Rail Coördinator

Rail Coördinator MBO+ werk- en denkniveau Logistieke ervaring een pré Salaris: €2400 – €3000 excl. onregelmatigheidstoeslag Heb jij interesse in spoorweglogistiek en wil je een functie waarin je jouw creativiteit kwijt kan? Werk jij secuur en wil jij je ontwikkelen binnen een bedrijf met diverse opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wat..

Logistiek Medewerker

Wil jij werken bij een wereldwijd opererend bedrijf? Ben jij fulltime beschikbaar en beschik jij over enige ervaring binnen de logistiek? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij:   Enige ervaring in de logistiek of een logistieke opleiding afgerond; Een leergierige en proactieve houding; Goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing..

Logistiek Manager

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, vindt je het leuk om klaar te staan voor zowel je collega’s als onze klanten en kan je goed samenwerken/communiceren? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een goede Hbo mindset; Geen probleem met ploegendiensten; Een proactieve houding gecombineerd met een flexibel vermogen? Wil jij: Een team met..

Out of Gauge Specialist

HBO werk- en denkniveau; Je hebt eerdere ervaring en kennis wat betreft OOG ladingen; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de vriendelijke, sociale hardwerkende kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische, logistieke organisatie. Beschik jij over een probleemoplossend vermogen en ben jij analytisch? Dan is deze..

Buyer / Purchaser

Ben jij een echte teamspeler, klantbewust en heb je een resultaatgerichte visie op succes? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: De beheersing op HBO werk- en denkniveau; De vloeiende beheersing in de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre; Ervaring en opgedane kennis met het MS Office Pakket? Wil jij: Veelvuldig..

Logistiek Administratief Medewerker

MBO+ werk- en denkniveau in Administratieve richting; Je hebt ervaring met Administratieve werkzaamheden; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, hardwerkende kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een dynamische, logistieke organisatie? Heb jij passie voor de Logistiek en zijn administratieve werkzaamheden helemaal jou ding? Dan is..

Planner Binnenvaart

Planner Binnenvaart Wil jij jezelf ontwikkelen als planner, neem jij graag het initiatief, beschik jij over doorzettingsvermogen en sta je sterk in je schoenen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Affiniteit met de binnenvaart; MBO 4 werk- en denkniveau; Ervaring met het maken van planningen? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als..

Declarant Freelance voor tijdelijk project

Ben jij nauwkeurig, zelfsturend, onderzoekend en standvastig en kan je goed overzicht houden in complexe situaties? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie; In het bezit van een diploma declarant; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré. Wil jij: Werken..

Teamleider Internationaal

Teamleider Internationaal HBO werk- en denkniveau in logistieke richting; Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Duits; Werkervaring als teamleider is een pré. Wat ga je doen? Als Internationaal Teamleider ben jij verantwoordelijk voor een team van internationale machinisten en mentoren. Hier kijk je goed naar wat medewerkers nodig hebben en onderneemt actie wanneer nodig. Daarnaast..

Productie Supervisor (olie)

Ben jij klantgericht, vindt je het leuk om klaar te staan voor zowel je collega’s als onze klanten en kan je goed samenwerken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal Mbo werk- en denkniveau; 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; Een goed communicerend vermogen? Wil jij: Nauw samenwerken met managers; Uitzicht..

Medewerker Debiteuren Administratie

Gezocht: Medewerker Debiteuren Administratie Heb jij: Ervaring op het gebied van debiteuren administratie; Boekhoudkundig inzicht en ga jij secuur te werk; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?   Wil jij: Werken bij een rederij met zendingen over de hele wereld; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Deel uitmaken van een klein team..

Sales Support

Sales Support Medewerker Je hebt een gezonde dosis motivatie; Enige kennis van Microsoft office en van CRM systemen; Een afgeronde opleiding in de richting van marketing, sales of commercie. Ben jij de positieve, leergierige kandidaat met doorzettingsvermogen die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationale, sterk groeiende organisatie? Werk jij graag nauw samen..

Sales Support

  Werkervaring op het gebied van intermodaal transport en/of vloeibaar chemisch transport; Commerciële beroepsopleiding afgerond; Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal en basiskennis Duits. Krijg jij energie van het bieden van de best mogelijke service aan de klanten en het ondersteunen van de Area Sales Manager en de Key Accountmanager? Dan is deze..

Waterklerk

  Een afgeronde middelbare schoolopleiding; Je bent in bezit van een rijbewijs B; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, sociale kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een logistieke organisatie in de Rotterdamse haven? Wil jij een coördinerende functie hebben en veel in contact zijn met..

Expediteur Import

Je hebt relevante werkervaring op het gebied van zeevrachtimport; Werken binnen een internationale organisatie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ben jij oplossingsgericht, beschik jij over de juiste dosis doorzettingsvermogen en ben je op zoek naar een toffe uitdaging binnen een grote organisatie in de logistieke branche? Ga..

Expeditie Medewerker

Voor een grote producent van verf en aanverwante producten, zijn wij op zoek naar een Expeditie Medewerker / Logistiek Medewerker. Zij leveren de producten wereldwijd en zoeken iemand die kan zorgen dat de uitgaande goederen correct (volledig en het juiste product) op tijd de deur uit gaat. Heb jij: Beheersing van de Nederlandse of Engelse..

Logistiek Medeweker Inbound

Voel jij je thuis in een logistieke omgeving, voer jij graag werkzaamheden uit in het magazijn en ben je toegewijd? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring als magazijnmedewerker; Een hef- of reachtruckcertificaat en VCA is een pré; Een toegewijde en flexibele instelling waarmee je goed in teamverband functioneert? Wil jij: Binnen..

HBO Traineeship

Internationaal logistiek traineeship op HBO-niveau ✔   HBO werk- en denkniveau ✔   Affiniteit met logistiek. Ervaring is een pré ✔   Salaris €2.000 – €2.700 Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende traineeship waarin je alle facetten van het vak binnen twee jaar onder de knie krijgt? En wil jij dit op internationaal niveau leren? Dan..

Logistics & Customer Support Medewerker

HBO werk- en denkniveau, in de richting logistiek of Supply Chain; Relevante werkervaring in een soortgelijke functie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de zorgvuldige, proactieve kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een groeiende, succesvolle organisatie? Ga jij klantgericht en servicegericht te werk? Dan is deze vacature..

Supply Chain Medewerker

  Je hebt relevante werkervaring in de Logistiek; Werken binnen een internationale organisatie; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de enthousiaste, oplossingsgerichte kandidaat die opzoek is naar een toffe uitdaging in een internationaal, groeiende organisatie? Ga jij servicegericht te werk en doe je er alles aan om de klanten tevreden..