Het is tegenwoordig niet meer zo normaal als dat het vroeger was om voor altijd bij één werkgever te blijven. Hidde Kloet heeft toch nu al best een lange streak bij AXS Logistiek, namelijk bijna 7 jaar. We vroegen hem wat ervoor zorgt dat hij hier na al die jaren nog steeds is.

Wat vind je leuk aan je baan?
Ik vind heel veel dingen leuk: samen met klanten bouwen aan een team/organisatie, samen leren en groeien, en zo een partnerschap opbouwen. Het is geweldig om werkzoekenden verder te helpen en hen inzichten te geven waar ze misschien zelf nog niet aan hadden gedacht. Ook geniet ik ervan mijn teamleden te ondersteunen in hun ontwikkeling, ze te zien groeien en bloeien.

Hoe maakt een baan bij AXS Logistiek dan het verschil?
De sfeer op het werk, waar we als een soort hechte vriendengroep werken, is fantastisch. Maar het speelt zeker een grote rol dat ik veel mogelijkheden heb gekregen om mezelf verder te ontwikkelen; hierdoor ben ik er nog steeds met veel plezier. Het is belangrijk om jezelf voortdurend uit te dagen, en deze baan biedt voor mij de ideale combinatie tussen persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid en plezier op de werkvloer.

Wat is het leukste wat je ooit hebt meegemaakt?
Het is te makkelijk om nu de uitjes en reisjes te noemen. Wat ik het leukste vind, is de humor onderling en de flauwe grappen. Maar er zijn momenten geweest waarbij kandidaten hier huilend van geluk op de bank zaten. Ik heb uitnodigingen ontvangen voor bruiloften en cadeaus zoals bloemen en taart. Dit laat me beseffen hoeveel ik voor iemand kan betekenen door hen aan een nieuwe baan te helpen.