HR Service medewerker

Ben jij een echte teamspeler en beschik jij over administratieve kwaliteiten met een resultaatgerichte visie op succes? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: De beheersing op MBO / HBO werk- en denkniveau; De vloeiende beheersing in de Nederlandse taal en kennis van de Engelse taal en Poolse taal; Enige opgedane werkervaring met..

Commercieel Expediteur Venlo

Ben je zelfstandig. Wil je aan de slag in de transportmarkt en wil je deel uitmaken van het blok Frankrijk. Op zoek naar ladingen en deze combineren. Dan ben jij de kandidaat welke we zoeken! Heb jij: het in huis om een klant tevreden te stellen; kennis van de talen:  Nederlands, Duits of Engels. Frans..

Coördinator Customs (Douanezaken)

Coördinator Customs  (Fulltime) Functie omschrijving Je bent hét aanspreekpunt en de kartrekker binnen de afdeling voor alle douanezaken gerelateerd aan onze logistieke dienstverlening in een bonded warehouse. Je zoekt altijd naar een snellere en efficiëntere manier van werken en blijft op de hoogte van veranderende wet- en regelgevingen. In de interactie met klanten en projecten..

Ervaren Declarant

Ben jij flexibel en weet jij ideeën om te zetten in acties? Heb jij affiniteit met douaneactiviteiten en heb jij goede communicatieve vaardigheden? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Een opleiding afgerond tot declarant; Enkele jaren werkervaring als declarant; Goede kennis en ervaring met Office-pakketten en ervaring met WMS-systemen (pre); Uitstekende..

Ervaren Transportplanner Internationaal

Als transportplanner ben jij verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van een zo efficiënt mogelijke transportplanning. De chauffeurs dienen de gehele rit geïnstrueerd en begeleid te worden. Heb jij: Ervaring met het plannen van (internationale) transporten; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal; Geen problemen met het werken in ploegen; Eigen vervoer..

Stage – Recruitment & Sales

AXS Logistiek Venlo is op zoek naar commerciële stagiaires welke voor de nieuwe vestiging Venlo onderzoek willen doen of een onderzoek willen uitvoeren binnen onze specialismen en graag meewerken in als recruiter. Ben jij een proactieve en harde werker welke met enthousiasme en durf op zoek gaat naar nieuwe kansen? Dan zoeken wij jou! ’Zelf..