HR medewerker Breda

Wil jij je graag verdiepen in HR gerelateerde taken en ervaring op doen in een veelzijdige functie? Ben je leergierig, proactief en kan jij goed functioneren in een gedreven team? Kom dan snel langs voor een kopje koffie!

De uitdaging:
Bij AXS Logistiek Breda zijn wij op zoek naar een gedreven persoonlijkheid die op zoek is naar zijn/haar startersfunctie. Jij gaat zowel een adviserende als ondersteunende rol binnen de organisatie vervullen, waar je als rechterhand van onze directeuren functioneert. Hierdoor zal je veel bezig zijn met alle HR gerelateerde zaken, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt! Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en je kwaliteiten te ontdekken, er heerst binnen AXS logistiek een start-up vibe, waardoor er dus veel ruimte is voor nieuwe ideeën waar jij mee mag komen! Je komt te werken in een jong en enthousiast team wat bestaat uit Young Professionals die energie halen uit het werken met elkaar.

Verdere werkzaamheden die jij zal gaan uitvoeren, zijn:

 • Assisteren bij de werving van nieuwe werknemers;
 • Opstellen van contracten;
 • Het helpen bij de onboarding van nieuwe werknemers;
 • Controleren of alle informatie van de werknemers volledig is en up to date, en waar nodig aanpassen;
 • Het beantwoorden van vragen over HR gerelateerde zaken;
 • Initiëren en deelnemen aan verschillende HR projecten;
 • Alle HR gerelateerde administratie;
 • Evaluatiegesprekken met interne en externe medewerkers;
 • Coachen van HR collega’s;

Wat kan jij bieden:

 • Een HBO/WO opleiding bij voorkeur HRM;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Een proactief en leergierig karakter;
 • Flexibel ingesteld.

Waar ga jij op gesprek?: 

AXS Logistiek Breda is dé startup binnen AXS logistiek. Vanuit het schitterende klassieke kantoorpand in het centrum van Breda bestrijken wij geheel Noord-Breda. Met een jong, gezellig en gelijktijdig ontzettend gedreven en professioneel team zijn wij leverancier van Internationale organisaties actief in de logistiek, van zowel Corporates tot lokale bedrijven zoals Productiebedrijven, Handelsbedrijven, Logistieke dienstverleners, Warehouses, Rederijen, Warehouses, E-fulfillment, Transportbedrijven etc.. Wij zijn een jong team (gemiddelde leeftijd 25 jaar) met een professionele instelling, waarbij er op de werkvloer veel gezelligheid heerst. Regelmatig gaan wij met elkaar een hapje lunchen buiten de deur, een drankje doen in de stad op vrijdagavond of spelen wij een potje tafeltennis.  

Waarom AXS Logistiek Breda?

AXS Logistiek Breda biedt jou als HR Adviseur de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, door zelf onze HR afdeling verder op poten te zetten. Onze organisatie groeit hard (binnen 1 jaar van ca. 8 medewerkers naar 20+ medewerkers), waardoor wij pas sinds ca. 6 maanden een HR afdeling hebben. Hierdoor zijn wij op zoek naar iemand die alle HR gerelateerde taken naar zichzelf toe kan trekken én de afdeling kan leiden. Wij zijn op zoek naar een pro actieve, enthousiaste medewerker die het maximale uit zichzelf wil halen! Onze belangrijkste eis is dat iemand past binnen ons team, een team van Young Professionals die het motto ‘’Work Hard, Play Hard’’ in de praktijk brengen. Je krijgt de vrijheid om projecten aan te dragen, te onderzoeken, te implementeren en verder te verbeteren / te bewerkstelligen binnen onze organisatie. Daarbij krijg je de vrijheid om je eigen collega’s te werven en een team van gemotiveerde professionals om je heen te verzamelen.

Reageren?

Heb jij interesse? Reageer dan snel door je CV in Word te mailen naar sander.rook@axslogistiek.nl. Je kan ook solliciteren via whatsapp op 06-21320658. Of reageer via het onderstaande formulier! 

SOLLICITEREN

  SOLLICITEER

  Vragen over deze vacature?

  Adviseur: Sander Rook

  Nieuwe Prinsenkade 9
  4811 VC Breda
  T: 076-303 67 00
  W31 6 21320658
  Esander.rook@axslogistiek.nl
   Sander Rook