Maak kennis met onze nieuwe collega’s! We zijn verheugd om Jan en Bart te verwelkomen bij AXS Logistiek. Wil je meer weten over wie ze zijn en hoe ze hier zijn gekomen? Dat vertellen ze in deze blog.
 
Kun je kort iets meer over jezelf vertellen?
Bart: Ik ben Bart Leijten, 23 jaar en woonachtig in Breda. Van origine ben ik afgestudeerd als veiligheidskundige. Na een erg leerzaam jaar bij de beveiligingsdienst van de Tweede Kamer was het tijd voor een nieuw avontuur. Ik pakte mijn backpack en vertrok voor één jaar naar Australië. Hier kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij mensen verbinden. Eenmaal thuis kwam ik in aanraking met AXS Logistiek, zij boden mij een verdiepend traineeship van recruiter naar accountmanager, door deze keuze kan ik nu op dagelijkse basis doorgroeien in mijn passie!
 
Jan: Mijn naam is Jan Vernooij een uiterst gemotiveerde 23-jarige kerel uit Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik op het hockeyveld te vinden. Al van jongs af aan ben ik een harde werker met de droom om zelfstandig ondernemer te worden. Hier dan ook mijn eerste stappen in gezet en succes geleverd.
 
Wat heeft je ertoe gebracht om bij AXS Logistiek te solliciteren?
Bart: Tijdens mijn reis door Australië merkte ik waar ik energie van kreeg. Mensen verbinden en services leveren aan mensen. Ik begon als zelfstandig ondernemer met het ontwikkelen van websites en marketingdiensten. Hierin merkte ik al snel dat ik meer handvaten nodig had om een gesprek tot een succes te brengen. Bij AXS spreek ik op dagelijkse basis met heel veel verschillende mensen, hier haal ik erg veel ervaring uit.
 
Jan: Ik wil graag mijn vaardigheden binnen een organisatie uitbreiden om hier zowel privé als zakelijk van te groeien. Daarnaast draag ik graag een steentje bij aan AXS Logistiek met mijn creatieve ideeën en inzichten.
 
Hoe vind je het tot nu toe? Wat is je eerste indruk?
Bart: Ik vind AXS een erg jonge, ambitieuze organisatie. Waar ik in het begin van mijn loopbaan snel te maken kreeg met bureaucratie, merk ik hier dat innovatie centraal staat. Alles wat besproken wordt, wordt serieus opgepakt en alles staat in teken van verandering. Er gaat geen dag voorbij waarop je niks nieuws leert, dit zegt ook iedereen zelfs nog na jaren binnen de organisatie.
 
Jan: Mijn eerste weken heb ik als erg prettig ervaring. Ik kwam binnen in een leuk team met een enorm goede teamspirit. Daarnaast weet ieder elkaar te motiveren het beste uit jezelf te halen die dag/week. Van alle kanten krijg je positieve feedback op zaken die jij hebt opgepakt. Kortom een goede keuze voor mij om mijn carrière pad in loondienst van start te laten gaan.
 
Waar kijk je het meeste naar uit om te gaan doen binnen het bedrijf?
Bart: Ik ben natuurlijk aangenomen als trainee van recruiter naar accountmanager. Mijn doel is zeker om op korte termijn door te groeien, maar leren staat hierin centraal. In eerste instantie alle zaken goede beheersen is belangrijk en dan komt het resultaat vanzelf.
 
Jan: Mijn doel is om mooie stappen te maken binnen de organisatie. Met als hoofdbezigheid voor de komende periode mijn traineeship tot accountmanager goed af te ronden en als volwaardig accountmanager te fungeren.