Commercieel Binnendienstmedewerker Zeevracht

Heb jij: Minimaal 1 jaar werkervaring binnen een Expediteur of een Cargadoor; Reeds werkervaring als Inside Sales medewerker OF Werkervaring als Expediteur / Customer Service Medewerker met een commerciële instelling; Wil jij: Werken bij een Global Forwarder waar de klanten geen ‘nummertje’ zijn én daadwerkelijk service krijgen; Een commerciële rol met eigen verantwoordelijkheden en vrijheden;..

(HBO) Warehouse Supervisor WMS binnen een spiksplinternieuw & gigantisch DC

Onze opdrachtgever is een internationale verhandelaar binnen de AGF-branche. Zij hebben verschillende distributiecentra waar ze verschillende logistieke activiteiten uitvoeren, zoals verladen en het verpakken van producten en het service toegevoegde waarde. Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor de dienstverlening van onze opdrachtgever. Zij bieden niet alleen de producten aan, maar de totale dienstverlening naar..

Assistent declarant Gezocht!

Als Assistent Declarant vervul je een proactieve rol binnen het Declaratie team en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het correct verwerken en afhandelen van douaneformaliteiten. Heb jij: Een afgeronde (logistieke) MBO opleiding, bij voorkeur de opleiding (assistent) Declarant; 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in de logistieke branche en hierbij in aanraking..

Supply Chain Medewerker / Voorraadbeheerder

Heb jij: Een afgeronde (logistieke) HBO opleiding is een sterke pré; Minimaal 2 jaar relevante werkervaring bij een Expediteur, een Producent of een Handelsbedrijf; Analytische vaardigheden om de gehele Supply Chain te overzien, te analyseren en daar de klant over te adviseren en hen hierin te ontzorgen?   Wil jij: Werken bij een Global Forwarder..

Transportplanner in de scheepvaart!

Leuke plannersrol in de scheepvaart hier in Rotterdam! Transportplanner in de scheepvaart gezocht! Heb Jij: Minimaal een afgeronde MBO diploma met voorkeur van het STC Minimaal 5 jaar ervaring bij een expediteur of rederij en hier met voorkeur container control of transport gedaan; Kennis en ervaring met MS Office (Excel/Word en Outlook) Een goede beheersing..

Medewerker Crediteurenadministratie

Crediteurenadministrateur gezocht voor een logistiek dienstverlener die zich gespecialiseerd hebben in meerdere modaliteiten, namelijk wegtransport, zeevracht en luchtvracht. Kennis en ervaring met de crediteurenadministratie en affiniteit met ICT? Lees dan snel verder. Heb jij: Werkervaring binnen een soortgelijke functie en ben jij toe aan de volgende stap; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal..

Logistiek coordinator / Order Management Employee

Logistiek Coördinator Stel je voor; een grote multinational binnen de Marine & Offshore branche voert een groot project uit op een ander continent en heeft hiervoor allerlei equipement nodig om dit project te kunnen realiseren. Dan kunnen ze dit bestellen bij verschillende groothandels, maar ze kunnen er ook voor kiezen om alles uit te besteden..

Inside Sales medewerker

Inside Sales medewerker voor een Rederij in Rotterdam Heb jij: MBO en/of HBO werk- en denkniveau; Minimaal 1 – 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële rol binnen de logistiek; Een goede uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Wil jij: De buitendienst ondersteunen door middel van commerciële werkzaamheden; Klantbezoeken commercieel opvolgen; Werken binnen..

Ervaren Expediteur gezocht!

Ervaren Expediteur gezocht voor internationale rederij gelegen in het centrum van Rotterdam!   Heb jij: Een relevante logistieke opleiding afgerond op MBO 4 niveau en minimaal 2 jaar ervaring in de expeditie; Een flexibele instelling en kan je goed omgaan met werkdruk; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?..

Expediteur export

Expediteurs opgelet! Wij zoeken een expediteur met ervaring op de export! Expediteur Export Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener die zich richt op het oplossen van logistieke problemen in de op- en overslag en de zee- en luchtvracht. Service en klantgerichtheid staat voor onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Naast het kantoor staat een grote..

Allround expediteur

Voor een grote rederij zijn wij op zoek naar een allround expediteur die toe is aan zijn of haar tweede stap. Heb jij: Jouw MBO diploma op zak en werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Sterke communicatieve vaardigheden en ga jij klantgericht te..

Sales Support in de Scheepvaart!

Leuke sales support job in de logistiek. Ideaal om jezelf te ontwikkelen op het gebied van sales! Heb jij: Een MBO diploma en werkervaring in de scheepvaart; IMDG-cursuscertificaat of ben jij bereid om deel te nemen aan de cursus; Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engels taal zowel mondeling als schriftelijk?   Wil jij: Werken..

Barge/Container planner gezocht voor een internationale logistieke organisatie

Onze opdrachtgever is een terminal die zich met name richt op de overslag van containers, stukgoed en bulk. Daarnaast onderhouden ze de dagelijkse binnenvaartdiensten met de zeehaventerminals van Rotterdam en Antwerpen. De terminal heeft een oppervlakte van bijna 20 hectare, heeft een kadelengte van 600 meter en beschikt over 50.000 vierkante meter overdekte opslagruimte. De..

Vessel Planner

Interesse in een baan als Vessel Planner? Lees snel verder! Heb jij: ·         Werkervaring binnen een soortgelijke functie; ·         Beschikking over eigen vervoer; ·         Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (pré)?   Wil jij: ·         Kans op doorgroeien binnen dit bedrijf; ·         Mogelijkheid tot scholing zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen; ·        ..

Administratief medewerker Operations

Administratief medewerker gevraagd voor de Operations afdeling bij een shortsea gespecialiseerde rederij! Heb jij: Jouw mbo diploma in de richting van scheepvaart op zak; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal; Ervaring met het werken met computers?   Wil jij: Een informele werksfeer en gezellige collega’s; Interne processen analyseren en verbeteren; Op kantoor zitten..

Duitstalige klantenservicemedewerker Binnenvaart

Ben jij administratief sterk onderlegd? En ga jij accuraat te werk? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven! Binnen deze rol heb jij veel contact met de klanten, veelal Duitstalig, zowel per mail als telefonisch. Heb jij: Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Duitse taal; Werkervaring binnen de logistiek, binnenvaart of..

Customer Service Import/Export medewerker in de logistiek

Klantgerichte rol op import en/of export bij internationale logistieke grootmacht gelegen in de Botlek, Rotterdam! Wil jij: Werken bij een grote internationale organisatie die altijd in beweging is; Een rol binnen een team waarin de werksfeer centraal staat; Daarnaast jij je talenkennis blijven ontwikkelen?   Heb jij: Een afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur in de logistieke richting;..

Assistent Expediteur Export

Een Assistent Expediteur Export gezocht bij een groot internationaal bedrijf! Heb jij: Jouw eerste werkervaring opgedaan binnen de zeevracht en ben jij toe aan een tweede stap; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Ervaring met het opmaken van transportdocumenten?   Wil jij: Doorgroeimogelijkheden en voldoende opleidingsmogelijkheden; Dynamische en snel..

Customer Service medewerker Crosstrades

Als Customer Service medewerker Crosstrades ben jij de spin in het web bij een cargadoor!   Heb jij: Een pro-actieve houding en denk je in oplossing in plaats van problemen; Ervaring in een soortgelijke functie of een logistieke opleiding afgerond op MBO 4 niveau; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal?   Wil..

Export Documentatie medewerker voor een internationale Rederij

Heb jij: Een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding in de richting van logistiek, bij voorkeur aan het STC; Werkervaring in de scheepvaart; Een klantvriendelijk karakter en ga jij accuraat te werk?    Wil jij: Aan de slag bij een van de grootste containerrederijen wereldwijd; Uitstekende doorgroeimogelijkheden; Administratieve werkzaamheden verrichten?   Lees dan snel..