Groupageplanner

Fulltime Groupage planner · Heb jij ervaring met groupageplanning of ben jij in het bezit van een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de logistiek of een vergelijkbare branche? · Wil jij een uitdagende functie bij een gezonde onderneming met een sterke marktpositie? · Varieer jij graag je werkzaamheden en heb jij een flexibele instelling? Ben..

HR & Crewing manager (scheepvaart)

Heb jij: MBO/ Hbo-diploma in een relevante richting, zoals Human Resource Management; Bekendheid met binnenvaart door netwerk of functies; Minimaal 3 jaar relevante ervaring in de HR-sector, bij voorkeur binnen de binnenvaart. Lees dan snel verder! De uitdaging: Als recruiter in de binnenvaart ligt jouw taak in het aantrekken van geschikt personeel voor binnenschepen. Je organiseert..

Customer Service Orderwerking

Medewerker Orderverwerking / Customer Service (afdeling Wegtransport) MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in logistieke richting Relevante werkervaring binnen de logistiek Salaris tussen de €2500 en €4000 Ben jij op zoek naar: Onze opdrachtgever is een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van containerlogistiek in het Europese achterland. Met een goed ontwikkeld netwerk van terminals en..

Ervaren logistiek teamleider

Ben jij resultaatgericht, flexibel & word je er blij van om andere mensen beter te maken? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: De kans hebben om het verschil te maken; Voldoende groeimogelijkheden binnen je functie; Werken binnen een team met een informele sfeer en korte lijntjes? Lees dan snel verder! De uitdaging:..

Meewerkend Voorman

Ben jij zelfstandig? Weet jij van aanpakken en ben je een echte leider? Dan is dit de uitdaging voor jou! Wil jij: Een uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden; Een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken binnen een dynamisch team in de scheepsbouw? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Meewerkend Voorman ben je verantwoordelijk..

Bankwerker

Hou jij niet van stilzitten? Weet jij van aanpakken en ben je op zoek naar een baan met veel vrijheid? Dan is dit de uitdaging voor jou! Wil jij: Een uitdagende functie met veel afwisseling; Een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken binnen een dynamisch team in de scheepsbouw? Lees dan snel verder! De..

Customer service- / Administratief medewerker

Customer service- / Administratief medewerker MBO werk- en denkniveau; Ervaring in de logistieke sector is een pré; Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.000. Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende functie binnen de logistieke wereld? En vind jij het leuk om deel uit te maken van een hecht team en dagelijks bij te..

BIM Modelleur Koeltechniek

BIM Modelleur Koeltechniek Bedrijf dat gespecialiseerd is in koeltechniek, elektrotechniek en klimaattechniek •            Ontwerpen van verlichtingsplannen in 2D en 3D; •            Zelfstandig plannen en organiseren van werkzaamheden; •            Communiceren met collega's over projectvoortgang en -details. Heb je een passie voor lichtontwerpen en een stressbestendige instelling? Vind je het uitdagend om met deadlines te werken en..

BIM Modelleur Verplichtingsplannen

BIM Modelleur Verlichtingsplannen Bedrijf dat gespecialiseerd is in koeltechniek, elektrotechniek en klimaattechniek • Beschikken over een MBO-4 diploma, bij voorkeur richting elektrotechniek; • Ontwerpen van verlichtingsplannen voor retail projecten; • Interactie met collega modelleurs en projectleiders Ben jij stressbestendig, nauwkeurig en heb je passie voor alles wat met licht te maken heeft? Ben je op..

Salesmanager Duits

Wil jij werken bij een internationale en groeiende organisatie? Ben jij commercieel ingesteld doordat je goed kan onderhandelen en besluiten kan nemen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een Bachelor diploma in handel, economie of logistiek, of beschik jij over een gelijkwaardig niveau van professioneel/intellectueel vermogen; Een goede beheersing van de Engelse..

Expediteur

Expediteur  MBO+ werk- en denkniveau  Ervaring in de logistieke sector  Salaris € 2.800 – € 3.500  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een internationale en onafhankelijke expediteur en vind jij het leuk om zorg te dragen voor de hoogwaardige klantenservice? Lees dan door!    Wat ga je doen?  Je bent verantwoordelijk..

Coordinator Customer Service Export Documentation

Coordinator Customer Service Export Documentation  MBO werk- en denkniveau  Ervaring in de scheepvaartsector  Salaris € 2.200 – € 2.800  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een internationale rederij en vind jij het leuk om zorg te dragen voor de hoogwaardige klantenservice? Lees dan door!   Wat ga je doen?  Je bent..

Verpakking operator

Wil jij een leuke functie binnen een dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is dit de vacature verpakkingsoperator iets voor jou! Wil jij: Werken binnen een open bedrijfscultuur waar ontwikkeling voorop staat; Mogelijkheden om te groeien in jouw functie; Aan de slag binnen een gemotiveerd en informeel team? Lees..

Weekplanner

Weekplanner HBO werk- en denkniveau binnen in de logistieke richting Kennis van operations binnen een spoorbedrijf Salaris € 3.300 – € 4.700 Ben jij op zoek naar dynamische en uitdagende functie gericht op goedererenvervoer op een hypermodern kantoor en vind jij het leuk om in oplossingen te denken? Dan is deze vacature echt wat voor..

Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker MBO+ werk- en denkniveau binnen de logistieke industrie Ervaring binnen de financiële administratie Salaris € 2.000 – € 3.000 Ben jij op zoek naar uitdagende en afwisselende functie binnen in informeel bedrijf in de logistiek en vind jij het leuk om in oplossingen te denken en wil jij een wereldwijd netwerk opbouwen?..

Administratief Medewerker (24-40 uur)

Wil jij werken als verbindende schakel binnen een groeiende organisatie? Ben jij nauwkeurig ingesteld doordat je gegevens juist kan verwerken en verantwoording af kan leggen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal; Een oog voor detail en omgang met..

Logistiek Coördinator

Ben jij stressbestendig, draag je verantwoordelijkheidsgevoel en behoud jij het overzicht in drukke periodes? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde bachelor opleiding; De nodige werkervaring in de logistiek; Uitstekende kennis van de Nederlands en Engelse taal? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als logistiek coördinator denk je mee met de..

(Assistent) Declarant

Ben jij nauwkeurig, zelfstandig en kan je goed gefocust werken? Heb jij al werkervaring met douane werkzaamheden? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie; In het bezit van minimaal de basisopleiding Declarant / Assistent Declarant; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Wil jij: Werken..

Commercieel Medewerk(st)er Frankrijk

Commercieel medewerk(st)er Frankrijk  MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in logistieke richting;  A-Z Functie;  Uitstekend salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je een grote rol speelt in het vestigen van een naam binnen de transportmarkt? Onze logistieke opdrachtgever biedt jou de kans om als FTL-specialist verantwoordelijk te..

Logistiek administratief medewerker

Logistiek administratief medewerker  MBO+ werk- en denkniveau;  Financieel gezonde werkgever;  Salarisindicatie: €2.300 – €3.100 en 13e maand! Ben je administratief goed onderlegd en heb je affiniteit met auto’s? En wil je werken bij een toonaangevende speler binnen de import en export van oldtimers tot aan supercars? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Het..