Warehouse Teamleider

Ben jij iemand die een team efficiënt kan laten werken waardoor de producten op tijd worden geleverd bij de klant? Dan is dit zeker iets voor jou! Heb jij: HBO werk- en denkniveau; Enige ervaring met leiding geven en kennis van een WMS-Systeem; Goede computervaardigheden en ben je daarnaast klant- en service gericht? Wil jij:..

Administratief/ receptioniste

Wil je werken in een gemotiveerd team, ben je flexibel en heb je ervaring met logistieke werkzaamheden op administratief gebied? Dan is dit de baan voor jou! Heb je: MBO werk- en denkniveau; Goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal; En relevante werkervaring op administratief gebied? Wil je: Mooie arbeidsvoorwaarden; Werken in..

Assistent Inkoop in de Fashion

Ben jij opzoek naar een functie waar je bezig gaat zijn met inkoop en commerciële verkoopbinnendienst? Kom je graag in contact met klanten zowel internationaal als nationaal. Dan is deze vacature voor jou gemaakt!   Heb jij: een gevoel voor Fashion; Uitstekende communicatieve vaardigheden; Een Hbo-opleiding afgerond en enige ervaring in een vergelijkbare functie;  ..

Administratief Medewerker

Haal jij voldoening uit administratieve werkzaamheden en wil jij expert worden in het verwerken van douanedocumentatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!     Heb jij? Een leergierige en sociale houding; Een beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Geen moeite om in ploegen te werken? Wil jij? Jezelf zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen;..

Junior Transportplanner

Ben je klantgericht, kan je problemen goed analyseren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Relevante ervaring als transportplanner; Kennis van het MS office pakket en ERP systemen; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift? Wil jij: Werken in een..

Junior Transportplanner

Heb jij affiniteit met logistiek en transport? Ken jij het wegennet uit je hoofd en zit plannen in jouw bloed? Dan ben jij het logistiek talent dat wij zoeken voor deze vacature!   Heb jij: Een logistieke achtergrond of al wat ervaring opgedaan in het wegtransport; Affiniteit met het transport en een leergierige werkhouding; Een..

Ervaren Transportplanner

Wil jij actief zijn met transportzendingen door heel Nederland en zoek je een afwisselende en toffe job binnen het transport? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij: Ervaring als transportplanner en met name de distributieplanning; Uitstekende geografische kennis van Nederland; Een flexibele werkhouding en ben stressbestendig?  Wil jij: De schakel zijn tussen..

Junior Expediteur

Wil jij een uitdagende functie waarbij je dagelijks actief bent met diverse klanten en wegtransporten naar diverse landen in Europa. Dan zijn wij op zoek naar jou!   Heb jij: MBO werk- en denkniveau en affiniteit met de logistiek; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Enige ervaring in wegtransport (als assistent Planner..

Expediteur gezocht bij logistiek dienstverlener!

Heb je ervaring als Expediteur/Planner en ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan is dit dè vacature voor jou!   Heb jij: Enkele jaren ervaring als expediteur of planner; Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal; Commercieel vermogen en ben je klantgericht? Wil jij: Intern en extern een..

Teamleider Distributiecentrum (2-ploegen)

Heb jij al enige ervaring als teamleider in de logistieke sector en ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij? MBO werk- en denkniveau; Relevante ervaring als leidinggevende; Oplossings- en resultaatgericht vermogen? Wil jij? Verantwoordelijk zijn voor de optimale inzet van de personele bezetting; Dagelijks..

Perfecte kantoorbaan in de logistiek

Alles leren van de logistiek op zowel kantoor als het warehouse? Wil jij: Contact met klanten en vervoerders onderhouden; De vrijheid in een functie om zelf een netwerk op te bouwen; Aan de slag binnen een jong, informeel team binnen een groeiend en financieel gezonde organisatie?   Heb jij: een energieke persoonlijkheid; zin om heel..

Customer Sales Representative bij internationaal productiebedrijf

Krijg jij energie van klantgericht werken, ben je graag hét aanspreekpunt op de werkvloer en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Ervaring met klantcontact met voorkeur binnen de logistiek; Minimaal MBO werk- en denkniveau; Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Lees dan..

Backoffice Medewerker bij logistiek dienstverlener!

Binnen deze brede rol als Backoffice Medewerker ben jij de schakel tussen interne afdelingen, klanten en opdrachtgevers. Heb jij? MBO+ of HBO werk- en denkniveau en een groot verantwoordelijkheidsgevoel; Enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol binnen de logistiek; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, Duits is een pré. Wil jij?..

Supervisor Warehouse

Werk nauw samen met de teamleider en geef leiding aan de warehouse medewerkers om het gehele warehouse proces in goede banen te leiden!      Heb jij? MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol; Ervaring met het aansturen van warehouse medewerkers en troubleshooters; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse..

Teamleider gezocht bij logistiek dienstverlener!

Ben jij iemand die proactief is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Dan is dit de vacature voor jou!     Heb jij? MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring als teamleider; Ervaring met het aansturen van supervisors en warehouse medewerkers; Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in zowel woord als..

Customer Service Transport

Ben jij de persoon die het als uitdaging ziet om de afwikkeling van transport te organiseren?  Heb jij: Minimaal MBO werk- en denkniveau; Goede beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal; Een flexibele instelling en zelfstandig werken is geen probleem;  Wil jij: Werken in een internationale organisatie waar de lijnen kort zijn; Dagelijks..

Meewerkend Voorman (AGF)

Heb jij een groot groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb jij het in je om arbeidsmigranten te leiden? Ben jij in staat om anderen te motiveren en voel jij je thuis in een dynamische omgeving? Dan is dit de vacature voor jou!  Heb jij: Relevante werkervaring binnen een productie omgeving, groente en fruit is een pré; Enige..

Logistics Engineer gezocht bij internationale speler!

Ben jij degene die op zoek is naar een baan als Process Engineer in een constant bewegende en evoluerende omgeving dan is deze functie in omgeving Goirle dan is dit de functie voor jou!   Heb jij? HBO denk- en werkniveau en affiniteit met engineering of logistiek; Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie..

Supply Chain Planner

Ben jij communicatief sterk aangelegd en ben jij een kei in plannen? Ben jij stressbestendig, detailgericht en analytisch erg sterk? Dan is dit de vacature voor jou! Heb jij: Minimaal een HBO denk- en werkniveau met Relevante werkervaring in een soortgelijke functie; Kennis van SAP en/of ERP-systemen; Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse taal als..

Opleiding tot Assistent-Expediteur

Het vak van Expediteur leren zonder dat je de benodigde ervaring hebt opgedaan? Wil jij: Contact met klanten en vervoerders onderhouden; De vrijheid in een functie om zelf een netwerk op te bouwen; Aan de slag binnen een jong, informeel team binnen een groeiend en financieel gezonde organisatie?   Heb jij: een energieke persoonlijkheid; zin..