreven adviseurs aan de slag gaat voor opdrachtgevers en werkzoekenden om de ideale match te vinden! Het persoonlijke aspect maakt iedere dag anders.

Corné Rutten

Er valt binnen AXS veel te leren en de sfeer is altijd goed. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk en leerzaam.

Robbin Witteveen

Werken bij AXS is leuk, omdat je met allemaal gedreven adviseurs aan de slag gaat voor opdrachtgevers en werkzoekenden om de ideale match te vinden! Het persoonlijke aspect maakt iedere dag anders.

Corné Rutten

Ik krijg energie van de dynamische omgeving en ben elke dag omringd met collega’s die enorm veel ervaring en kennis hebben van het vak. Mijn werk ik leerzaam, energiek en ik ervaar ontzettend veel plezier in wat ik doen

Namja Arkhouch

Bij AXS kom je te werken met mensen van dezelfde leeftijd, die allemaal willen knallen en daarnaast ook van gezelligheid houden!
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, je doorloopt het gehele traject tot je als volwaardig adviseur jouw eigen klanten klantenportfolio beheert.
Als je een plek zoekt met spontane en sociale mensen om je heen, dan ben je bij AXS Logistiek aan het juiste adres!

Jair Hamelink

Open sollicitatie

Kom jij ons team versterken?