Customer Service Export Documentatie

Aan de slag bij een van de gezelligste scheepvaart organisaties van Rotterdam?   Heb jij: een afgeronde MBO-opleiding in de richting van logistiek; stage- of werkervaring opgedaan in de scheepvaart; Uitstekende administratieve vaardigheden?   Wil jij: Werken op een toplocatie in het centrum van Rotterdam; Deel uitmaken van een hecht en familiair team; Klantcontact en..

Human Resource (HR) Medewerker

Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en zie jij het glas halfvol? Ben jij energiek en haal jij er voldoening uit om alles op het gebied van HR en facilitaire zaken in goede banen te leiden? Lees dan snel verder !   Heb jij: Een MBO+/HBO-diploma; Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als..

HBO / WO Procurement Consultant

Ben jij communicatief vaardig en commercieel vindingrijk? Haal jij voldoening uit onderhandelen en vind jij het te gek om de beste deals binnen te halen? Lees dan snel verder!   Heb jij: Een afgeronde commerciële hbo-opleiding (of een vergelijkbaar vakgebied); Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in geschrift; Minimaal..

Medewerker Proces Control (Sep 2020)

Medewerker Proces Control (Sep. 2020) Onze opdrachtgever is meer dan 15 jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in het vervoeren via het spoor. Momenteel hebben zij in meerdere landen vestigingen.  Onze opdrachtgever vervoerd voornamelijk bulk goederen, containers en granen. Wat hen onderscheid ten opzichte van de concurrenten is dat zij het transport een stuk sneller..

Customer service import bij een rederij

Heb jij: Werkervaring in de scheepvaart en goede communicatieve vaardigheden; Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Ervaring met het werken in Excel?   Wil jij: Werken in een internationale omgeving; Een bureau in een gloednieuw kantoorpand in Rotterdam; Bij één van de grootste scheepvaartbedrijven van de wereld werken?  ..

Logistiek Teamleider / Ploegleider / Voorman Distributiecentrum (3 ploegen)

Jij zorgt voor een correcte uitvoering van het productieproces en beschikt over uitstekende leidinggevende capaciteiten. Je hebt het talent om jouw team ook onder de dagelijkse operationele druk steeds optimaal te blijven aansturen. Heb jij: Een behaalde logistieke MBO opleiding (niveau 4); Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke teamleiders functie; De bereidheid om te..

Fleet Coördinator

Heb jij:  · Ervaring op het gebied van equipment control, maintainence and repair en claims in de logistiek; · Analytisch vermogen en oog voor detail; · Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels zowel in woord en geschrift?   Wil jij:  · Een verantwoordelijke uitdagende baan; · Nauw in contact staan met klanten, vervoerders en terminals;..

(HBO) Warehouse Supervisor WMS binnen een spiksplinternieuw & gigantisch DC

Onze opdrachtgever is een internationale verhandelaar binnen de AGF-branche. Zij hebben verschillende distributiecentra waar ze verschillende logistieke activiteiten uitvoeren, zoals verladen en het verpakken van producten en het service toegevoegde waarde. Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor de dienstverlening van onze opdrachtgever. Zij bieden niet alleen de producten aan, maar de totale dienstverlening naar..

Inside Sales medewerker

Inside Sales medewerker voor een Rederij in Rotterdam Heb jij: MBO en/of HBO werk- en denkniveau; Minimaal 1 – 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële rol binnen de logistiek; Een goede uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Wil jij: De buitendienst ondersteunen door middel van commerciële werkzaamheden; Klantbezoeken commercieel opvolgen; Werken binnen..

Commercieel Binnendienst Medewerker Chemicaliën

Ben jij iemand die servicegericht is en zijn/haar enthousiasme graag overbrengt aan zowel de klant als de collega? Dan is deze functie geschikt voor jou! Heb jij: Een afgeronde Hbo opleiding; Kennis van MS Office producten; Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal? Wil jij: Een aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen; Commerciële processen ondersteuning..

Logistiek Coördinerend Medewerker

Sta jij graag in contact met internationale klanten en leveranciers? Ben jij daarnaast een ster in organiseren, coördineren en plannen? Kan jij makkelijk prioriteiten stellen én spreek je uitstekend engels? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Een MBO opleiding niveau 4 afgerond (richting Logistiek of Administratie); Minimaal 3 jaar ervaring in..

Medewerker Export Booking Desk

Medewerker Export Booking Desk Onze opdrachtgever is een grote internationale rederij en wereldwijd verzorgen zij allround logistieke oplossingen afgestemd op de behoeften van de klant. Ze omvatten de gehele logistieke keten, van de planning tot implementatie. Zij hebben ongeveer 150 eigen schepen en rond 350.000 containers. Onze opdrachtgever bestaat bijna 150 jaar en staan in..

Barge Planner

Als planner van binnenvaartschepen ga jij ervoor zorgen dat de schepen op tijd van A naar B varen. Heb jij: Minimaal een HAVO of MBO 4 opleiding afgerond met een logistieke achtergrond; Enige ervaring met het plannen in de binnenvaart is gewenst, maar geen eis; Goede kennis van de Engelse taal en de Nederlandse taal,..

Beginnend Expediteur Zeevracht Import

Als Junior Expediteur Import assisteer je in eerste instantie de (Senior) Expediteurs ten behoeve van het begeleiden en organiseren van zendingen. Heb jij? Een afgeronde logistieke MBO-opleiding; En/of minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse maar ook Engels taal?   Wil jij? De contacten onderhouden met jouw..

Customer Service Medewerker (SAP)

Ben jij communicatief sterk, stressbestendig, servicegericht, nauwkeurig en kun je zowel alleen of in teamverband goed uit de voeten? Dan hoef je niet verder te zoeken, dit is de perfecte baan voor jou!   Heb jij: Een afgeronde MBO/HBO opleiding richting administratie, commercie of logistiek; Kennis en kunde van SAP en diverse Microsoft Office programma’s;..

(Junior) Inkoper

Heb jij: Commerciële instelling en weet jij de juiste afspraken met leveranciers te realiseren; Een afgerond HBO diploma op zak; Een NEVI1 certificaat op zak (is een pré)? Wil jij: Aan de slag gaan in een internationale, technische organisatie; Ervoor zorgen dat de organisatie wordt voorzien van de juiste producten en materialen; Ervoor zorgen dat..

Logistiek Coördinator

Logistiek coördinator   Jij regelt de logistiek voor alle gekochte en verkochten goederen. Import, export, warehousing, een logistieke uitdaging van A tot Z! Heb jij: Een afgeronde MBO opleiding in de richting van logistiek; Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal, zowel in woord als in geschrift; Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de expeditie?..

Ervaren Expediteur gezocht!

Ervaren Expediteur gezocht voor internationale rederij gelegen in het centrum van Rotterdam!   Heb jij: Een relevante logistieke opleiding afgerond op MBO 4 niveau en minimaal 2 jaar ervaring in de expeditie; Een flexibele instelling en kan je goed omgaan met werkdruk; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?..

Vesselplanner

Vesselplanner gezocht voor een Internationale containerrederij gevestigd in het centrum van Rotterdam! Heb jij:  · Minimaal 2 jaar werkervaring als Vesselplanner; · Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift; · Ervaring en kennis van CASP of Stowage Planning Program?   Wil jij:  · Een functie, waarin jij verantwoordelijk..

Internationaal Trader

Wil jij werken in een jong, ambitieus team en de wereld betreden van voedingsmiddelen? Heb jij: Een afgeronde HBO opleiding; Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een trader positie (bij voorkeur al een netwerk opgebouwd); Een vloeiende beheersing van de Engelse taal? (Kennis van andere buitenlandse taal naast Engels is een pré) Wil jij: Een..