recruitment consultant 2024

AXS Logistiek is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het bemiddelen naar (vaste) kantoorbanen binnen de Logistiek & Supply Chain. Vanuit het schitterende klassieke kantoorpand in het centrum van Breda. Met een jong, gezellig en gelijktijdig ontzettend gedreven en professioneel team zijn wij leverancier van Internationale organisaties actief in de logistiek, van zowel Corporates tot lokale bedrijven zoals Productiebedrijven, Handelsbedrijven, Logistieke dienstverleners, Warehouses, Rederijen, Warehouses, E-fulfillment, Transportbedrijven etc.

Functie:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid, die zich prettig voelt binnen een hectische en directe omgeving. Een sociaal karakter, een persoon met veel mensenkennis en een enorme dosis inzet, om de gesproken kandidaten gelukkig te maken met een (nieuwe) baan. Young Professionals krijgen binnen AXS Logistiek alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. Een starter ontdekt binnen onze organisatie zijn kwaliteiten en valkuilen en zijn vaardigheden als gespreksvoering, communicatie, relatiebeheer en sales worden tot het uiterste getest. Binnen enkele weken zal je op zowel zakelijk als privé vlak de vruchten plukken en zal je ervaren dat jouw vaardigheden zich snel ontwikkelen. Binnen AXS Logistiek vorm jij de persoonlijke schakel tussen de kandidaat en de klant. Je bouwt aan een lange termijn relatie met de kandidaat en zorgt zo voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever.

Binnen AXS Logistiek wordt je tweeledig opgeleid, zowel op recruitment als op commercieel vlak. Dat betekent dat je zowel personen (werkzoekenden) leert kennen en dien te doorgronden op persoonlijkheid, wensen en capaciteiten – recruitment. Daarbij leer je ook bedrijven kennen met de daarbij behorende dienstverlening, cultuur, wensen en houdt je je bezig met het beheren van bestaande relaties.

Ook ontwikkel je de commerciële kwaliteiten door nieuwe klanten over de streep te trekken en de organisatie er van te overtuigen dat AXS Logistiek de beste leverancier is voor het werven van personeel. Binnen dit hele leertraject ligt de focus op commercie zodat je daar een kei in wordt.

AXS Logistiek kenmerkt zich door een platte structuur. Je leidinggevende is vooral je collega met wie je samen werkt en successen behaalt, deelt en viert. Ook heerst er een start-up vibe, waardoor iedereen zijn steentje bij draagt aan onze groei, door kritisch te kijken naar onze processen. Denk jij dat het beter kan, dan luisteren wij hier graag naar. Staan wij achter je idee? Dan mag jij zelf het idee uit werken!

Wat bieden wij:

Kort gezegd biedt AXS Logistiek een ontwikkelingsproces. Of je nu starter op de arbeidsmarkt bent of een beetje ervaring hebt, bij AXS Logistiek leren wij je de kneepjes van het vak. Je werkt namelijk direct samen met jou leidinggevende en mentor, waardoor hij je direct kan coachen. Je leert omgaan met verschillende persoonlijkheden, reageren op adhoc situaties, relatiebeheer en nieuwe klanten over de streep trekken. Dit doe je op jouw eigen manier met het uiteindelijke doel: een kandidaat blij maken met een nieuwe baan! Dát geeft voldoening! In dit ontwikkelproces wordt je geholpen door ervaren collega’s en trainingen binnen onze eigen academy. Onze eigen academy leidt jaarlijks ca. 20 HBO’ers op tot toppers in ons vak, waardoor zij precies weten wat je nodig hebt om een topper te worden in dit prachtige vak.

Daarnaast bieden wij nog uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Een bonusregeling van 10%;
 • Fan-tas-tische bedrijfsborrels;
 • 31,5 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Laptop- & telefoon van de zaak;
 • Opleidings- & cursusmogelijkheden;
 • Toegang tot YourCampus, waarin je jouw budget zelf kan besteden aan vitaliteit en mobiliteit;
 • 1x per jaar een uitje naar het buitenland;

Wat kan jij bieden:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Een ambitieus en energiek karakter;
 • De wil om nog veel te leren;
 • Een enorm dosis doorzettingsvermogen;
 • Het vermogen om in kansen te denken i.p.v. obstakels;
 • Een gunfactor creeëren;
 • Competitieve instelling;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en een pro actieve instelling;
 • Overtuigingskracht;

Waarom AXS Logistiek Breda?

AXS Logistiek Breda biedt jou als HR Adviseur de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, door zelf onze HR afdeling verder op poten te zetten. Onze organisatie groeit hard (binnen 1 jaar van ca. 8 medewerkers naar 20+ medewerkers), waardoor wij pas sinds ca. 6 maanden een HR afdeling hebben. Hierdoor zijn wij op zoek naar iemand die alle HR gerelateerde taken naar zichzelf toe kan trekken én de afdeling kan leiden. Wij zijn op zoek naar een pro actieve, enthousiaste medewerker die het maximale uit zichzelf wil halen! Onze belangrijkste eis is dat iemand past binnen ons team, een team van Young Professionals die het motto ‘’Work Hard, Play Hard’’ in de praktijk brengen. Je krijgt de vrijheid om projecten aan te dragen, te onderzoeken, te implementeren en verder te verbeteren / te bewerkstelligen binnen onze organisatie. Daarbij krijg je de vrijheid om je eigen collega’s te werven en een team van gemotiveerde professionals om je heen te verzamelen.

Reageren?

Heb jij interesse? Reageer dan snel door je CV in Word + motivatiebrief te mailen naar hr@axslogistiek.nl. Je kan ook solliciteren via Whatsapp op 06-21320658. Of reageer via het onderstaande formulier!

SOLLICITEREN

  SOLLICITEER

  Vragen over deze vacature?

  Adviseur: Sander Rook

  Nieuwe Prinsenkade 9
  4811 VC Breda
  T: 076-303 67 00
  W31 6 21320658
  Esander.rook@axslogistiek.nl
   Sander Rook