Vestigingsmanager

Vrijheid, verantwoordelijkheid, eigen budget, ondernemen en alle mogelijkheden tot ontwikkeling en ondernemerschap. Dat is wat wij bieden voor de nieuwe vestigingsmanager / ondernemer van onze Limburgse vestiging!

Heb jij het in je om van een vestiging een succes te maken en uit te breiden naar meer? Heb jij die commerciële drive en ondernemersvaardigheden om een nieuwe vestiging een bestaand en bewezen merk op te zetten? Neem dan eens contact op!

Kort iets over ons:

AXS Logistiek is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het bemiddelen naar vaste banen in de Logistiek & Supply Chain. Als organisatie hebben wij reeds 3 vestigingen: Den Haag, Rotterdam en Breda. Ook hebben wij 4 zusterbedrijven: HBO Young Professionals, HR Sterk, Customs Professionals Nederland en HYP Technical. Wij groeien jaarlijks ca. 200%, draaien een omzet van ca. € 7.000.000 en tellen 35 enthousiaste collega’s. Kortom, wij zijn een onwijs ondernemende en ambitieuze club met alle ingrediënten in huis om samen ook een nieuwe vestiging tot een succes te maken.

AXS Logistiek is een merk wat al meer dan 22 jaar bestaat en samenwerkt met zowel Corporates als lokale bedrijven, denk hierbij aan Productiebedrijven, Handelsbedrijven, Logistieke dienstverleners, Warehouses, Rederijen, Warehouses, E-fulfillment, Transportbedrijven etc..

De vestiging in Breda is de jongste telg van de AXS Groep en wordt geleidt door twee enthousiaste ondernemers. Vanuit het schitterende klassieke kantoorpand in het centrum van Breda bestrijken wij een groot gedeelte van Noord-Brabant. Met een jong, gezellig en gelijktijdig ontzettend gedreven en professioneel team zijn wij inmiddels een begrip in de regio. En de ambitie is er om ook een begrip in de provincie Limburg te worden, wederom een regio vol met Logistiek & Supply Chain, van logistiek dienstverleners tot producenten. Een deel van ons klantenbestand heeft ook vestigingen in de regio Limburg, waardoor er gegarandeerd een vliegende start gemaakt kan worden! Als iemand net zo enthousiast is als het bestaande team van AXS, dan kan deze toekomstige ondernemer mee groeien met het succes van de organisatie.

Wat houdt de functie in:

Als ervaren man / vrouw binnen de recruitment krijg je bij AXS Logistiek om je eigen vestiging op te starten in Limburg. Om bekend te raken met de reeds bestaande klanten, de werkwijze, ons softwarepakket en onze passie, werk je ca. 6 maanden binnen de vestiging van AXS Logistiek in Breda. Binnen deze vestiging kan je regelmatig sparren met de gepassioneerde ondernemers en samen verder van gedachte wisselen over de start van de vestiging in Limburg. Je begint in loondienst en een deel van de ca. 6 maanden op de vestiging in Breda, richt je al op het werven van klanten & professionals in de regio Limburg en het daadwerkelijk succesvol bemiddelen van kandidaten. Je benaderd onze bestaande klanten met vestigingen in Limburg om een samenwerking in deze regio te bewerkstelligen alsmede ook nieuwe klanten. Als persoon met een achtergrond in de recruitment, vraag je de vacatures bij deze partijen uitstekend uit om een succesvolle match te kunnen maken.

Daarbij stap je in een traject wat bol staat van persoonlijke gesprekken over ondernemerschap en cursussen leidinggeven zodat je een kickstart kan maken met je nieuwe vestiging.

Na een aantal maanden is het dan zover: je hebt een eigen fysieke vestiging in Limburg! Uiteraard laten we het volledig aan jou in welk pand je wil zitten, welke mensen / stagiaires je aan wilt nemen en welke klanten je aantrekt! Waar nodig kunnen wij je begeleiden en van de juiste contacten voorzien.

Ben jij de aangewezen persoon?

We hebben eigenlijk maar één harde eis: je hebt een achtergrond in de recruitment of bemiddeling!

Voor de rest zoeken we vooral persoonlijkheid, ambitie, passie, energie, verantwoordelijkheidsgevoel en nog meer eigenschappen die passen bij een ondernemer. En natuurlijk vertrouwen in elkaar dat we deze klus gaan klaren; daar moeten we achter komen in persoonlijke gesprekken! En de passie is misschien wel de belangrijkste eigenschap, want dit proeven de klanten en professionals waar je mee spreekt. En ook de passie zorgt er voor, dat jij de lange werkdagen die horen bij het opstarten van een onderneming, fluitend door komt.

Reageren?

Mail naar sander.rook@axslogistiek.nl of bel naar 076 303 67 00! Whatsappen kan ook, +31 6 83 87 93 21,

Salaris: € afhankelijk van ervaring én het behalen van doelstellingen

Bij een rol als intrapreneur, hoort natuurlijk ook een belang in de organisatie, waardoor jij in principe zelf verantwoordelijk bent voor je eigen beloning.

SOLLICITEREN

  SOLLICITEER

  Vragen over deze vacature?

  Adviseur: Sander Rook

  Nieuwe Prinsenkade 9
  4811 VC Breda
  T: 076-303 67 00
  W31 6 21320658
  Esander.rook@axslogistiek.nl
   Sander Rook