Logistics Engineer Freight

Heb jij een hoog analytisch vermogen, heb jij een hands on mentaliteit en voel je je als een vis in het water in de logistiek? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde bachelor- of masteropleiding Een aantal jaar ervaring in een gelijkwaardige functie Ervaring binnen de contractlogistiek Lees dan snel verder!..

Operations Manager

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij een geboren leider en werk jij oplossingsgericht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ruime leidinggevende ervaring in een 3PL omgeving Een passie voor logistiek Een goede beheersing van woord en geschrift in de Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Operations Manager ben..

Inside Sales Coordinator

Neem jij graag initiatief, heb jij jouw timemanagement op orde en ben jij communicatief sterk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO+/HBO werk- en denkniveau Ervaring met klantgericht werken Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Inside Sales Coordinator..

Senior Assistent Accountant

Ben jij sterk in teamverband, ben jij communicatief vaardig en werk je resultaatgericht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Ervaring met programma’s waaronder Excel Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Senior Assistent Accountant ben je verantwoordelijk..

Junior Assistent Accountant

Ben jij bereid jezelf te ontwikkelen, ben jij communicatief vaardig en ga je nauwkeurig te werk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO+ werk- en denkniveau De ambitie jezelf te ontwikkelen in de accountancy Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als..

Process and Data Analist

Heb jij ervaring met het leiden van projecten, ben je communicatief sterk en zijn software programma’s jou niet vreemd? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een HBO opleiding in de richting van Supply Chain, Logistiek of Tech. Bedrijfskunde Ruime ervaring in de Supply Chain of Logistiek en een Lean Green Belt certificering..

QC Medewerker

‘Ben jij bekend met het uitvoeren van kalibraties en het volgen van productieprocessen? Lees dan vooral verder!’ Wil jij: De verantwoordelijkheid dragen voor het waarborgen van product- en proceskwaliteit; Actief bijdragen aan de optimalisatie van productieprocessen; Een sleutelrol vervullen in het identificeren en oplossen van kwaliteitskwesties? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als QC medewerker..

Allround monteur – Technische dienst

‘Heb jij continue aandacht voor veiligheid bij reparatiewerkzaamheden? Lees dan vooral verder!’ Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van onderhoud aan machines, installaties, gebouwen en terreinen; Storingen verhelpen en deelnemen aan investeringsprojecten; Een sleutelrol vervullen als installatieverantwoordelijke op locatie? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als technische onderhoudsmedewerker ben jij cruciaal in het waarborgen..

Accountmanager

Ben je sales gedreven. Ligt jouw focus op klantbeheer en het uitbouwen van relaties en krijg je energie van upselling. Heb je ervaring  met transport en logistiek. Solliciteer dan direct en grijp je kans! Heb jij: Ervaring in de sales en bij voorkeur in transport en logistiek; Kennis van wegtransport en ervaring met beheren en..

Logistiek Coördinator

Heb jij ervaring met het aansturen van een team, ben jij flexibel inzetbaar en heb jij een oog voor detail? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring binnen de logistiek en ervaring met het aansturen van een team De bereidheid om in ploegendienst te werken Een goede beheersing van woord en geschrift..

Sales and Data Marketeer

Ben jij stressbestendig, zoek jij altijd naar de beste oplossing en maak jij graag het verschil? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met binnen marketing en/of sales Een commerciële instelling Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Sales..

Expediteur Special Equipment

Ben jij stressbestendig, zoek jij altijd naar de beste oplossing en maak jij graag het verschil? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met transportplanning en/of expeditie Een commerciële instelling Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Expediteur Special..

Logistics Engineering

Wil jij: Op alle niveaus effectief communiceren en samenwerken; Uitdagingen aangaan en je mannetje staan in een internationale omgeving; Werken aan wereldwijde projecten en reizen? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistics Engineer speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de business en het stroomlijnen van wereldwijde processen binnen ons bedrijf. Je..

Salarisadministrateur

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, werk je nauwkeurig en sta je altijd klaar voor je collega’s? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring binnen een vergelijkbare rol Ervaring met Excel en andere payroll-systemen Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging:..

Facilitair Supervisor

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten, heb jij een oog voor detail en ben jij communicatief sterk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau Minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De..

Commercieel Manager

Werk jij resultaatgericht, herken jij commerciële kansen en ben jij de specialist om bij te dragen aan de potentiële groei? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een gedreven en resultaatgerichte instelling in sales, beschik jij over ervaring in de transportsector en ben jij bekend in contractlogistiek? Minimaal HBO werk- en denkniveau, verkregen..

Teamleider Voorbereiding

‘Heb jij kennis van 5S en Lean en ben jij flexibel om ook in het weekend te werken? Lees dan vooral verder!’ Wil jij: Een sleutelrol vervullen in het waarborgen van de dagelijkse productie-effieiëntie; Een dynamisch team leiden binnen een veranderlijke omgeving; Bijdragen aan de levering van hoogwaardige producten aan de klanten? Lees dan snel..

Supervisor Operations

Houdt jij in iedere situatie je hoofd koel, ben jij een kei in het aansturen van jouw team en heb je graag de touwtjes in handen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO werk- en denkniveau Enkele jaren ervaring als leidinggevende in de logistiek Een goede beheersing van woord en geschrift in..

Maintenance Monteur (Dagdienst)

Ben jij flexibel, proactief, klantgericht en op zoek  naar een nieuwe uitdaging als monteur? Dan past deze vacature perfect bij jou! Wil jij:   Verantwoordelijk zijn voor het gepland onderhoud, inspecties en reparatiewerkzaamheden aan machines en installaties; Actief bijdragen aan de overgang van reactief naar preventief onderhoud in een groeiende organisatie; Werken in een team..

Senior Business Development Manager

Ben jij analytisch vaardig, ben jij communicatief sterk en kun jij zelfstandig werken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een bachelor- of masterdiploma richting logistiek of commercieel Sales ervaring binnen de transportsector Ervaring met (internationale) B2B projecten Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Senior Business Development Manager ben jij een belangrijke..