Sales Representative

Ben jij een strategische denker, weet jij jezelf representatief te presenteren en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol in de transport en logistiek branche Een gedreven, commerciële instelling Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en..

Freight Forwarder

Krijg jij energie van het vinden van de beste oplossing, heb jij enige kennis binnen de transportwereld en zoek jij een uitdagende fulltimebaan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol De beheersing van MS Office Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse..

Manager Machinetransport

Kun jij nauwkeurig en gestructureerd werken, beschik jij over de kennis van het reilen en zeilen in de logistiek en kun jij zelfstandig werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring met het transport van machines en douaneprocedures De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees..

Coördinator Montage Buitenland

Ben jij communicatief vaardig, technisch sterk en op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO niveau en een opleiding richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde Kennis van moderne bouw De beheersing van de Engels taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Coördinator Montage Buitenland ga jij aan..

Projectleider Montage Buitenland

Vind jij het te gek om veel in het buitenland te verblijven, heb jij geen angst voor hoogtes en heb jij leidinggevende capaciteiten? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau Ervaring met montage van staalconstructies Een gestructureerde werkwijze Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Projectleider Montage Buitenland werk..

Montage Medewerker (Internationaal)

Ben jij zowel zelfstandig als in teamverband sterk, ben jij bereid om te reizen voor je werk en houd jij niet van stilzitten? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau Kennis van constructie en bouw De beheersing van de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Montage..

Customer Service Engineer

Heb jij communicatieve vaardigheden, ben jij resultaatgericht en ben jij een echte teamplayer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Relevante werkervaring De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Customer Service Engineer neem jij orders en aanvragen in behandeling, zorgt voor..

Las Coördinator

Ben jij een echte teamplayer, kun jij daarnaast ook zelfstandig werken en neem jij graag initiatief? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Een Welding Engineer diploma of bent bezig met de opleiding De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Las..

Technisch Inkoper

Ben jij analytisch sterk, beschik jij over communicatieve vaardigheden en heb jij ervaring met het implementeren van verbetertrajecten? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring in een technische omgeving als inkoper De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Technisch Inkoper..

Projectmanager

Ben jij klant- en resultaatgericht, heb jij ervaring met het werken met MSProject en heb jij ervaring met ERP? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring met multidisciplinaire projecten De beheersing van de Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het..

Ervaren Production Engineer

Heb jij affiniteit met techniek, ben jij stressbestendig en ben jij communicatief goed onderlegd? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO+ werk- en denkniveau Enkele jaren ervaring in een technische omgeving De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Production Engineer werk jij in projectteams..

Facility Specialist

Ben jij oplossingsgericht, heb jij 2 rechterhanden en heb jij een praktische instelling? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring in een vergelijkbare functie Een heftruckcertificaat of de bereidheid deze te behalen Een goede beheersing van woord en geschrift in Nederlandse en de Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als..

Business Analyst (Douane & Software)

Beschik jij over de kennis en ervaring om als Business Analyst de beschikbaar gestelde software voor Douane afhandeling up-to-date te houden en door te ontwikkelen. Om de processen van de gebruikers zo goed mogelijk te laten verlopen spelen applicaties een grote rol.   Heb jij: Relevante ervaring met Douaneaangiften; Ervaring met de processen in de..

Applicatie Engineer WMS

Ben jij analytisch sterk, ben jij handig met softwaresystemen en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met een WMS Ervaring met softwareontwikkeling Kennis en ervaring met relationele databases Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Applicatie Engineer WMS ben jij verantwoordelijk voor de..

Customer Service Medewerker

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij klantgericht en kun je makkelijk overweg met een computer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Affiniteit met de logistiek en transport Communicatieve kwaliteiten en een oplossingsgerichte instelling Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De..

QHSE Specialist

Ben jij communicatief sterk, werk jij nauwkeurig en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Kennis van HACCP en ISO-normen Passie voor het vak Ervaring in een vergelijkbare functie Lees dan snel verder! De uitdaging: Als QHSE Specialist houd jij je bezig met het waarborgen en verbeteren van..

Coordinator Key Account

Heb jij een servicegerichte instelling, beschik jij over sociale vaardigheden en ben jij een échte relatiebouwer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minstens 2 jaar ervaring in een klantgerichte functie (bijv. customer service/transportplanner) Passie voor transport en logistiek Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees..

Quality Assurance Control Specialist

Ben jij een echte teamplayer, analytisch sterk en ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol Ervaring met ISO en andere kwaliteitssystemen Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Quality Control Specialist houd jij..

Medewerker Technische Dienst

Heb jij een opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatroncia afgerond en zoek jij een leuke baan om dit in de praktijk te brengen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal een afgeronde MBO 3 of MBO 4 opleiding Technische inzicht en affiniteit De beheersing van de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De..

Supervisor

Ben jij een echte peoplemanager, ben jij analytisch sterk en heb jij ervaring met Excel? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO+ werk- en denkniveau Minimaal één jaar ervaring als leidinggevende De volledige beheersing van de Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het coördineren..