AXS Logistiek is al jaren actief als bemiddelaar tussen personeel en werkgevers binnen de logistieke sector. We helpen je de perfecte uitdaging te vinden die past binnen je wensen en behoeften. We begrijpen dat het sollicitatieproces soms overweldigend kan zijn, maar we staan klaar om je te begeleiden tijdens deze spannende reis. Dit klinkt heel simpel, maar hoe pakken we dit eigenlijk aan? Hoe ziet een traject bij AXS Logistiek eruit, wat kun je verwachten en hoe is onze nazorg? In deze blog lees je er meer over.

Stap 1: Het telefonische gesprek
Je avontuur begint met een telefoontje. Een van onze ervaren recruiters zal contact met je opnemen om je globale wensen en behoeften op te nemen, voor een verdere kennismaking plannen we een kennismakingsgesprek met je in.

Stap 2: Het Kennismakingsgesprek
Als we denken dat we interessante vacatures voor je hebben, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Dit is het moment waarop we dieper ingaan op je wensen, eisen en behoeften. Tijdens dit gesprek willen we meer te weten komen over jou, wat je leuk vindt om te doen en wat je zoekt in een nieuwe baan. We willen graag begrijpen wie je bent, wat je drijft en waar je passie ligt. We bespreken dus niet alleen je professionele achtergrond en vaardigheden, maar we willen ook weten wie je bent als individu. Samen kijken we naar potentiële vacatures en bespreken we jouw carrière doelen.

Stap 3: Vacatures zoeken en voorstellen
Na het kennismakingsgesprek gaan onze accountmanagers hard aan de slag. Ze zetten hun uitgebreide netwerk en expertise in om passende vacatures te vinden die aansluiten bij jouw wensen en eisen. Natuurlijk zijn er in het eerdere gesprek al vacatures besproken, toch geven we liever te veel opties dan te weinig! Onze accountmanagers geloven in maatwerk en streven ernaar om de perfecte match te vinden voor je, het is dus belangrijk dat je ons zo veel mogelijk informatie geeft in het kennismakingsgesprek. Zodra we geschikte vacatures hebben gevonden, stellen we je voor aan de bedrijven waarvan we denken dat ze perfect bij je passen.

Stap 4: Jij staat in de schijnwerpers
Als je de kans krijgt om op gesprek te gaan bij een bedrijf, staan we nog steeds aan je zijde. Onze recruiter zal een telefonische sollicitatievoorbereiding met je doen via een videogesprek. Tijdens dit gesprek helpen we je om je optimaal voor te bereiden op de sollicitatie. We delen tips en tricks om je zelfvertrouwen te vergroten en we zorgen ervoor dat je volledig bent ingelezen in de vacature en het bedrijf waar je op gesprek gaat. Geen zorgen, ook als je gespannen bent helpen we je de zenuwen tegen te gaan! Op deze manier ben je volledig voorbereid op het gesprek.

Stap 5: Je nieuwe baan
Nu is het tijd om te solliciteren en jezelf te laten zien! Je hebt je voorbereid, je kent de vacature, je kent het bedrijf dus je bent er helemaal klaar voor. Wij geloven in je en hebben er vertrouwen in dat je een geweldige indruk zult maken! Bij goed nieuws zorgen we voor een klein presentje en een goede begeleiding richting je nieuwe baan.

Stap 6: Evalueren, hoe gaat het?
Top, je hebt jouw nieuwe uitdaging gevonden en bent ondertussen een korte periode aan het werk bij je nieuwe baan. Na deze periode gaan we in gesprek met jou en je werkgever. Hoe gaat het op het werk? Ben jij tevreden? Zit je op je plek, is het een match? Is je werkgever tevreden? Heb je zelf nog vragen? Heb je feedback voor ons? Etc. We hopen natuurlijk dat je goed op je plek zit!

Klinkt dit proces interessant en ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je hulp en ondersteuning nodig bij het vinden van je nieuwe baan? Of ben je gewoon benieuwd naar extra informatie? Schroom niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder!

? Breda: 076-3036700
? Rotterdam: 010-2054575
? Venlo: 077-2084545