Data Quality Expert

Heb jij: Kennis van data verwerking en data kwaliteit; Een geordende en accurate werkhouding; Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel?   Wil jij: Werken binnen een groeiende organisatie; Werken in een jong team; Veel eigen verantwoordelijkheid?   Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Data Quality Expert zal je centrale rol spelen binnen de organisatie. Aan de ene..

Equipment Coordinator

Equipment Coordinator gezocht voor een Internationale containerrederij gevestigd in het centrum van Rotterdam! Heb jij:  MBO+ /HBO werk- en denkniveau en ervaring bij een rederij  Een hands on mentaliteit, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je proactief?; Goede kennis van het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk; Kennis van het Microsoft Office pakket (Excel en..

Assistent Expediteur met doorgroeimogelijkheden!

Assistent Expediteur met diverse doorgroeimogelijkheden, perfect voor logistieke starters!   Heb jij: Een relevante logistieke scheepvaart opleiding afgerond op MBO 4; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Een hands-on mentaliteit?   Wil jij: Douaneformaliteiten afhandelen en problemen hiermee oplossen; Meekijken en de kneepjes van het vak leren van..

Supply Chain Medewerker / Voorraadbeheerder

Heb jij: Een afgeronde (logistieke) HBO opleiding is een sterke pré; Minimaal 2 jaar relevante werkervaring bij een Expediteur, een Producent of een Handelsbedrijf; Analytische vaardigheden om de gehele Supply Chain te overzien, te analyseren en daar de klant over te adviseren en hen hierin te ontzorgen?   Wil jij: Werken bij een Global Forwarder..

Containerplanner voor een intermodaal dienstverlener in Dordrecht

Bedrijfsinformatie:   Onze opdrachtgever is een intermodaal dienstverlener. Zo levert de organisatie Trucking, Railtransport en fungeert als neutrale barge operator. Daarin leveren ze lijndiensten, dedicated barges en trampdiensten etc. Kortom zij leveren logistiek maatwerk in het verzorgingsgebied van Zwitserland, Duitsland, Noord-Frankrijk en de Benelux. Het bedrijf verzorgt  met haar binnenvaartschepen de lijndiensten tussen ca. 20 containerterminals..

Vesselplanner

Vesselplanner gezocht voor een Internationale containerrederij gevestigd in het centrum van Rotterdam! Heb jij:  · Mbo werk- en denkniveau en een aantal jaar werkervaring als Vesselplanner; · Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift; · Een flexibel karakter en ben je bereid buiten kantoor uren te werken indien..

Administratief medewerker gezocht voor Logistiek dienstverlener gespecialiseerd in containers

Als administratief medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over de afdeling transport. De opdrachten worden correct en op tijd in het systeem verwerkt waarbij je de belangrijkste informatie die nog ontbreekt aanvult.   Heb jij?    Ervaring als administratief medewerker in de logistiek; Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een dosis stressbehendigheid; Minimaal een afgeronde logistieke mbo opleiding niveau..

Afwikkelaar Commodities

Ben jij administratief, logistiek en commercieel sterk? Wil jij deel uitmaken aan de groei van een ontwikkelend bedrijf? Lees dan snel verder! Heb jij: MBO+ werk- en denkniveau; Werkervaring als Afwikkelaar; Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal? Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pré    Wil jij: Een diverse baan..

Assistent Expediteur (Intermodaal)

Jij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het opstellen en zelfstandig regisseren (naar eigen inzicht) van de transportketen, bestaande uit railtransport, luchtvracht en wegtransport. Heb jij: Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting van logistiek (bijvoorbeeld het Scheepvaart en Transportcollege); Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie of minimaal 4 jaar ervaring als..

Inkoper gezocht bij een groot internationaal bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler die zich focust op zowel Azië als Europa. Ze zijn al 100 jaar werkzaam in de automotive industrie.  Heb jij:  Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Inkoop / IBMS / Logistiek / Techniek; Enige ervaring met het forecasten van inkoop?; Toevallig een inkoopcertificaat NEVI?   Wil jij: ..

Vessel Planner

Interesse in een baan als Vessel Planner? Lees snel verder! Heb jij: ·         Werkervaring binnen een soortgelijke functie; ·         Beschikking over eigen vervoer; ·         Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (pré)?   Wil jij: ·         Kans op doorgroeien binnen dit bedrijf; ·         Mogelijkheid tot scholing zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen; ·        ..

Traineeship tot toekomstig leidinggevende binnen The Greenery

The Greenery is een internationale verhandelaar binnen de AGF-branche. Zij hebben verschillende distributiecentra, waar ze verschillende logistieke activiteiten uitvoeren. Denk hierbij aan het verladen- en het verpakken van producten, Task Resource Management, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor de dienstverlening Zij bieden niet alleen de producten aan, maar een totale dienstverlening..

Administratief medewerker Operations

Administratief medewerker gevraagd voor de Operations afdeling bij een shortsea gespecialiseerde rederij! Heb jij: Jouw mbo diploma in de richting van scheepvaart op zak; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal; Ervaring met het werken met computers?   Wil jij: Een informele werksfeer en gezellige collega’s; Interne processen analyseren en verbeteren; Op kantoor zitten..

Medewerker Equipment Control

Medewerker Equipment Control gezocht voor een Internationale containerrederij gevestigd in het centrum van Rotterdam! Heb jij:  · Een MBO STC opleiding en een aantal jaar werkervaring bij voorkeur als Equipment Controller; ·Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift; ·Goede communicatieve eigenschappen en ben jij een teamplayer;   Wil..

Assistent Expediteur Export

Een Assistent Expediteur Export gezocht bij een groot internationaal bedrijf! Heb jij: Jouw eerste werkervaring opgedaan binnen de zeevracht en ben jij toe aan een tweede stap; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Ervaring met het opmaken van transportdocumenten?   Wil jij: Doorgroeimogelijkheden en voldoende opleidingsmogelijkheden; Dynamische en snel..

Customer Service Import/Export medewerker in de logistiek

Klantgerichte rol op import en/of export bij internationale logistieke grootmacht gelegen in de Botlek, Rotterdam! Wil jij: Werken bij een grote internationale organisatie die altijd in beweging is; Een rol binnen een team waarin de werksfeer centraal staat; Daarnaast jij je talenkennis blijven ontwikkelen?   Heb jij: Een afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur in de logistieke richting;..

Expediteur Luchtvracht

Expediteur Luchtvracht Onze opdrachtgever is een gezonde en moderne logistieke dienstverlener, met een wereldwijde expertise van alle denkbare vervoersmodaliteiten en logistieke mogelijkheden. Heb jij:  1 tot 5 jaar ervaring in de Luchtvracht; Afgeronde MBO opleiding richting transport of logistiek; Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal?   Wil jij: De mogelijkheid hebben om je..

Transportplanner in de scheepvaart!

Leuke plannersrol in de scheepvaart hier in Rotterdam! Transportplanner in de scheepvaart gezocht! Heb Jij: Minimaal een afgeronde MBO diploma met voorkeur van het STC Minimaal 5 jaar ervaring bij een expediteur of rederij en hier met voorkeur container control of transport gedaan; Kennis en ervaring met MS Office (Excel/Word en Outlook) Een goede beheersing..

Expediteur Warehousing

Expediteur Warehousing   Als Expediteur Warehousing ben je verantwoordelijk voor het behandelen van één of meer accounts. Je onderhoud contacten, verzorgt alles vanaf de fabriek tot en met de eindontvanger en je zorgt voor de documenten.   Heb jij:   Een afgeronde MBO+ opleiding in de richting van Logistiek, bij voorkeur aan het Scheepvaart en..