Verpakking operator

Wil jij een leuke functie binnen een dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is dit de vacature verpakkingsoperator iets voor jou! Wil jij: Werken binnen een open bedrijfscultuur waar ontwikkeling voorop staat; Mogelijkheden om te groeien in jouw functie; Aan de slag binnen een gemotiveerd en informeel team? Lees..

Weekplanner

Weekplanner HBO werk- en denkniveau binnen in de logistieke richting Kennis van operations binnen een spoorbedrijf Salaris € 3.300 – € 4.700 Ben jij op zoek naar dynamische en uitdagende functie gericht op goedererenvervoer op een hypermodern kantoor en vind jij het leuk om in oplossingen te denken? Dan is deze vacature echt wat voor..

Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker MBO+ werk- en denkniveau binnen de logistieke industrie Ervaring binnen de financiële administratie Salaris € 2.000 – € 3.000 Ben jij op zoek naar uitdagende en afwisselende functie binnen in informeel bedrijf in de logistiek en vind jij het leuk om in oplossingen te denken en wil jij een wereldwijd netwerk opbouwen?..

Administratief Medewerker (24-40 uur)

Wil jij werken als verbindende schakel binnen een groeiende organisatie? Ben jij nauwkeurig ingesteld doordat je gegevens juist kan verwerken en verantwoording af kan leggen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal; Een oog voor detail en omgang met..

Inside Sales Medewerker

Wil jij werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie? Ben jij commercieel ingesteld doordat je sterk kan onderhandelen en snel besluiten kan nemen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal; Affiniteit met internationaal wegvervoer en logistiek? Lees dan snel..

Logistiek Coördinator

Ben jij stressbestendig, draag je verantwoordelijkheidsgevoel en behoud jij het overzicht in drukke periodes? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde bachelor opleiding; De nodige werkervaring in de logistiek; Uitstekende kennis van de Nederlands en Engelse taal? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als logistiek coördinator denk je mee met de..

Expediteur

Expediteur Wil jij import- en exportzendingen afhandelen? Ben jij in staat om zelfstandig aan de slag te gaan en wil je tegelijkertijd onderdeel zijn van een gezellig team? Dan is ‘’Expediteur’’ de vacature voor jou! Wil jij: Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden; Een gezellig informele sfeer binnen het team; De kans om jezelf volledig..

(Assistent) Declarant

Ben jij nauwkeurig, zelfstandig en kan je goed gefocust werken? Heb jij al werkervaring met douane werkzaamheden? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie; In het bezit van minimaal de basisopleiding Declarant / Assistent Declarant; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Wil jij: Werken..

Commercieel Medewerk(st)er Frankijk

Commercieel medewerk(st)er Frankrijk  MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in logistieke richting;  A-Z Functie;  Uitstekend salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je een grote rol speelt in het vestigen van een naam binnen de transportmarkt? Onze logistieke opdrachtgever biedt jou de kans om als FTL-specialist verantwoordelijk te..

Logistiek administratief medewerker

Logistiek administratief medewerker  MBO+ werk- en denkniveau;  Financieel gezonde werkgever;  Salarisindicatie: €2.300 – €3.100 en 13e maand! Ben je administratief goed onderlegd en heb je affiniteit met auto’s? En wil je werken bij een toonaangevende speler binnen de import en export van oldtimers tot aan supercars? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Het..

Customer Service Medewerker

Ben jij klantvriendelijk, gedreven en gestructureerd? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Afgeronde opleiding op MBO niveau 3 of 4; Eerdere ervaring in vergelijkbare rol is wenselijk, maar niet vereist; Uitstekende vaardigheid in het spreken en schrijven van Nederlands, Engels en/of Duits? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Customer Service medewerker..

Inside Sales Operator

Inside Sales Operator Logistiek MBO-diploma 5 jaar ervaring in expeditie € 2800 – €3500 Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de scheepvaart? Vind jij het leuk om te onderhandelen met externe partijen over tarieven en contracten? Dan is deze vacature echt wat voor jou, lees snel verder! Wat ga je doen? Jij..

Backoffice medewerker

Beschik jij over goede schriftelijke vaardigheden en ben jij opzoek naar een veelzijdige administratieve functie? Dan is dit de backoffice functie voor jou! Wil jij: Werken binnen een open bedrijfscultuur waar klantgerichtheid voorop staat; Mogelijkheden om te groeien in jouw functie; Aan de slag binnen een gemotiveerd en informeel team? Lees dan snel verder! De..

commercieel / operationeel medewerker

commercieel / operationeel medewerker MBO+ werk- en denkniveau op logistiek gebied; Commerciële ervaring samen met een affiniteit voor transport; Salaris: €2300 – €3500. Ben jij nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en gestructureerd en wil jij jezelf ontwikkelen bij een logistiek transportbedrijf waar uitdaging en zelfstandigheid centraal staan? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als commercieel /..

Planner Zeecontainers

Planner containers MBO+ werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar ervaring in internationale transportplanning, bij voorkeur met containers; Salaris: €2500 – €4000. Ben jij flexibel, communicatief sterk en op zoek naar een uitdagende functie bij een toonaangevende organisatie in de logistieke sector? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als planner containers is het aan jou..

Export Customer Service

Export Customer Service  MBO+ werk- en denkniveau – Een logistieke opleiding is een pré  Ervaring in een vergelijkbare functie – In scheepvaart of transport is een pré  Salaris: €2200 – €3000  Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie bij een internationale logistieke organisatie en vind jij het leuk om de schakel te..

Rail Coördinator

Rail Coördinator MBO+ werk- en denkniveau Logistieke ervaring een pré Salaris: €2400 – €3000 excl. onregelmatigheidstoeslag Heb jij interesse in spoorweglogistiek en wil je een functie waarin je jouw creativiteit kwijt kan? Werk jij secuur en wil jij je ontwikkelen binnen een bedrijf met diverse opdrachtgevers? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wat..

Logistiek Medewerker

Wil jij werken bij een wereldwijd opererend bedrijf? Ben jij fulltime beschikbaar en beschik jij over enige ervaring binnen de logistiek? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij:   Enige ervaring in de logistiek of een logistieke opleiding afgerond; Een leergierige en proactieve houding; Goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing..

Logistiek Manager

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, vindt je het leuk om klaar te staan voor zowel je collega’s als onze klanten en kan je goed samenwerken/communiceren? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een goede Hbo mindset; Geen probleem met ploegendiensten; Een proactieve houding gecombineerd met een flexibel vermogen? Wil jij: Een team met..

Logistiek Coördinator

Wil jij werken bij een wereldwijd opererend bedrijf? Ben jij fulltime beschikbaar en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een minimaal afgeronde MBO-4 opleiding in logistieke richting; Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling; Goede communicatieve skills in zowel Nederlands..