onze locaties

AXS Logistiek is momenteel actief op drie verschillende locaties in Nederland. In Rotterdam, Breda en Venlo, waar we overal dezelfde duidelijke en efficiënte aanpak gebruiken.

Rotterdam

neem contact op

Heb je interesse, wil je solliciteren op een vacature of heb je een vraag? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Wij staan jou graag te woord. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Wel zo makkelijk.

ons team

Bij AXS Logistiek werken we met jong team dat barst van het enthousiasme en professionaliteit. Een deel van ons richt zich op de bedrijven en een ander deel staat klaar voor de werknemers. Met persoonlijke aandacht en begeleiding bouwen we sterke relaties op. We luisteren goed, zodat we de ideale match kunnen maken tussen werkzoekenden en werkgevers, en dat allemaal met onze expertise en ervaring. Ons kantoor bruist van gezelligheid en een informele sfeer, waar hard en slim werken hand in hand gaan.

op zoek naar personeel?

Wij weten dat het niet makkelijk is om aan het juiste personeel te komen. Werknemers switchen makkelijk van baan, terwijl jij juist wilt groeien en toe bent aan vast personeel. Dat snappen wij. Ons team zal voor jou aan de slag gaan en door onze doordachte, professionele en gerichte aanpak kunnen wij voor jou de juiste match maken in het transport, logistiek en supply chain.