Allround Magazijnmedewerker

Ben jij een echte aan pakker, wordt jij enthousiast van een gevarieerd takenpakket? Dan zijn wij opzoek naar jou! Heb jij: De skills om overzicht te bewaren tussen diverse werkzaamheden; Heb jij ervaring met voorraadsystemen? Een goede beheersing van de Nederlands taal; Wil jij: Je bezig houden met zowel logistieke als administratieve taken; Eigen verantwoordelijkheid over..

Teamleider gezocht bij logistiek dienstverlener!

Ben jij iemand die proactief is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Dan is dit de vacature voor jou!     Heb jij? MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring als teamleider; Ervaring met het aansturen van supervisors en warehouse medewerkers; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in zowel woord als..

Terminalmedewerker

Bij onze opdrachtgever ben jij voornamelijk bezig met de controle van goederen, heftruck rijden, goederen vervoeren en het beladen of overladen van vrachten. Heb jij: Affiniteit met logistiek d.m.v. ervaring met bijv. orderpicken of heftruck rijden; Eventueel een hefttruckcertificaat;   Wil jij: Lekker buiten op een Terminal aan de slag gaan; De verantwoordelijkheid over de..

Customer Service Medewerker Export

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarin jij jezelf kan blijven ontwikkelen? Ben jij een kei in het ondersteunen van klanten en kan jij snel schakelen? Lees dan snel verder, want dit is de vacature voor jou!   Heb jij: Een afgeronde MBO opleiding; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse..

Customer Service Frans

Ben jij stressbestendig en ga jij accuraat te werk? Heb jij een klantgerichte houding en ben je communicatief sterk? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Relevante werkervaring in een relevante functie zoals Customer Service, Administratief, Commercieel Binnendienst o.i.d..; Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse taal als de Franse taal; Minimaal..

Junior Documentatie Medewerker bij een Trader

Ben jij gemotiveerd en lijkt het jou leuk om werkzaam te worden OF te zijn binnen de logistiek? Vind jij het leuk om nauwkeurig en perfectionistisch te werk te gaan? Dan is dit de perfecte baan voor jou!   Heb jij: De drive en motivatie om jezelf te ontwikkelen binnen een internationaal bedrijf (werkervaring in..

Logistiek Coördinator / inhouse Expediteur

Als Logistiek Coördinator ben je onderdeel van de afdeling logistiek. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de export en/of cross-trades. Je geniet veel vrijheid en zelfstandigheid tijdens het werk, maar (indien nodig) krijg je ondersteuning van ervaren Logistiek Coördinators. Heb jij: Een afgeronde MBO opleiding in de richting van transport en/of logistiek is een..

Analytisch Transportplanner

Handel jij servicegericht, ben je goed in multitasking en pak jij snel dingen op? Dan is dit de vacature van jou! Heb jij: HBO denk- en werkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Een analytische blik of een hart voor proces verbetering; De nodige werkervaring in de transportplanning? Wil jij: Veel..

Junior Customs Consultant (doaune / declarant)

Wil jij graag werken met douanedocumenten in de logistiek? Ben jij accuraat en cijfermatig sterk? Dan is dit de vacature voor jou!   Heb jij: Minimaal een MBO werk- en denkniveau; Een afgeronde basis-/vakopleiding declarant opleiding; Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal, Duits is een pré; Goede kennis en..

HR Medewerker ( 24 – 28 uur)

Ben jij een mensen-mens en haal jij energie uit het onderhouden van contacten met de collega's? En ga jij accuraat te werk? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven! Heb jij: 0-5 jaar werkervaring op HR of Recruitment gebied; HBO werk- en denkniveau; Enthousiast, een mensen-mens en een spontaan karakter, waarbij je uitstekend..

Meewerkend Voorman

Heb je sterke leiderschapskwaliteiten, werk je graag in een gemotiveerd team en ben je ambitieus? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Verstand van rangeren of wil je dit graag leren; Uitstekende communicatieve vaardigheden; Ervaring met het aansturen van logistieke werkzaamheden? Wil jij: Werken in een dynamische werkomgeving; Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;..

Customer Service Medewerker (24 tot 40 uur)

Vind jij het leuk om klanten (consumenten) gelukkig te maken met de vetste paar sneakers? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Heb jij: Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk) Een vermogen om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden; Ambitie om met klanten in contact te zijn én het..

Logistics Supervisor (day shift)

Are you radiating with energy and do you know how to inspire your colleagues with this? Then read on quickly! Do you have: A passion for inspiring people; Good command of Dutch writing and speaking skills and a command of English speaking skills; Extensive experience in Logistics (minimum 3 years)? Do you want to: Participate..

Administratief medewerker (Franse Taal)

Ben jij pro- actief, probleemoplossend en heb jij affiniteit met de Franse taal? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde MBO- opleiding in een administratieve/ financiële of logistieke richting; Een pro- actief en sterk karakter; Goede beheersing van de Nederlands, Engels en Franse taal zowel woord als geschrift? Wil jij: Een..

Productie Supervisor (olie)

Ben jij klantgericht, vindt je het leuk om klaar te staan voor zowel je collega’s als onze klanten en kan je goed samenwerken? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal Mbo werk- en denkniveau; 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; Een goed communicerend vermogen? Wil jij: Nauw samenwerken met managers; Uitzicht..

Logistiek Teamleider / Ploegleider / Voorman Distributiecentrum (3 ploegen)

Jij zorgt voor een correcte uitvoering van het productieproces en beschikt over uitstekende leidinggevende capaciteiten. Je hebt het talent om jouw team ook onder de dagelijkse operationele druk steeds optimaal te blijven aansturen. Heb jij: Een behaalde logistieke MBO opleiding (niveau 4); Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke teamleiders functie; De bereidheid om te..

Customer Service Manager

Customer Service Manager Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Ben jij oplossingsgericht en proactief? Dan is dit de vacature van jou! Heb jij: HBO werk en denkniveau en ben jij een echte people manager? Improvisatie skills en flexibiliteit; Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol? Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor de ideale bezetting, ontwikkeling..

Administratief/ receptioniste

Wil je werken in een gemotiveerd team, ben je flexibel en heb je ervaring met logistieke werkzaamheden op administratief gebied? Dan is dit de baan voor jou! Heb je: MBO werk- en denkniveau; Goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal; En relevante werkervaring op administratief gebied? Wil je: Mooie arbeidsvoorwaarden; Werken in..

Technisch Operations Supervisor

Kan jij goed leidinggeven, houdt jij ervan om een team te professionaliseren en coachen en heb je affiniteit met techniek? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een groot verantwoordelijkheidsgevoel; Het streven om als leidinggevende het maximale uit je team te halen; Opleiding elektrotechniek MBO werk- en denkniveau? Wil jij: Een goede pensioenregeling..

Klant Coördinator

Wil jij een afwisselende baan bij een wereldspeler op technisch gebied? Wil je werken in een hecht team die voor elkaar klaar staat? Dan is deze vacature wat voor jou!   Heb jij: Een MBO/HBO opleiding in de richting van commercie / hospitality of vergelijkbare opleiding; Een uitstekende beheersing over de Nederlandse en Engelse taal..