Accountmanager Buitendienst (incl. auto) Cameratechniek

Wil jij werken als een accountmanager met volledige vrijheid? Wil jij een laptop, telefoon en auto van de zaak? En heb jij kennis van techniek en/of camera's? Heb jij: Interesse in techniek en/of camerasystemen; Ervaring: van starter tot aan senior met 40 jaar ervaring en alles er tussen in is mogelijk; Leuk vinden om problemen..

Inside Sales Camera- & Beveiligingstechniek

Wil jij werken binnen een kleine organisatie, wat financieel gezond is, acteert binnen de techniek en daar veel met klanten bellen en mailen over prijzen en orders? Heb jij: Interesse in techniek en/of camerasystemen; Ervaring: van starter tot aan senior met 40 jaar ervaring en alles er tussen in is mogelijk; Taalvaardigheid: Nederlands en Engels in..

Logistiek Administratief Medewerker

Opzoek naar een uitdagende baan, bij een goede en stabiele werkgever? Beschik jij over kennis van de wereldwijde export logistiek? Dan is de vacature logistiek administratief medewerker echt iets voor jou! Wil jij: Een sleutelrol spelen bij de productie van geur- en smaakstoffen voor bekende merken; 25 vakantiedagen met 13 extra vrije dagen; Bijdragen aan..

Productieplanner/Voorraadbeheerder

Heb jij graag de controle in het organiseren van orders? Zit jij bij problemen er snel en accuraat bovenop? Dan is de vacature Productieplanner/Voorraadbeheerder wat voor jou! Wil jij: Werken bij een wereldleider in duurzame productie van geuren en smaken; 25 vakantiedagen met 13 extra vrije dagen; Goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!..

Warehouse Teamlead

Heb je uitgebreide ervaring in de logistiek en is leidinggeven iets wat je natuurlijk afgaat? Ben jij de persoon die precies weet hoe je een team moet leiden en inspireren? Dan is de vacature Warehouse Teamlead echt iets voor jou! Wil jij: Een leidinggevende rol binnen een internationaal opererend bedrijf; Een aantrekkelijk marktconform salaris verdienen;..

Allround Operator

Ben jij iemand die graag dichtbij de klant staat en luistert naar hun behoeften? Heb je een ondernemende instelling en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen? Dan is de vacature Allround operator echt iets voor jou! Wil jij: Werken bij een innovatieve fabrikant en leverancier in de bouwsector; Een aantrekkelijk marktconform salaris verdienen;..

Corporate recruiter

Word jij enthousiast van wervingsplannen en intakegesprekken voeren? Ga jij graag proactief te werk? Dan is de vacature Corporate Recruiter wat voor jou! Wil jij: Werken in een dynamische en boeiende werkomgeving als corporate recruiter; Deel uitmaken van een gedreven HR-team met een goede balans tussen kantoor- en thuiswerk; Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan snel verder!..

Chauffeurbaliemedewerker

Pools sprekende junior forwarder Werk jij graag samen met verschillende partijen om zo te zorgen dat er exclusieve voertuigen op de juiste bestemming bereiken? Je zal betrokken zijn bij het gehele proces van aankoop naar de aflevering. Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Een goed salaris; Reiskostenvergoeding; Een geweldige werksfeer en leuke..

Open Sollicitatie

Op dit moment barsten wij van de leuke en uitdagende vacatures, zowel binnen onze eigen organisatie als extern – bij onze opdrachtgevers. Zoek jij nou een job binnen de Transport, Logistiek, Supply Chain, Customs, Finance, HR of Sales. Kijk dan snel verder: Heb jij: Een gemotiveerde instelling, waarin jij je graag wil bewijzen bij een..

Traineeship Supply Chain

Bij onze opdrachtgever (een producent) in omgeving groot Breda, bieden wij een plek aan als Supply Chain Trainee. Een rol waarin er binnen 2 jaar ontzettend veel tijd en kennis in jou geïnvesteerd wordt én waarin je binnen 2 jaar op 3 verschillende afdelingen zal mee lopen. Heb jij: Een afgeronde HBO- opleiding; Affiniteit met..

Assistent Terminal Manager

Ben jij bedreven in het stellen van prioriteiten in een dynamische omgeving met uiteenlopende belangen? Zou jij onze Assistent Terminal Manager kunnen zijn die consequent de juiste ad-hoc beslissingen neemt en de juiste planning (t.b.v. inkoop, personeel, machines) realiseert? Heb jij: Ruime ervaring binnen een warehouse omgeving; Ervaring met het maken van een planning (zoals..

Communicatie Stage

Heb jij: een enorm creatieve geest; interesse in een stage met veel verantwoordelijkheden; enige ervaring in het schrijven van creatieve en pakkende teksten en het maken van content? Wil jij: een stage waarin eigen input leveren centraal staat; onderzoek doen naar het verbeteren van de interne en externe communicatie van AXS; de mogelijkheid om praktijkervaring..

Quality Engineer

Wil jij bijdragen aan kwaliteitsinnovatie binnen een wereldwijd erkende leider in auto- en industriële oplossingen, en heb je de technische expertise, de ervaring en de drive om te excelleren? Dan is de rol van Quality Engineer bij deze werkgever perfect voor jou! Wil jij: Deel uitmaken van een pionierende wereldleider in auto- en industriële oplossingen?..

Calculator

Wil jij uitdagende projecten calculeren in een dynamisch team en beschik je over de juiste opleiding, talenkennis en ervaring? Dan is dit de ideale uitdaging voor jou! Wil jij: Een sleutelrol vervullen in het calculeren van uitdagende en complexe projecten? Samenwerken met een dynamisch en groeiend team dat waarde toevoegt aan de omgeving? Een uitstekende..

Quality Medewerker

Wil jij een logistiek proces optimaliseren? Ben jij ervaren en gedreven? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Knelpunten signaleren en oplossen in het dagelijkse overslagproces van hubs? Samenwerken met een andere Process Flow Controllers? Werken in een jonge, informele organisatie met aandacht voor ambitie, klantbelofte, en duurzaamheid? Lees dan snel verder! De..

Assistent declarant

Douane Declarant MBO werk- en denkniveau; Aantoonbaar diploma of certificaat basis declarant; Een salaris tussen de €2.500 – €3.500. Voel jij je helemaal in de douanewereld? Ben jij op zoek naar een diverse en logistieke uitdaging binnen een internationale logistieke organisatie? Lees dan snel verder, want dit is iets voor jou! Wat ga je doen?..

Expediteur

Ben jij enthousiast, gedreven en wil jij  jouw talenten verder ontwikkelen? Dan zoeken wij naar jou! Heb jij: MBO-4 werk- en denkniveau; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Een enthousiaste instelling en ben je communicatief sterk? Wil jij: Werken met wereldwijde verschepingen; Verantwoordelijkheid voor operationele en administratieve afwikkeling; De..

Financieel Administratief

Wil jij: Een competitief salaris tussen de €2500 en €3500? Profiteren van goede secundaire voorwaarden? Werken in een dynamische omgeving waar jouw bijdrage ertoe doet? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als deel van ons financiële team werk je aan diverse administratieve en boekhoudkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van grootboekrekeningen, het inboeken..

Stockcontrol

Do you have knowledge and experience of logistics processes, warehouse operations and logistics equipment? Do you have an affinity with the logistics sector, a sense of responsibility and do you like to roll up your sleeves? Then this vacancy is for you! Do you want: – A friendly, global working environment; – Attractive remuneration packages..

Customer service medewerker/ manager

Ben jij een doorzetter die streeft naar het beste resultaat en altijd zoekt naar een oplossing voor de klant? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken binnen een groeiende en internationale werkomgeving; Persoonlijke ontwikkelingsdoelen en doorgroeimogelijkheden; Een afwisselende baan binnen een enthousiast team? Lees dan snel verder! De uitdaging: Binnen deze uitdaging..