Commercieel Binnendienst Medewerker

Ben je zelfstandig. Schakel je makkelijk tussen de verschillende aandachtsgebieden en zorg jij ervoor dat de klant hierbij centraal staat? Dan ben jij de kandidaat welke wij zoeken. Heb jij: Commerciële kennis en technisch inzicht; De communicatieve vaardigheden om zowel de klant, als de interne afdelingen klantvriendelijk te woord te staan; De affiniteit om oplossingsgericht..

Tender Analist

Heb jij analytische vaardigheden, beschik jij over sterke communicatie vaardigheden en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met Excel Affiniteit met logistiek is een pré Ambitie om jezelf te ontwikkelen Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Tender Analist behandel jij samen met..

Sales Manager Duitsland

Wil jij samen met een team van internationale salesmanagers waar je dagelijks contact mee hebt de aanvragen oppakken. Contracten afsluiten met klanten op locatie. Ben je commercieel en heb je technisch inzicht. Heb je het in je om potentiële klanten aan je te binden waardoor het klantenbestand verder kan groeien? Dan is deze vacature voor..

Teamleider Productie (2 ploegen)

Ben jij stressbestendig, streef jij naar verbetering en ben jij een echte leider? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau Ervaring in de productie in een leidinggevende rol Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging:..

Teamleider Productie

Ben jij een echte leider, houd jij van een dynamische baan en ben jij stressbestendig? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau Ervaring in de productie in een leidinggevende rol Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder!..

Productiemedewerker

Ben jij sterk in organiseren, denk jij oplossingsgericht en heb jij technisch inzicht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: VMBO/ MBO 2 diploma De mogelijkheid fysiek werk te verrichten De beheersing van de Nederlandse, Engelse of Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Productiemedewerker heb je een erg gevarieerd takenpakket…

Allround Planner

Ben jij sterk in organiseren, denk jij oplossingsgericht en heb jij technisch inzicht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO/ HBO werk- en denkniveau Ervaring met MS-Office en ERP De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Allround Planner houd jij je bezig met..

Technisch Inkoper

Heb jij ervaring in de bouwsector, heb jij affiniteit met techniek en ben jij communicatief vaardig? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een HBO diploma in de richting van Techniek/Bedrijfskunde Ervaring met ingewikkelde inkoopprocessen De beheersing van de Engelse en Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Technische Inkoper sta..

Heftruckchauffeur

Heb jij ervaring in een productieomgeving, ben jij gemotiveerd en houd jij van een gezellige sfeer? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minstens een MBO 2 diploma Ervaring in een productieomgeving Een rijbewijs B en een heftruckcertificaat Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Heftruckchauffeur werk je met zware materialen. Je bent..

Project Coördinator

Ben jij communicatie vaardig, sta jij open voor projectmatig werken en heb jij technisch inzicht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een MBO/HBO diploma in een bouw- of commercieel gerelateerde opleiding Organisatorische kwaliteiten en ervaring met MS Office en ERP De beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder!..

Finance Controller

Heb jij ervaring als leidinggevende, houd jij je team scherp en ben jij bekend met financiële wet- en regelgeving? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een HBO Diploma en ruime ervaring binnen een soortgelijke functie Kennis van softwarepakketten waaronder Excel De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees dan snel..

Montagemedewerker Buitendienst

Ben jij een echte aanpakker, beschik jij over technisch inzicht en wil jij dat geen dag hetzelfde is? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij:  MBO 2, 3 of 4 niveau Technisch inzicht Een rijbewijs B Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Montagemedewerker Buitendienst is geen dag hetzelfde en reis je samen..

Allround Planner

Ben jij sterk in organiseren, denk jij oplossingsgericht en heb jij technisch inzicht? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: MBO/ HBO werk- en denkniveau Ervaring met MS-Office en ERP De beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Allround Planner houd jij je bezig met..

Logistic Engineer

Heb jij passie voor logistiek, beschik jij over sterke communicatie vaardigheden en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde Bachelor of Master opleiding Minstens 3 jaar ervaring als logistiek engineer Ervaring binnen een internationale logistieke omgeving Lees dan snel verder! De uitdaging: Als..

Freight Forwarder

Ben jij oplossingsgericht, ben jij sterk in de communicatie en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Administratieve ervaring De bereidheid om verschoven diensten te werken Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Freight Forwarder..

X-Dock Magazijn Medewerker

Krijg jij energie van het vinden van de beste oplossing, heb jij enige kennis binnen de transportwereld en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een heftruckcertificaat of de ambitie om deze te halen De bereidheid om in een 4 ploegensysteem te werken Een goede beheersing van woord..

Business Development Manager Venlo

Krijg jij energie van klantgericht werken, heb jij een proactieve houding en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Business development/ sales ervaring binnen een logistieke omgeving Passie voor sales en logistiek Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel..

Teamleider Warehouse Venlo

Krijg jij energie van het zoeken naar verbeteringen, ben jij een ware teamplayer en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minstens 2 jaar ervaring binnen de logistiek of productie als leidinggevende Een oplossingsgerichte houding en de bereidheid om in een 2 ploegen rooster te werken Een goede..

Medewerker Financiële Administratie

Krijg jij energie van het werken met cijfers, heb jij een assertieve houding en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Enige ervaring met een debiteurenvolgsysteem en debiteurenadministratie MBO werk- en denkniveau Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal Lees dan snel..

Senior Customer Service Medewerker Venlo

Heb jij customer service ervaring, heb jij graag de touwtjes in handen en zoek jij een uitdagende baan? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol en binnen de logistiek Een oplossingsgerichte instelling en communicatieve vaardigheden Een goede beheersing van woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse..