Winkelmedewerker

Winkelmedewerker  Ben jij zelfstandig en vind jij het leuk om mensen te helpen? Dan is winkelmedewerker de vacature voor jou! Wil jij: Zelfstandig werken en afwisseling hebben; Ruimte krijgen om te leren en jezelf te ontwikkelen; Een goed salaris en prima secundaire voorwaarden? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Winkelmedewerker ben je bezig met..

Logistiek medewerker

Logistiek Medewerker Klaar voor een uitdagende rol waar zelfstandigheid en diversiteit samenkomen? Dan is Logistiek Medewerker de vacature voor jou! Wil jij: Werken in een jong en ambitieus team; Ruimte hebben voor gezelligheid en een goede werksfeer; Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Logistiek Medewerker heb je..

Administratief Medewerker

Neem jij initiatief, ben je klantgericht en kan je goed omgaan met stress? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij: Werken bij een uitdagend en innovatief bedrijf; Jouw initiatieven gewaardeerd zien worden; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en optimale ontwikkelmogelijkheden hebben? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als Office Medewerker bij onze opdrachtgever..

Administratie planning

Administratief Medewerker Planning Ben jij zelfstandig, oplossingsgericht en word je blij bij het creëren van routes? Dan is Administratief Medewerker Planning de vacature voor jou! Wil jij: Een mooi marktconform salaris + goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken binnen een groeiend wegtransport bedrijf in de logistiek; Een leuke uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel..

Verpakking operator

Wil jij een leuke functie binnen een dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is dit de vacature verpakkingsoperator iets voor jou! Wil jij: Werken binnen een open bedrijfscultuur waar ontwikkeling voorop staat; Mogelijkheden om te groeien in jouw functie; Aan de slag binnen een gemotiveerd en informeel team? Lees..

Administratief Medewerker (24-40 uur)

Wil jij werken als verbindende schakel binnen een groeiende organisatie? Ben jij nauwkeurig ingesteld doordat je gegevens juist kan verwerken en verantwoording af kan leggen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal; Een oog voor detail en omgang met..

Inside Sales Medewerker

Wil jij werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie? Ben jij commercieel ingesteld doordat je sterk kan onderhandelen en snel besluiten kan nemen? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal; Affiniteit met internationaal wegvervoer en logistiek? Lees dan snel..

Procesverbeteraar

Wil jij bijdragen aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en ben jij in staat om uitdagingen om te zetten in verbeteringen? Dan is de vacature ‘’Procesverbeteraar’’ iets voor jou! Wil jij: Werken in een uitdagende en dynamische omgeving; Actief bijdragen aan de implementatie van verbeteringen in bedrijfsprocessen; Werken in een team met leuke collega's? Lees dan..

Expediteur

Wil jij werken in een dynamische en internationale omgeving en beschik jij over een commerciële mindset en klantgerichte instelling? Dan is deze vacature als Expediteur wellicht iets voor jou! Wil jij: Werken binnen een ambitieuze werkomgeving met positief ingestelde collega’s; Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Dagelijks werken met klanten en collega's uit verschillende..

Logistiek Coördinator

Ben jij stressbestendig, draag je verantwoordelijkheidsgevoel en behoud jij het overzicht in drukke periodes? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgeronde bachelor opleiding; De nodige werkervaring in de logistiek; Uitstekende kennis van de Nederlands en Engelse taal? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als logistiek coördinator denk je mee met de..

Expediteur

Expediteur Wil jij import- en exportzendingen afhandelen? Ben jij in staat om zelfstandig aan de slag te gaan en wil je tegelijkertijd onderdeel zijn van een gezellig team? Dan is ‘’Expediteur’’ de vacature voor jou! Wil jij: Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden; Een gezellig informele sfeer binnen het team; De kans om jezelf volledig..

(Assistent) Declarant

Ben jij nauwkeurig, zelfstandig en kan je goed gefocust werken? Heb jij al werkervaring met douane werkzaamheden? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie; In het bezit van minimaal de basisopleiding Declarant / Assistent Declarant; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Wil jij: Werken..

Operator

Operator Wil jij graag bijdragen aan een optimale en veilige productie? Dan is de functie van Operator echt iets voor jou! Wil jij: Mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling ; Een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden; Een personeelsvereniging die erg actief is en regelmatig leuke activiteiten organiseert? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als operator..

Voorman bij productiebedrijf

Voorman Wil jij een optimaal en veilig productieverloop realiseren binnen een team? Dan is deze voorman functie voor jou! Wil jij: Mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling ; Een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden; Een personeelsvereniging die erg actief is en regelmatig leuke activiteiten organiseert? Lees dan snel verder! De uitdaging: Als voorman ben je..

Loodskantoormedewerker

Loodskantoormedewerker Ben jij opzoek naar een baan met een divers takenpakket binnen een super gezellig bedrijf? Dan is loodskantoormedewerker de functie voor jou! Wil jij: Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; Deel uitmaken van een gezellig team met een open en directe sfeer; Jezelf ontwikkelen met een divers takenpakket? Lees dan snel verder! De..

Junior Superintendent

Wil jij werken met het vervoeren van ladingen vanaf het vasteland? Ben jij energiek, zelfstandig en een flexibele collega? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij:  Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; Minimaal HBO werk- of denkniveau;  Kennis van de zeevaart of affiniteit met de zeevaart?  Lees dan snel verder!..

Forwarder

Do you want to work for an international company that focuses on the storage, logistics, and distribution of various raw materials? Then this is the job for you! Do you have: Minimum vocational education (MBO) degree with a background in logistics; At least 4 years of work experience in a similar position; Good command of..

Junior Controller

Ben jij op zoek naar een functie binnen een mooi, internationaal, ambitieus bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden? En wil jij een uitdagende rol binnen Finance waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen?  Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als Junior (Financial) Controller ben jij een belangrijk onderdeel van het Finance team en fungeer jij als..

HR Medewerker (36-40 uur)

Ben jij een mensen-mens en haal jij energie uit het onderhouden van contacten met de collega's? En ga jij accuraat te werk? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven! Heb jij: 0-5 jaar werkervaring op HR of Recruitment gebied; HBO werk- en denkniveau; Enthousiast, een mensen-mens en een spontaan karakter, waarbij je uitstekend..

Supply Chain Coördinator

Wil jij werken in een hecht team, ben jij accuraat, beschik jij over een stressbestendig en positief karakter? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Een afgerond mbo-diploma; Minimaal 3 jaar werkervaring binnen Productie of Supply Chain; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrifte? Lees dan snel..