HBO Communicatie (stagiair)

Wil jij graag gave en vernieuwende communicatie stukken (offline- en online) opleveren en ervaring op doen in een veelzijdige stageplek? Ben jij leergierig, creatief en heb jij een proactief karakter? Kom dan snel langs voor een kopje koffie!

De uitdaging:

De uitdaging is kort gezegd: alle communicatie (zowel intern- als extern) naar een hoger level trekken voor AXS Logistiek Brabant, Customs Professionals Nederland en HYP Breda (in de toekomst wellicht nog wel meer labels en/of vestigingen). Wij zijn op zoek naar een creatieve, kritische, initiatiefrijke en zelfstandige persoonlijkheid die op zoek is naar een stageplek per begin 2023. Je gaat zowel een adviserende als ondersteunende rol binnen de organisatie vervullen. Het ene uur ben je bezig met het herschrijven van documenten voor intern, het andere uur ben je aan het brainstormen over de juiste communicatievormen (digitaal) met onze sollicitanten en het daadwerkelijke bericht en vervolgens ben je weer bezig met het toetsen van contracten. Binnen deze functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je kwaliteiten te ontdekken door veel samen te werken met de verschillende afdelingen in bijv. Rotterdam en Breda. Er heerst binnen onze organisatie een start-up vibe, waardoor er dus veel ruimte is voor nieuwe ideeën waar jij mee mag komen!

Binnen onze organisatie gaan wij een nieuw ATS systeem (lees CRM systeem) implementeren, waardoor wij de kans krijgen om alle teksten, templates etc. te herzien én te verbeteren. Met jouw kennis en expertise ben jij de aangewezen persoon binnen onze organisatie om deze teksten te schrijven en wellicht verschillende teksten te toetsen (AB testen). Heb je hier nog geen ervaring mee? Dat is niet erg, want uiteindelijk kan je wel kennis verhalen bij collega’s binnen onze organisatie. Ook krijg je de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen. Dit kan door middel van calls met partners en leveranciers, concullega’s, maar dit is ook iets waarbij wij als organisatie kunnen faciliteren door middel van cursussen. Verder kom je te werken in een jong en enthousiast team wat bestaat uit Young Professionals die energie halen uit het werken met elkaar.

Wat kan jij bieden:

 • Een HBO/WO opleiding richting communicatie, ervaring is een pré.
 • Een stage per eind januari / begin februari 2023 voor ca. 18-20 weken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een creatieve geest en flexibele instelling.

Waar ga je op gesprek?

AXS Logistiek Brabant en HYP Breda zijn dé startups binnen onze organisatie. Vanuit het schitterende klassieke kantoorpand in het centrum van Breda bestrijken wij geheel Noord-Brabant en helpen wij werkzoekende aan een gave nieuwe uitdaging. Met een jong, gezellig en gelijktijdig ontzettend gedreven en professioneel team zijn wij leverancier van internationale organisaties actief in de logistiek en office. Wij zijn een jong team (gemiddelde leeftijd 25 jaar) met een professionele instelling, waarbij er op de werkvloer veel gezelligheid heerst. Regelmatig gaan wij met elkaar een hapje lunchen buiten de deur, een drankje doen in de stad op vrijdagavond of spelen wij een potje tafeltennis.

Waarom AXS Logistiek Brabant en HYP Breda?

Wij bieden jou als Communicatie Stagiair de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, door zelf met initiatieven te komen voor het verbeteren van allerlei interne- en externe communicatie. Onze organisatie groeit hard (binnen 1 jaar van ca. 8 medewerkers naar 30+ medewerkers), waardoor allerlei communicatievormen herzien en verbeterd kunnen worden. Hierdoor zijn wij op zoek naar iemand die alle Communicatie gerelateerde taken naar zichzelf toe kan trekken, verbetervoorstellen kan doen én kan implementeren. Wij zijn op zoek naar een pro actieve en enthousiaste medewerker die het maximale uit zichzelf wil halen! Onze belangrijkste eis is dat iemand past binnen ons team, een team van Young Professionals die het motto ‘’Work Hard, Play Hard’’ in de praktijk brengen. Als Communicatie Professional krijg je de vrijheid om projecten aan te dragen, te komen met nieuwe ideeën en het maken van gave communicatiestekken (online- en offline).

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd om meer te weten over deze functie? Mail dan naar hr@axslogistiek.nl of bel/app naar 06 21637416 of 076-3036700! Ook kan je reageren via de onderstaande knoppen!

SOLLICITEREN

  SOLLICITEER

  Vragen over deze vacature?

  Adviseur: Sander Rook

  Nieuwe Prinsenkade 9
  4811 VC Breda
  T: 076-303 67 00
  W31 6 21320658
  Esander.rook@axslogistiek.nl
   Sander Rook