Commercieel Medewerker Binnendienst

Wil jij: Opleidingen met een persoonlijk plan ter ontwikkeling; Fungeren als het eerste aanspreekpunt voor klanten en eerlijk advies geven; Een mooi salaris dat verder groeit met jouw ontwikkelingen? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij onze opdrachtgever werk je nauw samen met diverse teams en ben je verantwoordelijk voor de..

Stockcontrol

Do you have knowledge and experience of logistics processes, warehouse operations and logistics equipment? Do you have an affinity with the logistics sector, a sense of responsibility and do you like to roll up your sleeves? Then this vacancy is for you! Do you want: – A friendly, global working environment; – Attractive remuneration packages..

Customer service medewerker/ manager

Ben jij een doorzetter die streeft naar het beste resultaat en altijd zoekt naar een oplossing voor de klant? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken binnen een groeiende en internationale werkomgeving; Persoonlijke ontwikkelingsdoelen en doorgroeimogelijkheden; Een afwisselende baan binnen een enthousiast team? Lees dan snel verder! De uitdaging: Binnen deze uitdaging..

Inkoop Assistent

Kan jij het hoofd koel houden onder druk? Weet jij prioriteiten te stellen? Dan is de vacature Inkoopassistent wat voor jou! Wil jij: Een sleutelrol spelen in een dynamische offshore dienstverlener; Verzekeren dat inkooporders efficiënt en tijdig worden verwerkt; Samenwerken met een wereldwijd netwerk van leveranciers en professionals? Lees dan snel verder! De uitdaging: In..

Junior Accountmanager

Heb jij een commerciële instelling en de juiste ervaring en uitstraling voor het opbouwen van duurzame relaties? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken binnen een dynamische en deskundige omgeving; Interessante marktconform arbeidsvoorwaarden; Zowel interne als externe trainingen/cursussen volgen? Lees dan snel verder! De uitdaging: Binnen deze uitdaging ben je verantwoordelijk voor..

Klant Coördinator

Ben jij accuraat, precies en stressbestendig? Kan jij als geen ander samenwerken met verschillende belanghebbenden? Dan is deze vacature wat voor jou! Wil jij: Een sleutelrol vervullen tussen klanten en het warehouse; Bijdragen aan de opstart van nieuwe klanten en meedenken over optimale processen; Werken in een informeel, positief team bij een vooraanstaand logistiek bedrijf..

Secretarieel medewerker

Heb jij ervaring binnen een administratieve functie en wil je werken binnen een dynamische omgeving? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken binnen een groeiende en internationale werkomgeving; Persoonlijke ontwikkelingsdoelen en doorgroeimogelijkheden; Een afwisselende baan binnen een enthousiast team? Lees dan snel verder! De uitdaging: Binnen deze uitdaging ben je verantwoordelijk voor..

Voorraadbeheer Medewerker

Beschik jij over nauwkeurigheid en een sterk analytisch vermogen? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Meewerken aan het optimaliseren van de warehouse indeling; Zorgen voor het beheer van stamartikelen en locaties; Samenwerken met verschillende teams in een logistieke omgeving? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als medewerker Inventory Control ben je een..

Douane Expediteur

Beschik jij over nauwkeurigheid, douanekennis en een sterk analytisch vermogen? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Meewerken aan het optimaliseren van de warehouse indeling; Werken met import en export containers over de gehele wereld; Samenwerken met verschillende teams in een logistieke omgeving? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Douane Expediteur ben..

Transportplanner

                                             Transportplanner Wil jij werken in een internationaal transportbedrijf en een dynamische werkplek? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij:  •    Dagelijkse afstemming met collega-planners, controle van documenten, en blijven communiceren met..

Administratief medewerker logistiek

Sta jij erom bekend alles goed op rolletjes te laten lopen, en hou jij graag meerdere ballen hoog? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: •             Onderdeel zijn van een gedreven en enthousiast team; •             Bijdrage aan een schone toekomst; •             Deel uitmaken van een jonge organisatie? Lees dan snel verder! De uitdaging:..

Crossdock / Warehouse Employee (€ 2.500 – 2.800)

Are you driven, flexible, reliable and good at working together? Then this is the vacancy for you! Do you have? Dutch OR English language; The willingness to work 24-40 hours per week in 2 shifts (04.30h – 13.30h OR 13.00 – 22.00h); A driver license, otherwise you can not reach the company. Possesion of a..

Chauffeurs Coördinator

Ben jij communicatief sterk, klantgericht, met veel coachend vermogen? Dan is deze vacature wat voor jou! Heb jij? Beheersing van de Nederlandse taal; Beschikbaarheid van 40 uur per week in 2 shifts (04.30u – 13.30u OR 13.00u – 22.00u); Een rijbewijs, want de locatie is niet te bereiken zonder rijbewijs (auto is niet noodzakelijk); Wil jij? Werken binnen..

Operator three-shift (No Dutch required)

Ben jij niet bang voor een beetje stof? Ben jij flexibel en werk je graag samen in een team? Dan is de vacature Operator wat voor jou! Wil jij: Een rol als Operator bij een groeiend en dynamisch bedrijf; Werken in een team met korte communicatielijnen en een prettige werksfeer; Een mooie ploegentoeslag ontvangen van..

Logistiek medewerker

Ben jij een vroege vogel, niet bang om aan te pakken en werk jij graag samen met collega’s om tot het beste resultaat te komen? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Verantwoordelijk zijn voor de ontvangst en opslag van inkomende goederen; Zorgvuldig controleren of de juiste aantallen zijn ontvangen en steekproefsgewijs de..

Teamleider logistiek

Ben jij stressbestendig, proactief en weet jij van aanpakken? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een energiek en gemotiveerd team; Uitzicht op een vast dienstverband; Een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistiek Teamleider ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden..

Order Desk / Sales Support Medewerker

Wil jij een kans om deel uit te maken van een groeiend bedrijf in een (internationale) maritieme omgeving? Heb jij passie voor customer support en beloftes naar de klant toe waarmaken? Heb jij: Een goed organiserend vermogen omdat je met diverse orders tegelijkertijd bezig bent; Een klantgerichte instelling en flexibele inzet; Goede communicatie skills en..

Logistiek werkvoorbereider

Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je een talent voor plannen? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Elke week worden uitgedaagd voor een intensieve bootcamp. Een uur lang knallen met een grote groep collega’s; Werken bij een jonge organisatie met een uitstekende focus op groei; Een goed salaris met mooie..

Chauffeursbegeleider

Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan in een leuk team? Zoek jij een uitdagende functie en ga jij graag fysiek te werk? Dan is de vacature Chauffeursbegeleider echt iets voor jou! Wil jij: Een belangrijke rol spelen in ons team als Chauffeursbegeleider; Deel uitmaken van onze dag distributie, waar we diverse vracht..

Heftruckchauffeur

Ben je bekend met werken in de productiesector, gedreven en waardeer je een prettige werkomgeving? Dan is de functie Heftruckchauffeur wat voor jou! Wil jij: Een onderneming met een levendige personeelsvereniging; Kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling; Een aantrekkelijke pensioenopbouw? Lees dan snel verder! De uitdaging: In de functie van Heftruckchauffeur ga je aan de..